2008/09/28 08:00:31 08:00:31
Pastebiu tokia tendencija, kad su kiekvienais metais sunkiau rasti vyriskos lyties atstovu kurie vertintu moteru prota ir savarankiskuma. Prioriteta vyriskiai teikia soliariuminems grazuolems, kuriu gyvenimo prasme - investicijos i kuna ir paieska storos vyrikos pinigines. Taciau praejus tam tikram laikui, vyrukai pradeda skustis, kad nera apie ka su drauge kalbeti, lovos zaidimai pabosta. Taciau kai sutinka sau protu ir issilavinimu prilygstancia partnere, dazniausiai ja kaltina per dideliu savarankiskumu. Ka Jus galvojat siuo klausimu?
2008/09/28 12:44:26 12:44:26
As manau, tai yra viena priezasciu, del kuriu musu moterys susiranda vyrus uzsienyje. Aisku, garantijos nera, niekas nesako, kad ten visi sventi, protingi, o cia blogi, buki. Pati pirmenybe teikciau lietuviui vien is patriotiskumo, bet pastaruoju metu jau nebesu kategoriska siuo klausimu :)
2008/09/28 14:15:59 14:15:59
Man regis, vyrukai bijo, kad tokia moteris užgoš jį patį. Tiesiog vyrams labai kalama nuo mažens, kad jie turi būti visur stiriausi, geriausi, laikyti vadžias savo rankose. O kai sutinka moterį, kuri galbūt sumanesnė už jį patį... Tokia moteris norės būti lygiaverte partnere, vadinasi, vyras negalės visada vadovauti paradui. Bent jau lietuviško kirpimo vyrukams kol kas dar sunku su tuo susitaikyti. Bet manau kokie 5-10 metelių, ir padėtis keisis.
2008/09/28 16:57:50 16:57:50
Normalus vyrai savimi pasitikincias moteris vertina, tik visokie nevykeliai bijo. Pastebejau, kuo kvailesnis vyras, tuo labiau puciasi ir vaizduoja visazini-visagali. Todel nepakencia uz save protingesniu moteru. Protingas ir taip protingas, jam nereikia irodineti, to kas yra akivaizdu.
2008/09/29 06:04:27 06:04:27
Va va kiesiux, butent ta reakcija kurios ir tikejausi:)))ka reiskia, kad as geros nuomones apie save, sorry vyrai apie save geros nuomones jau nuo Adomo laiku. As ne geros nuomones apie save, o pasitikinti savimi, cia visiskai skirtingi dalykai, todel prasyciau tamstos nepainioti. O stereotipa tu pats patvirtinai, kaip jau as cia galiu tokia tema sugalvoti, va jei vyrukas pasiulytu gal ir nieko butu. Del tendenciju, tai ir pasakyciau, kad klysti, jog reikia su keliais tukstanciais pabendrauti:))) as ne dykumoj gyvenu, todel vertinu ne tik savo bet ir aplinkos poziuri. Kodel pasitikejimas savimi turi buti lyginamas kas auksciau kas zemiau, tikrai ne taip tada tema supratai. As nekalbu apie vadovavima, kaip tu bandai aiskinti, cia kalba eina apie lygiaverte partneryste, kurios dauguma vyru (ne visi)iki sios dienos vis dar Lietuvoje nesupranta.
2008/09/29 08:00:18 08:00:18
Esu savarankiška ir daugelį mano gyvenimo sėkmių ir nesėkmių esu priversta spręsti pati. Nesu pačios geriausios geriausios nuomonės apie save, tačiau bet kokio mulkio šalia sąvęs matyti taip pat nenoriu. O tada jiems ir atrodau pasipūtusi, arogantiška. Bet man nusišvilpt ant tokių nuomonės, nes dirbu, mokausi, investuoju į save. Tai kodėl negaliu norėti šalia savęs matyti ne agurkų skynėją?
2008/09/29 10:13:56 10:13:56
Pačios nežinot, ko norit. Dauguma teigiate, kad esate tokios pat protingos ir stiprios kaip vyrai, bet nė viena nenorite kvailesnio ir silpnesnio vyro. Apsispręskit.
2008/09/29 11:17:56 11:17:56
as tai nebijau, negaliu atsakyti uz visus, priezastys gali buti skirtingos ir kiekvienas atvejas individualus, bet ziurint is istoriniu poziciju, tai buvo tam tikri vaidmenys, vyro, moters, ir nereikia noreti, kad tai kas buvo savaime aisku ir priimtina norma simtmeciais, ims ir pasikeis per viena diena...
2008/09/29 11:46:40 11:46:40
As jau seniai apsisprendziau. Nenoriu kvailesnio ir silpnesnio vyro. Vadinasi zinau ko noriu.
2008/09/29 11:50:53 11:50:53
Kiesux dar labai jaunas. Jo amziaus paneles irgi. Gal ju karta ir bendrauja kaip lygiaverciai partneriai, bent jau kol kas. Nes pastebejau, kuo vyresnis vyras, tuo labiau nori vadovauti paradui.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume