Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Gyvenimas ziaurus :)

Gyvenimas ziaurus :)

ziauraus gyvenimo dalyvis

Z

5 įrašai

2009/04/02 12:04:50 12:04:50

As tai gerai zinau, ko as noriu. Del saves nebijau. Man nesvarbu, kad ir busiu "tustumos patenkinimas" tai moteriai, juk as tai darau irgi del to, kad man to norisi. Kankina tik moralumo klausimas Noriu tu sazines priekaistu atsikratyti.

Onytė

O

56 įrašai

2009/04/02 17:19:47 17:19:47

Neatsikratysi tu sazines priekaistu Jeigu turi sazine, tai ir turi, tai visam laikui.
Esu girdejusi is vieno vyro nuomone, kad smagu kitam vyrui istatyti ragus. Tik kazkodel labai nesmagu paciam juos aptikti. Toks paradoksas.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/02 20:41:01 20:41:01

ziauraus gyvenimo dalyvis: Gyvenimiska situacija : pradejau santykius su moterimi, kuri turi antra puse (bet nevedus). Ne meile, bet emocinis ryshys yra, pats zmogus irgi patinka. Yra stiprus abipusis seksualinis potraukis ir galimybes ta poreiki igyvendinti. Taciau, cia jauciu disonansa:
is vienos puses, keliu klausima sau - nors [u:2k9ppuu0]pasiduoti norams nera moralu[/u:2k9ppuu0], bet visgi koks man skirtumas tos moters antroji puse, juk gyvenu del saves, o ne del tos antros puses, kurios nepazystu, tik esu karta mates.
Is kitos puses - gyvenime esu labai mylejes viena moteri, kuri mane isdave, nors as jai buvau istikimas net turedamas daug galimybiu nuklysti i kaire. Nesinori dabar elgtis su tuo zmogum taip, kaip kazkada su manim pasielge, bet kita vertus - [u:2k9ppuu0]kodel as del savo problemu tureciau pats save bausti ir atsisakyti to, kas man yra malonu[/u:2k9ppuu0]?

Ar visgi verta aukoti savo asmeninio gyvenimo laime, del kitu zmoniu, kurie net aciu uz tai nepasakys? Ar tas moralumas is viso kam nors siais laikais reikalingas ir vertinamas? Aplinkui kur apsidairau, istekejusios zmonos, vede vyrai, tarp bendradarbiu, visur romanai, ejimai i kaire... Ir dazniausia reakcija aplinkiniu i tai - "koks tau skirtumas?". Tai... gal ir kitiems jokio skirtumo, kad as paisdykausiu su moterim, kuri turi antra puse?

Laukiu protingu, argumentuotu pasisakymu...

Jusu savimeile ir kersto jausmas dar islikes. Pirmoj eilej su jais turite susidoroti. Po to ieskoti naujo mylimo zmogaus, nes ant netikusiu pamatu namo nepastatysit ir laimes jame tikrai nebus. Senas namas jau sugriautas, su tuo turite susitaikyti, ir, jei norit dar pagyvent, o ne egzistuot, turetumet pasiryzti naujai statybai. Suvokit, ko norit siame gyvenime

Su teiginiu, kad ziaurus gyvenimas, nesutinku. Mes patys esam aktoriais ant scenos, todel ir role pasirenkam kiekvienas pagal save.

ziauraus gyvenimo dalyvis

Z

5 įrašai

2009/04/02 22:45:09 22:45:09

Na, kersto jausmas tai gal ne. Buciau nubaudes antra puse, turejau galimybiu suzlugdyti jos gyvenima nedarydamas tiesiogiai nei fizinio nei psichologinio spaudimo - vien per finansine puse galejau priversti i gyvenima paziureti kitu rakursu, iskaitant ir jos artimuosius. Bet nepasielgiau taip, tiesiog, nusispjoviau i tai. Neslepsiu, kad ir kitas dalykas - ismalti snukuti tam veikejui, su kuriuo paslydo mano antroji puse, norejau. Bet susilaikiau, nes buciau parodes savo silpnuma ir dar be reikalo prisidares problemu. Aisku, jei bus kada "proga", tai taip ir padarysiu, bent jau tam, kad patenkinti savaji ego

Bet ne apie tai. Sakai, atkersyti? Ne, manau, kad as 'atkersijau' kitaip Tiesiog, po ishsiskyrimo praejau per daug moteru ir tiek. Tuo metu man to reikejo, kad tiek savo saviverte pasitikrinti, tiek pagyventi taip, kaip negali pagyventi budamas poroje. Taip sakant, poroje yra savi pliusai, bet ir savi minusai (ypach vyrui)

Savimeile? Taip, ji yra, o kaip be jos? Savimeiles per daug niekada nebuna, buna tik blogas charakteris. Cia panasiai kaip su pasitikejimu savimi - jo irgi niekada per daug nebuna, buna tik nepasverti sprendimai, bet ne pasitikejimo per daug. Manau, kad grazu, kai zmogus megsta ir myli save. Tai nereiskia, kad jis turi buti arogantiskas, pasiputeliskas, ar sunkiai sukalbamas. Ne. Jei zmogus grazus pats sau, myli ir rupinasi savimi, tada jis ir kitiems grazus (visom prasmem).

Griztant prie temos... kalba eina apie morale. Taip, as ja turiu. Ne, as nenoriu atsisakyti del kitu tai, kas man malonu. Kaip padaryti, kad ir avys liktu socios ir vilkas sveikas? Net jei ta moteris ishsiskirtu su savo antraja puse, kas is to? Nei ji, nei as nemanau, kad butume pora. Tiesiog, mums abiems dabar reikia to.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/02 23:14:36 23:14:36

ziauraus gyvenimo dalyvis: ....

Griztant prie temos... kalba eina apie morale. Taip, as ja turiu. Ne, as nenoriu atsisakyti del kitu tai, kas man malonu. Kaip padaryti, kad ir avys liktu socios ir vilkas sveikas? Net jei ta moteris ishsiskirtu su savo antraja puse, kas is to? Nei ji, nei as nemanau, kad butume pora. Tiesiog, mums abiems dabar reikia to.

Kersto stikline jau tuscia, vyriskumu pasitikejimas jau atgautas, gerai, kad finansiskai jos nesunaikinot, nes nuo to nebutu jums lengviau, o be to, manau, tai butu is jusu puses zema. Nesuprantu, kas stabdo pasiryzti santuoka nutraukti. Gal jusu viduje dar gyvas posakis: "Sena meile nerudyja". Jusu reikalas.
Palikau pastraipa paskutine, nes morales nesupratau - "Vilkas aveles kailyje".

pastebetoja

P

2 įrašai

2009/04/03 08:51:32 08:51:32

apie kokia santuoka cia?

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/03 09:21:08 09:21:08

O aš tai nesuprantu - autorius nori iš internetinio forumo indulgencijos užstatyti ragus kitam vyrui?
Jie pačiam tai atrodo nemoralu - tai koks skirtumas, kaip nubalsuos forumas? O jie tai atrodo labai netgi faina - taip pat - koks skirtumas ką sako diskusijos internetinėje erdvėje? Negi tikiesi, kad pavyks numesti atsakomybę už tai, kaip pats jautiesi kažkam kitam?

O klausimą galima pasukti ir taip - o kodėl tave traukia neištikimos moterys? Pagalvok - juk ji ne tik su tavimi neištikima savo vaikinui, bet ir su vaikinu neištikima tau

kora

K

2495 įrašai

2009/04/03 09:59:14 09:59:14

pastebetoja: apie kokia santuoka cia?

Kalbu apie moteri, kuria jisai mylejo bei izadus dave jai. Pamirsti jos negali, nes morale viduje kankina, ju poziuriai nesutapo tais klausimais. Dokumentaliai gal issiskyre, taciau viduje jis liko savom grandinem prirakintas turbut prie jos, o labiausiai liko jo vyriskas EGO izeistas, nes visuomenes stereotipas iprastesnis, kai vyras neistikimas, o ne atvirksciai.
Jis buvo neteisus, nors aklai tikejo SAVU ZMOGUM, o ne aplinkiniu lojimu. Be to kankina tai, kad ta pirmoji moteris nesuprato ir nesupras gyvenimo vertybiu taip, kaip jis supranta. Kitos isileisti jam nepavyks, kol pats neissinarplios savo viduje. Dabar nemoka jis nei duoti, nei imti (ne sekso technika turiu as omeny). Tai mano nuomone, gal kiti masto ir kitaip.

foreveryoung

F

1 įrašai

2009/04/03 10:29:50 10:29:50

As ne autorius, bet Raaa matomai nesuprato temos esmes. Autorius laukia pagristu uz ir pries, argumentacijos, o ne "balsavimo". Sutik, kad gyvenime pilna, kai svarstykles siubuoja ant pusiausvyros ribos ir apsispresti padeda mums ne tiek aplinkiniu balsavimas, bet argumentai, kurie padeda atsverti svarstykles i viena arba kita puse.

Pvz, as perku automobili ir negaliu apsispresti tarp bmw ir mercedes. Klausiu kitu patarimu, kaip jie mano, kuri rinktis vertetu geriau. Isgirstu patarimu, pasiulymu, argumentacijos, kodel viena yra geresne, kita blogesne is abi skirtingas puses palaikanciu zmoniu, atsirenku kas man svarbiausia ir nusprendziu pagal tai jau pagal save.

Del tos neistikimybes, tai autorius panasu, kad pats puikiai supranta ta dalyka ir jam tai nera svarbu butent siuo atveju, antraip butu pareikalaves nutraukti anuos santykius ir tik tada pradeti situos.

CTAPblK

C

1 įrašai

2009/04/03 10:36:30 10:36:30

kora: Jis buvo neteisus, nors aklai tikejo SAVU ZMOGUM, o ne aplinkiniu lojimu. Be to kankina tai, kad ta pirmoji moteris nesuprato ir nesupras gyvenimo vertybiu taip, kaip jis supranta. Kitos isileisti jam nepavyks, kol pats neissinarplios savo viduje. Dabar nemoka jis nei duoti, nei imti (ne sekso technika turiu as omeny). Tai mano nuomone, gal kiti masto ir kitaip.

Idomu is kur nusprendei kad duoti nemoka. Juk tai panai jis irgi reikalingas vadinasi kazka duoti gali jis jai ir jei jinai ji kazkiek domina vadinasi ir imti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume