Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/30 12:50:16 12:50:16

[quote="Kaikada"]

O dėl uždarbio tamsta neteisus -esu kalbėjusis ne su vienu vyru (iš giminių, draugų) ta tema. Jie teigė, kad žmona gali nė vienu žodeliu nepapriekaištauti vyrui, bet pats faktas, kad ji uždirba daugiau, juos "veda iš proto".

Tikiu, bet tam vis tik yra priezstis pvz. zmona perka vyrui tai ko jam reikia is savo uzdarbio nes vyras negali nusipirkti is savo atlyginimo. Tokiu atveju manau vyrui reiketi protingai riboti savo poreikius.
Ir vel gi yra ir "nematoma menulio puse" galbut, turedama vyro parama visame kame ,zmona gali sau leisti dirbti ir uzdirbti.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/30 13:09:49 13:09:49

Lady_scorpio:
senas hrienas:
Lady_scorpio:

Nes jos tuos vyrus iškastravo.

Matyt labai jau pykstat ant kazko...

Bet, kaip sake Froidas visos zmogaus problemos kyla del sekso.

CHA CHA! Aš tokio amžiaus, kad seniai ant nieko nebepykstu. Jei pykstu, tai tik ant savęs. O Jūs kažkodėl mano žodžiuose įžvelgėte pyktį. Tai ką ten tas senukas Froidas sakė?

Na nezinau...kazkodel kilo mintis, kad moteris nesamoningai ,del kazkokiu priezasciu ,gali jausti pasitenkinima isivaizduodama vyro kastracija, (kai vyrams tai kelia siauba). Pvz.del vaikystej patirtos seksualines traumos ,kurios samoningai neprisimenama.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/30 14:46:28 14:46:28

senas hrienas:
Na nezinau...kazkodel kilo mintis, kad moteris nesamoningai ,del kazkokiu priezasciu ,gali jausti pasitenkinima isivaizduodama vyro kastracija, (kai vyrams tai kelia siauba). Pvz.del vaikystej patirtos seksualines traumos ,kurios samoningai neprisimenama.

Mielas Pone, Jūs sakote man tokius siaubingus dalykus. Akivaizdu, kad čia juokauti negalima, nes tikrai liksi nesuprastas. Bet nepykstu ant Jūsų - nesusikalbėjimas - manau, tik internetinio bendravimo minusas. Myliu ir GERBIU vyrus, man jie asocijuojasi su globa, rūpestingumu, supratingumu, ramiu požiūriu į gyvenimą (nes tik tokius vyrus aš mačiau savo gyvenime) , priešingai nei moterys, kurios geba stiklinėj vandens audrą sukelti. Su seksualine sfera man irgi viskas tvarkoj. Netgi labai. Dabar buitiškai paaiškinsiu, ką turėjau galvoj. Sakiau, kad feministės yra pažeidžiamos moterys, besistengiančios pasauliui įrodyti, kad turi kiaušinius (tai ne mano mintis; jei neklystu, S. Parulskio). Jūs replikavote, kad jų vyrai neturėjo kiaušinių. Sakydama, kad tos moterys savo vyrus ir iškastravo, turėjau galvoj perkeltinę prasmę - moterys, kurios rėkia, kad nėra jų vertų vyrų arba kad jų vyrai niekam tikę, yra pačios kaltos, nes pačios tuos vyrus tokius padaro, atima vyriškumą, norą būti vyriškam. Taigi kastraciją čia paminėjau perkeltine prasme.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/10/30 14:50:42 14:50:42

oi Lady, uz si posta tau buckis i skruosta

L

1373 įrašai

2010/10/30 14:59:55 14:59:55

O ne, prašyčiau nebučiuoti manęs viešoje erdvėje - net susidrovėjau. Kita vertus, aš galėčiau užsimerkti, jei žadėtumėt pabučiuoti dar kartą.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/10/30 15:06:38 15:06:38

na kita karta naujuju metu arba gimtadienio proga. Bet jei busi uzsimerkus nematysi kas.

L

1373 įrašai

2010/10/30 15:25:38 15:25:38

Ach tas vyriškas naivumas! Negi pamanei, kad aš užsimerkčiau? Jokiu būdu - tik prisimerkčiau. Nepamirški - moterys gudrios!

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/31 11:43:20 11:43:20

Lady_scorpio:
senas hrienas:

Mielas Pone, Jūs sakote man tokius siaubingus dalykus. Akivaizdu, kad čia juokauti negalima, nes tikrai liksi nesuprastas. Bet nepykstu ant Jūsų - nesusikalbėjimas - manau, tik internetinio bendravimo minusas. Myliu ir GERBIU vyrus, man jie asocijuojasi su globa, rūpestingumu, supratingumu, ramiu požiūriu į gyvenimą (nes tik tokius vyrus aš mačiau savo gyvenime) , priešingai nei moterys, kurios geba stiklinėj vandens audrą sukelti. Su seksualine sfera man irgi viskas tvarkoj. Netgi labai.
Vadinasi jums pasiseke... su vyrais : )
O tas mano komentaras buvo ne tiek jums , kiek siaip pamastymas apie tokia galimybe.

Lady_scorpio:

...Dabar buitiškai paaiškinsiu, ką turėjau galvoj. Sakiau, kad feministės yra pažeidžiamos moterys, besistengiančios pasauliui įrodyti, kad turi kiaušinius (tai ne mano mintis; jei neklystu, S. Parulskio). Jūs replikavote, kad jų vyrai neturėjo kiaušinių. Sakydama, kad tos moterys savo vyrus ir iškastravo, turėjau galvoj perkeltinę prasmę - moterys, kurios rėkia, kad nėra jų vertų vyrų arba kad jų vyrai niekam tikę, yra pačios kaltos, nes pačios tuos vyrus tokius padaro, atima vyriškumą, norą būti vyriškam. Taigi kastraciją čia paminėjau perkeltine prasme.

sutinku su Parulskiu tik is dalies. Manau, kad pirmos feministes buvo aukstos morales moterys , kurios del tam tikru priezasciu savo seksualine energija transformavo i kurybine...na o veliau matyt atsitiko kaip pas mus su sajudziu... : )

L

1373 įrašai

2010/10/31 20:13:23 20:13:23

senas hrienas: [ sutinku su Parulskiu tik is dalies. Manau, kad pirmos feministes buvo aukstos morales moterys , kurios del tam tikru priezasciu savo seksualine energija transformavo i kurybine...na o veliau matyt atsitiko kaip pas mus su sajudziu... : )

Ak Jūs pradedate nuo istorijos. Na, taip, dažnai geros idėjos yra iškreipiamos dėl įvairių priežasčių - vieni per daug tingūs, kad jas įgyvendintų, be to, visad atsiranda apsukruolių, kurie tas kilnias idėjas pakreipia sau naudinga linkme ir t. t. Asmeniškai man dažnai susidaro įspūdis, kad feministės daugiausia kovoja ne už moterų teises, o už teisę būti vyru. Uždavinys - ar feministė, ar tradicinių pažiūrų moteris užaugins laimingesnius vaikus? Ir dar. Ar aukštos moralės moterimis save gali laikyti tik tos, kurios savo seksualinę energiją transformuoja į kūrybinę? Ir apskritai, kaži ar neklydo senukas Froidas dėl šios transformacijos.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/01 18:54:19 18:54:19

Nežinau kodėl bijo,bet,kad bijo-faktas.
Gyvenimas iš moterų reikalauja kartais neįmanomų dalykų,o jos juos padaro įmanomais.Kitaip neišgyventų.Tuo būdu moterų stiprybė auga.Vyrai bijo.
Jei moteris silpna,švelni,bei pasiaukojanti ir turi tvirtą savigarbą(atrodo kaip moters idealas),ji neparanki ir nereikalinga.
Jei moteris ko nors atkakliai siekia,ji skatina ir vyrą nesustingti.Tokia moteris išveda iš kantrybės.

Va,pastebėjau koks moters idealas vyrų akimis.Graži,pilnai save ir savo vaikus(jei turi)aprūpinanti.Visas santaupas ir dideles pajamas atiduodanti tvarkyti vyrui,kad nesijaustų menkesnis.Vaikai būtų idealiai paklusnūs naujam partneriui.Moteris rūpintusi visais namais švara ir tvarka,tame tarpe remontais ir /ar statybomis.Laisvalaikiu,nes pietūs visada turi būti pateikti laiku.Nuolat guosti, užjausti ir raminti,kai vyras jaučiasi nevykeliu.Būti kantriai ir tolerantiškai tiems jo skundams.Suprasti,kad savo vertės pajautimui vyrui būtina moterį apjuodinti ir pažeminti savo draugų akivaizdoje...
Tęsti?
Kai moteris jau nebeturės iš kur semtis jėgų ir stiprybės,nulys kur kamputin paverkti,pamedituoti ar pailsėti nuo visų ir visko-tai bus didelis įžeidimas vyrui(gal jis tuo metu norėjo sekso ar vakarienės ant stalo,ar naktį nerado ką iš įpročio apsikabinti).
Išvada?Tokią savanaudę reikia palikti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume