Gyvenimiska situacija : pradejau santykius su moterimi, kuri turi antra puse (bet nevedus). Ne meile, bet emocinis ryshys yra, pats zmogus irgi patinka. Yra stiprus abipusis seksualinis potraukis ir galimybes ta poreiki igyvendinti. Taciau, cia jauciu disonansa:
is vienos puses, keliu klausima sau - nors [u:16yquszu]pasiduoti norams nera moralu[/u:16yquszu], bet visgi koks man skirtumas tos moters antroji puse, juk gyvenu del saves, o ne del tos antros puses, kurios nepazystu, tik esu karta mates.
Is kitos puses - gyvenime esu labai mylejes viena moteri, kuri mane isdave, nors as jai buvau istikimas net turedamas daug galimybiu nuklysti i kaire. Nesinori dabar elgtis su tuo zmogum taip, kaip kazkada su manim pasielge, bet kita vertus - [u:16yquszu]kodel as del savo problemu tureciau pats save bausti ir atsisakyti to, kas man yra malonu[/u:16yquszu]?
Ar visgi verta aukoti savo asmeninio gyvenimo laime, del kitu zmoniu, kurie net aciu uz tai nepasakys? Ar tas moralumas is viso kam nors siais laikais reikalingas ir vertinamas? Aplinkui kur apsidairau, istekejusios zmonos, vede vyrai, tarp bendradarbiu, visur romanai, ejimai i kaire... Ir dazniausia reakcija aplinkiniu i tai - "koks tau skirtumas?". Tai... gal ir kitiems jokio skirtumo, kad as paisdykausiu su moterim, kuri turi antra puse?
Laukiu protingu, argumentuotu pasisakymu...