Jo, vėl padavė į DP nepilnamečių.

ieva
2011/02/22 05:48:58 05:48:58
Jo, vėl padavė į DP nepilnamečių.
buvusi nare
2011/03/24 19:43:56 19:43:56
šia tema galiu kai ką pasakyti:)...
kažkada buvau čia užsiregistravusi...buvo pasiūlyti keli man vaikinai pagal suderinamumą... su vienu vaikinu ėmėme bendrauti per čia apsikeitėme numeriais...nuėjome į pasimatymą...nors buvau sau pažadėjusi kad daugiau jokių pasimatymų visi nevykėliai...bet iš čia su niekuo nebuvau susitikusi...tai pasiryžau...Na ir ką galiu pasakyti mes jau kartu gyvename daugiau nei metus...
Tai nuostabus žmogus:)
Nebijokite...eikite į pasymatymus...aišku pirma reiktų nutuokt su kuo eini...
Sėkmės!!!!;)
buvusi nare
2011/03/24 19:56:04 19:56:04
Zygfridai jai eini į pasimatymą su mergina tai prieš tai pasisakyk kad nepatinka barzdotos:))) gal atsižvelgs:)
buvusi nare
2011/03/24 20:13:23 20:13:23
Kas liečia nuotraukas iš vienos foto žmogaus neatažinsi...kelios sudarys pirmą ispudį:) pirmas įspudis dažniausiai klaidingas:)
Mano atveju prieš susitikdama mačiau vieną foto...daugmaž supratau koks jo stilius, gyvenimo būdas ir pan iš bendravimo bandžiau įsivaizduot... nuomonė susidariau teisingą...
na juk gyvenimo antros puselės ar geriausio draugo(draugės) nesirinkame pagal grožį:)renkamės pagal kitus kriterijus:)
Tas kuris gražus buna toks nepriderinamas ir nesušnekamas tai norisi begt nuo tokių... o tas, kuris, ne pats gražiausias ,buna mielas ir šiltas žmogutis...
nuotrauka nepasakys kas jis per žmogus kol jo nesutiksi ,nepabendrausi ...nuotrauka užfiksuoją visai kitką:)o ne tai ką mes norime tame žmogutyje pamatyti ir įžvelgti...
senas hrienas
2011/03/26 15:27:02 15:27:02
....ir man barzdotos nepatinka , O jei dar barzda uz mano grazesne... ...
deiritta
2011/03/26 19:22:40 19:22:40
karta buvau ir nenusivyliau
m
2011/03/26 20:49:35 20:49:35
Buvau Suderinamumas berods buvo 70% , na galvoju geriau ir buti negali
Nuotrauku nei mano , nei jo nebuvo.Abu ejome i akla pasimatyma . Pries tai susikambinom sake "labai noriu pamatyti nuostabaus balso savininke ".Taigi viena gudu ziemos vakara nutarem susitikti, ta proga parlekiau is darbo anksciau , maudausi , ciustinuosi , dazausi ,jaudinuosi, laukiu jo skambucio ...Pazadejo atvaziuoti ,tikslaus adreso nesakau ,manau pora simtu metru nupedinsiu ,nors ir nelabai silta lauke.Saugau privatuma taip sakant, ka gali zinoti koks zmogus , gyvenu juk pirmam aukste Ateinu matau stovincia masina ,joje kazkas sedi, bet nezinau ar tai jis .Laukiu , prasidaro masinos langas iskisa kazkoks "pasisiauses" vyriskis galva ir pasiteirauja ar tik nebusiu XXXXX ,pritarimai linkteliu ,sulaukiu pakvietimo sesti i masina.Hmmm sesti tai sesti , bet masinos seimininkas uzpakalio nuo sedynes nepakelia Keista truputeli , negi zmogus nieko nezino apie pagarba moteriai , bet labai nesureiksminu , gal zmogus jaudinasi Vienu zodziu ,stengiuosi ji pateisinti .Apzvelgiu masina , matau jog ji ne "pirmos jaunystes" , bet tai irgi ne pasaulio pabaiga. Zvalgausi kur galeciau pastatyti kojas ,kazkas ant grindu metosi, visur pilna dulkiu, smirda .Ir kokio bieso dailinausi ? Pagaliau pazvelgiu i vyriski Na apart to ,kad susisiauses ( speju jog senokai lankesi kirpykloje ) vyriskis labai graziu veido bruozu. "Nespetnas " nusprendziu ir vardas grazus , kadangi vyras brandaus amziaus , nenutukes , virsvorio siek tiek turi ir balsas naturoje skamba visai neblogai . Uzvaziuojame i kavine , vaisina kava ir labai noriai ta daro .Klausia ar nenoreciau antro puodelio,pasiulo ka nors uzkasti ,kadangi jau vakaras , mandagiai atsisakau Musu pasimatymas truko valanda , bendravom , nebuvo nejaukios tylos ...Patikau jam , kviete dar karta susitikti ,atsiprasinejo del savo atsainaus poziurio i musu susitikima.Leido man pasvarstyti , "as labai noriu tave dar karta sutikti " Lauksiu tavo atsakymo ,paskambink , parasyk , noreciau ji isgirsti teigiama .Ech noreti nedraudziama
Pats kaltas , zmogau , galejai bent is masinos islipti
ieva
2011/03/26 21:06:24 21:06:24
Taip ir buna su tais pasimatymais. Ruosiesi graziniesi, juk gerbi zmogu, negali eiti bet kaip. O atvaziuoja kazkoks maumas...
Man dar keista, kai vyrai sako: privaziuosiu prie namu, nieko nesiruosk, iseik 15 min pasirodyti. Kas as jum, oziai, preke?
nesvecias
2011/03/27 00:00:19 00:00:19
"neišlipo iš mašinos"
Iš kur tu žinai, ar jis ne tavo gyvenimo meilė. Ne visi žino, kas tau patiktų. Ne visi super galantiški ir paslaugūs. Dėl kažkokio menko trūkumo elgsenoje nurašai žmogų. Gal jis nejaukiai jautėsi, buvo išsigandęs ir vaidino kietą, nors sėdėjo iš siaubo sutrauktom žarnom
Didelė dalis jūsų tokios nesupratingos. Atrodo, ir metuose moterėlės, bet taip ir neišmoko per gyvenimą suprasti kitų žmonių, ar bent BANDYTI suprasti.
Gal ten ir ne aukso gurvuolis jis buvo, bet jeigu patiko tau, o nurašei vien dėl "neišlipo iš mašinos", tai kodėl nedavus antro šanso jam ir sau.
Paskui rašo "kur dingo vyrai"
Įsigykit paprastumo. Mes, lietuviai, niekada nebūsim perdėtai paslaugūs, galantiški, meilūs, kaip kai kurie pietiečiai. Mes natūralūs ;D
seipsau
2011/03/27 15:59:30 15:59:30
Nieko keisto, kad dauguma Lietuvos moteru skundziasi, jog neranda tinkamu vyru. Kiek teko paskaityti vos ne visos cia pas musu princeses ir iesko princo ant balto zirgo... Man atrodo, kad jus, moterys, maziau romantiniu filmu vakarais vienos ziurekite, o ieskokite partnerio, nes veliau ir pasidaro neislipo is masinos, ant tiek jau visos porcelianines kad durys atidaryk ir pan.Nereikia vsur ieskoti idealo, o pries ieskant jo kitame paziekite i save, ar jus tikrai ta del kurios vertetu kalnus versti? Keistos jus kartais bunat, visko per daug norit. Masina netinka ir t,t zmogus gal po darbo iskart su darbine ir pan, nespejes normaliai pasiruosti iskart nuvertinat. Moterys kurios vyra vertina pagal masina ir jos bukle, man siek tiek tustybes atrodo