Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kur einate per pirmą pasimatymą?

Kur einate per pirmą pasimatymą?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/22 20:12:23 20:12:23

smaliziusss:
ADRIJANA: o kodel tik valanda ?kokia prasme is tokios taisykles ?
siaip pastebejau kiek pas mane buvo pavykusiu paismatymu tai jie uztrukdavo daug ilgiau ...kokios 3 ar 4 valandos drasiai..

todel as niekada nesprendziu apie mergina is pirmo pasimatymo, o susitinku bent tris kartus kad yvertinciau ar man verta ar ne

o nebuna kad zmogus tiesiog patinka ir nori su juo buti taip naturaliai ? o cia jau skamba kaip karve rinktis

Leo

L

543 įrašai

2009/05/22 20:23:55 20:23:55

ADRIJANA: skaviau tai atvaziuok su trantu palik ta bmv o mergina galvos kad tu lochas pinigu nesugebantis uzdirbt net ant masinos ir neims tave stokio jokia protinga uzdirbanti gerai mergina
juokina mane tokia vyru logika negaliu
as einu i kavines nes ten galima pasneket...
o del atejimo tai tikrai nzn..kartais ateina toks kad noris begt ..ir turi sukast dantis ir praleist su juo bent valanda..ir geda eit kur nors ..dar pazystamu sutiksi

Zinok nusipirkau masina, tokia beveik antikvarine, gatveje vyrai atsisuka ir palydi pavydziu zvilgsniu, bet moteris reta kuri pastebi... Vistik moterims labiau patinka nauji BMW:))

???

?

227 įrašai

2009/05/22 20:39:12 20:39:12

Leo, jūs, kaip inteligentiškas vyras man pasakykite, ar tioesa, kad daugelis vyrų mato savo automobilį kaip savo vyriško pasididžiavimo (suprask penio) simbolį?

Ir tuomet ką gi simbolizuoija tas jūsų pasakojimas apie antikvarines vertybes?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/22 20:48:04 20:48:04

na man antikvariniai auto irgi nelabai patinka dodzai dar nieko bet geriau tikrai naujos audines, bmv ir dzipai

Leo

L

543 įrašai

2009/05/23 19:15:01 19:15:01

???: Leo, jūs, kaip inteligentiškas vyras man pasakykite, ar tioesa, kad daugelis vyrų mato savo automobilį kaip savo vyriško pasididžiavimo (suprask penio) simbolį?

Ir tuomet ką gi simbolizuoija tas jūsų pasakojimas apie antikvarines vertybes?

Negaliu kalbet uz visus, bet as anksciau masina rinkdavausi kaip ivaizdzio ir statuso visuomeneje simboli. Mano kuriama ivaizdi labiausiai atitiko BMW, esu turejes ir dzipa. Bet dabartiniu krizes metu ivaizdis nera toks svarbus, o naujas BMW daug kam sukelia nemalonias emocijas. Todel pasinaudojes proga nusipirkau masina apie kuria svajojau kelis metus. Pradine invsticija salyginai nedidele, bet galutinio varianto kaina sieks~50 tukst. Taigi pasakyti norejau, kad nors ir masina ganetinai nepigi, bet moteru akimis tai yra tik senas lauzas:)

???

?

227 įrašai

2009/05/23 20:26:13 20:26:13

Tikrai, niekada nesupratau tų statuso daiktų (mašinos, rūbai, aksesuarai, renginiai, klubai, atostogų vietos...) Duok dieve gal kada su amžiumi...

Leo

L

543 įrašai

2009/05/24 19:37:17 19:37:17

ADRIJANA: na man antikvariniai auto irgi nelabai patinka dodzai dar nieko bet geriau tikrai naujos audines, bmv ir dzipai

O.. dodzas mano svajone, kiek save atsimenu, tiek noriu 1969 dodge charger su general lee veliava ant stogo:)) vaikysteje net modeliuka turejau:))

kalamburas

K

1 įrašai

2009/05/24 20:38:43 20:38:43

Pirmas pasimatymas paprastai buna "apsiuostymas" ir, jei su zmogu buvo bendrauta virtualiai, patikrinimas ar jis tikrai toks pat koks pasirode bendraujant kompiuteriu ar telefonu. Taigi, tokiam "apsiuostymui" renkuosi ka nors paprasto kaip pavyzdziui pasivaiksciojimas. Daznai to net nesureiksminu ir nelaikau pasimatymu, tai tiesiog susipazinimas su zmogumi, tad ir kveciu labai paprastai. na tarkim pasakau kad noriu islyst is namu ir truksta kompanijos. Jei zmogus pasirodo nesimpatiskas galima greitai atsisveikinti, o jei viskas OK, tai galima ir kava/ arbata pavaisint, taciau tuo visada ir baigiu ta susipazinima.

O toliau seka pirmasis pasimatymas, kai su zmogumi jau pabendravai ir susidarei gyva nuomone. Stai tuomet puiku nusivesti ten kur linksma ir galima pasijuokti. Tai galetu buti linksmas spektaklis, koks nors renginys mieste arba neiprasta pasimatymams vieta kaip zoologijos sodas arba juru muziejus koks. Daznai atrodo kad tokios vietos neidomios ir nuobodzios, taciau taip tikrai nera, nes zmogui visada pasidaro idomu, juk jo anksciau niekas nekviete i pasimatyma zoo, o ir neliudna, ten buna daug juokingu gyviu, tad atmosfera padeda atsipalaiduoti.

Svečias

S

689 įrašai

2009/05/25 05:18:38 05:18:38

Einam į alubarį. Tai geriausia vieta pasimatymui ir artimesniam susipažinimui.

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/25 07:46:09 07:46:09

Agne: Kokios vietos tinkamiausios pirmajam pasimatymui? Aš paprastai būnu pakviesta į kokią kavinę, po senamiestį pasivaikščiot arba į kiną. Kažkaip norėtųsi ko nors įdomesnio. Papasakokit, kur vyksta jūsų pirmieji pasimatymai.

as tai galiu knyga rasyt apie tai. bet vyrai ...... deja, max galkokoj kavinei, gal pati pasirink, gal gatvei prie stulpo. mieli vyrai. viska priklauso, nuo jusu tono , ryzto, fantazijos, jumoro, kai skiriat pirma pasimatyma. jeigu visai nieko is to neturite. internete per google raskite laisvalaikis lietuvoje ir pamatysite kek visko galima nuveik, ir kad tai ne tiek daug ir kainuoja, po tokio pasimatymo, jei ir vestuvem nekvepes, bent jau laika pralesit pukiai,pakelsit savo saviserte ir moteri padarysit laiminga, bent vienai dienai( kalba ne apie seksa, nes jus juk tik taip laime suprantat )

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume