senas hrienas:
Na nezinau...kazkodel kilo mintis, kad moteris nesamoningai ,del kazkokiu priezasciu ,gali jausti pasitenkinima isivaizduodama vyro kastracija, (kai vyrams tai kelia siauba). Pvz.del vaikystej patirtos seksualines traumos ,kurios samoningai neprisimenama.
Mielas Pone, Jūs sakote man tokius siaubingus dalykus. Akivaizdu, kad čia juokauti negalima, nes tikrai liksi nesuprastas. Bet nepykstu ant Jūsų - nesusikalbėjimas - manau, tik internetinio bendravimo minusas. Myliu ir GERBIU vyrus, man jie asocijuojasi su globa, rūpestingumu, supratingumu, ramiu požiūriu į gyvenimą (nes tik tokius vyrus aš mačiau savo gyvenime) , priešingai nei moterys, kurios geba stiklinėj vandens audrą sukelti. Su seksualine sfera man irgi viskas tvarkoj. Netgi labai. Dabar buitiškai paaiškinsiu, ką turėjau galvoj. Sakiau, kad feministės yra pažeidžiamos moterys, besistengiančios pasauliui įrodyti, kad turi kiaušinius (tai ne mano mintis; jei neklystu, S. Parulskio). Jūs replikavote, kad jų vyrai neturėjo kiaušinių. Sakydama, kad tos moterys savo vyrus ir iškastravo, turėjau galvoj perkeltinę prasmę - moterys, kurios rėkia, kad nėra jų vertų vyrų arba kad jų vyrai niekam tikę, yra pačios kaltos, nes pačios tuos vyrus tokius padaro, atima vyriškumą, norą būti vyriškam. Taigi kastraciją čia paminėjau perkeltine prasme.