Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kur einate per pirmą pasimatymą?

Kur einate per pirmą pasimatymą?

Lochas

L

97 įrašai

2009/05/25 08:25:12 08:25:12

A jo, - vyrų laimė tik seksas. Buvau pamiršęs, bet mielosios, ar neklystat? Ar kartais stipriai neapsirinkat?

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/25 08:32:03 08:32:03

Stipriai -ne. O ko dar vyrai nori is pasimatymo? Pavardink

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/25 12:24:26 12:24:26

Lochas: A jo, - vyrų laimė tik seksas. Buvau pamiršęs, bet mielosios, ar neklystat? Ar kartais stipriai neapsirinkat?

ir man pavardink. tikrai noreciau suzinot, nors sprendziant apie tavo nika, bez obid aisku, visko galima tiketis

balionas

B

1 įrašai

2009/05/25 16:03:50 16:03:50

elenka: as tai galiu knyga rasyt apie tai. bet vyrai ...... deja, max galkokoj kavinei, gal pati pasirink, gal gatvei prie stulpo. mieli vyrai. viska priklauso, nuo jusu tono , ryzto, fantazijos, jumoro, kai skiriat pirma pasimatyma. jeigu visai nieko is to neturite. internete per google raskite laisvalaikis lietuvoje ir pamatysite kek visko galima nuveik, ir kad tai ne tiek daug ir kainuoja, po tokio pasimatymo, jei ir vestuvem nekvepes, bent jau laika pralesit pukiai,pakelsit savo saviserte ir moteri padarysit laiminga, bent vienai dienai( kalba ne apie seksa, nes jus juk tik taip laime suprantat )

meilute, o ka daryt, jei pabendravus zmogus pasirode normalus, o susitikus pamatei kad ten kokia pelkiu pabaisa ar stuobrys kiauliaganis? Sta tuomet, jei tai pasimatymas "su fantazija" ir prasideda visokie ejimai i tualeta ir nebegrizimai, ekstriniai draugu/draugiu skambuciai i isjungta telefona ir taip toliau. Kam to reikia? Geriau pirma karta susipazinti, o stai antra karta kviesti i pasimatyma "su fantazija".

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 16:30:25 16:30:25

o man patinka kavine issirinkt paciai... patinka kai vyras paklausia kur as nueit noreciau .. o ne gruda savo pasirinkima..
Leo mano svajoniu masina tai dzipas ..

Leo

L

543 įrašai

2009/05/25 16:37:28 16:37:28

ADRIJANA: o man patinka kavine issirinkt paciai... patinka kai vyras paklausia kur as nueit noreciau .. o ne gruda savo pasirinkima..

dzipas ar belekoks visureigis? koks labiausiai patinka?

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/25 16:40:51 16:40:51

balionas:
elenka: as tai galiu knyga rasyt apie tai. bet vyrai ...... deja, max galkokoj kavinei, gal pati pasirink, gal gatvei prie stulpo. mieli vyrai. viska priklauso, nuo jusu tono , ryzto, fantazijos, jumoro, kai skiriat pirma pasimatyma. jeigu visai nieko is to neturite. internete per google raskite laisvalaikis lietuvoje ir pamatysite kek visko galima nuveik, ir kad tai ne tiek daug ir kainuoja, po tokio pasimatymo, jei ir vestuvem nekvepes, bent jau laika pralesit pukiai,pakelsit savo saviserte ir moteri padarysit laiminga, bent vienai dienai( kalba ne apie seksa, nes jus juk tik taip laime suprantat )

meilute, o ka daryt, jei pabendravus zmogus pasirode normalus, o susitikus pamatei kad ten kokia pelkiu pabaisa ar stuobrys kiauliaganis? Sta tuomet, jei tai pasimatymas "su fantazija" ir prasideda visokie ejimai i tualeta ir nebegrizimai, ekstriniai draugu/draugiu skambuciai i isjungta telefona ir taip toliau. Kam to reikia? Geriau pirma karta susipazinti, o stai antra karta kviesti i pasimatyma "su fantazija".

mielasis tokiua atveju as is anksto susitariu, kaiop zmogui priimtiniau ar , kad as sakau, jog jis netraukia manes fiziskai(kas man laaabai svarbu), ar kokia uzkuodota fraze tipo: sdes prodajut slavianskij skaf ir issilakstom i skirtingas puses, senai nekreipiu i tai demesio, pries tai dar dazniausiai prasau nuotraukos, kurioje ji galima butu atpazint .ta pati leidziu daryt ir jiem, tikrai neisizeisciau jei vyrukas pasakytu, kad nesu jo skonio, nieko cia baisaus( viena karta esu tai girdejus, bet jis pats kazkodel nepasirode ) na tai dar nereiskia kad jis buvo pasaku princas o as varle keliauninke beje pirmam pasimatymui siais laikais naudoju pertrauka arbatai, su uzsakimu trunka iki 20 min, jei kas blogai sudie , sudie, jei viskas gerai gali peraugti i nuostabu pasimatyma, tikrai labai smagu. man tai buvo 2 kartus gyvenime. nesu turejus antro pasimatymo, buna tik pirmas arba draugyste:)

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/25 16:46:49 16:46:49

ADRIJANA: o man patinka kavine issirinkt paciai... patinka kai vyras paklausia kur as nueit noreciau .. o ne gruda savo pasirinkima..

savo fantazijos ribas as zinau. o vyras suplanaves pasimatyma vertas demesio. tai pasiulymas vietos? jei tai labai prabangi vieta( karta taip atsiduriau , net pasimeciau) tam , kad nesijausciau nejaukiai tik paklause ka megstu valgyt na zuvi , mesa ar t.t. ir pasisiule pats isrinkt,ten visakas buvo taip brangu, kad pati nebuciau drisus nieko isskyrus arbata paparasyt(tais laikais neturejau pinigu) suzinojes, kad susirgau pasisiule uzsukt minutelei ir ziemos metu atveze riesutu ir vaisiu, po ligos pasiule pailseti, jei noriu viena pvz birstone, nors kelias dienas, nes jo manimu( tai buvo tiesa) labai daug dirbu. niekada jokios uzuominos apie seksa, apie pinigus, ar , kad as jam skolinga. su jo jauciausi moterim, nors siaip nelinkus jokiu "dovanu" priiminet. oadare dideli ispudi. ryztingas, rupestingas, tikra atrama. visiskai netrauke fiziskai, todel pazintys greit nutruko, bet jauciausi moterim , "tikra moterim" ta trumpa laikotarpi.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 18:01:33 18:01:33

na toks demesys tikrai malonus..patiktu ir man manau
Leo labai nesidomejau..tiesiog teko pasivazinet ir susizavejau grazus didelis erdvus auto

Leo

L

543 įrašai

2009/05/26 05:34:11 05:34:11

Gerumo proverzis:) Buna, kad uzeina kartais, kai norisi ka nors gero padaryti nepazistamam zmogui. Uzsideda pliusiuka prie gero darbo ir toliau gyvena savo gyvenima:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume