Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar esate buvę pasimatyme su nariu?

Ar esate buvę pasimatyme su nariu?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/27 16:22:58 16:22:58

m: Buvau Suderinamumas berods buvo 70% , na galvoju geriau ir buti negali
Nuotrauku nei mano , nei jo nebuvo.Abu ejome i akla pasimatyma . Pries tai susikambinom sake "labai noriu pamatyti nuostabaus balso savininke ".Taigi viena gudu ziemos vakara nutarem susitikti, ta proga parlekiau is darbo anksciau , maudausi , ciustinuosi , dazausi ,jaudinuosi, laukiu jo skambucio ...Pazadejo atvaziuoti ,tikslaus adreso nesakau ,manau pora simtu metru nupedinsiu ,nors ir nelabai silta lauke.Saugau privatuma taip sakant, ka gali zinoti koks zmogus , gyvenu juk pirmam aukste Ateinu matau stovincia masina ,joje kazkas sedi, bet nezinau ar tai jis .Laukiu , prasidaro masinos langas iskisa kazkoks "pasisiauses" vyriskis galva ir pasiteirauja ar tik nebusiu XXXXX ,pritarimai linkteliu ,sulaukiu pakvietimo sesti i masina.Hmmm sesti tai sesti , bet masinos seimininkas uzpakalio nuo sedynes nepakelia Keista truputeli , negi zmogus nieko nezino apie pagarba moteriai , bet labai nesureiksminu , gal zmogus jaudinasi Vienu zodziu ,stengiuosi ji pateisinti .Apzvelgiu masina , matau jog ji ne "pirmos jaunystes" , bet tai irgi ne pasaulio pabaiga. Zvalgausi kur galeciau pastatyti kojas ,kazkas ant grindu metosi, visur pilna dulkiu, smirda .Ir kokio bieso dailinausi ? Pagaliau pazvelgiu i vyriski Na apart to ,kad susisiauses ( speju jog senokai lankesi kirpykloje ) vyriskis labai graziu veido bruozu. "Nespetnas " nusprendziu ir vardas grazus , kadangi vyras brandaus amziaus , nenutukes , virsvorio siek tiek turi ir balsas naturoje skamba visai neblogai . Uzvaziuojame i kavine , vaisina kava ir labai noriai ta daro .Klausia ar nenoreciau antro puodelio,pasiulo ka nors uzkasti ,kadangi jau vakaras , mandagiai atsisakau Musu pasimatymas truko valanda , bendravom , nebuvo nejaukios tylos ...Patikau jam , kviete dar karta susitikti ,atsiprasinejo del savo atsainaus poziurio i musu susitikima.Leido man pasvarstyti , "as labai noriu tave dar karta sutikti " Lauksiu tavo atsakymo ,paskambink , parasyk , noreciau ji isgirsti teigiama .Ech noreti nedraudziama
Pats kaltas , zmogau , galejai bent is masinos islipti

o tai kaip baigėsi? Taip ir prametei žmogų, kad neišlipo pasitikdamas iš mašinos?

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/27 16:24:08 16:24:08

Nuotrauku nei mano , nei jo nebuvo.Abu ejome i akla pasimatyma . Pries tai susikambinom sake "labai noriu pamatyti nuostabaus balso savininke ".Taigi viena gudu ziemos vakara nutarem susitikti, ta proga parlekiau is darbo anksciau , maudausi , ciustinuosi , dazausi ,jaudinuosi, laukiu jo skambucio ...Pazadejo atvaziuoti ,tikslaus adreso nesakau ,manau pora simtu metru nupedinsiu ,nors ir nelabai silta lauke.Saugau privatuma taip sakant, ka gali zinoti koks zmogus , gyvenu juk pirmam aukste Ateinu matau stovincia masina ,joje kazkas sedi, bet nezinau ar tai jis .Laukiu , prasidaro masinos langas iskisa kazkoks "pasisiauses" vyriskis galva ir pasiteirauja ar tik nebusiu XXXXX ,pritarimai linkteliu ,sulaukiu pakvietimo sesti i masina.Hmmm sesti tai sesti , bet masinos seimininkas uzpakalio nuo sedynes nepakelia Keista truputeli , negi zmogus nieko nezino apie pagarba moteriai , bet labai nesureiksminu , gal zmogus jaudinasi Vienu zodziu ,stengiuosi ji pateisinti .Apzvelgiu masina , matau jog ji ne "pirmos jaunystes" , bet tai irgi ne pasaulio pabaiga. Zvalgausi kur galeciau pastatyti kojas ,kazkas ant grindu metosi, visur pilna dulkiu, smirda .Ir kokio bieso dailinausi ? Pagaliau pazvelgiu i vyriski Na apart to ,kad susisiauses ( speju jog senokai lankesi kirpykloje ) vyriskis labai graziu veido bruozu. "Nespetnas " nusprendziu ir vardas grazus , kadangi vyras brandaus amziaus , nenutukes , virsvorio siek tiek turi ir balsas naturoje skamba visai neblogai . Uzvaziuojame i kavine , vaisina kava ir labai noriai ta daro .Klausia ar nenoreciau antro puodelio,pasiulo ka nors uzkasti ,kadangi jau vakaras , mandagiai atsisakau Musu pasimatymas truko valanda , bendravom , nebuvo nejaukios tylos ...Patikau jam , kviete dar karta susitikti ,atsiprasinejo del savo atsainaus poziurio i musu susitikima.Leido man pasvarstyti , "as labai noriu tave dar karta sutikti " Lauksiu tavo atsakymo ,paskambink , parasyk , noreciau ji isgirsti teigiama .Ech noreti nedraudziama

Net nezinau kodel, tikrai nezinau, bet man tas tavo pasakojimas kazkaip patiko, gal del to, kad moki pasakoti, nu bachura taip suzasinai, kad toliau niekur... pamasciau, kad tikrai nenoreciau eiti i pirma pasimatyma su tavimi, taip ir isivaizdavau gestapa vaikshciojanti aplink zyduka, kuri ruoshiasi nushauti...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/27 17:08:20 17:08:20

Nesinori tiketi kad del tokio nieko (atleiskite)nepanorejote susitikti su zmogumi,kuris kitais atzvilgiais pasirode gerai.Buciau as dar iki siol viena jei taip preciziskai rinkciausi..Juk pasitaiso tie dalykai jei vyrai mato kad verta..

m

M

12 įrašai

2011/03/27 17:42:46 17:42:46

Vaje vaje ,kaip suklego vyrija . Jus gi ne tokie, ar klystu ?

Prameciau ir del to,kad neislipo ... Kam kelmas reikalingas ? Pagalvojau ,jei buciau jam nepatikusi,butu nusivyles mano isvaizda, taigi spruktu, nei priveta , nei otveta , o tu stovek saltyje ir "ilgai laukus dar palauk" ... .Ir esme visai ne tame islipo , neislipo - poziuryje .Tasyk neislipo ,kita karta uztrenks duris pries nosi ir t.t ir pan.

Drebint kinkomis vyrui, pamacius moteri - vaikiska. Nebent jos dreba del kitu priezasciu , bet tik ne is baimes.
Danieliau , ar galima "suzasinti",zasina ?:) Nenusoviau ir netgi bendravau visa valanda Siek tiek buvo pikta ,kad zmogus is anksto zinodamas, jog vaziuoja i susitikima ,tam neteike jokios reiksmes. As nelekiau ,kaip pakilusi is lovos Juolab , kad komplimentus zarste dar nemates ,tik isgirdes .Tad , jei nori antro susitikimo - pasistenk padaryti ispudi . Juk net ir patarle byloja :sutinkam pagal ruba ,islydim pagal prota ,arba teatras prasideda nuo rubines ...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/27 18:09:31 18:09:31

To m:
Teoriškai tu teisi. Taip turėtų mąstyti save gerbianti moteris.
O praktiškai...
Aš visgi už tai, kad lankstumas ar atlaidumas (gal ne visai tinkamas žodis, bet dabar kito nesugalvoju) dar niekam nepakenkė.
Buvau labai daug pasimatymų. Buvo vyrų išlipusių iš mašinų ir buvo ne. Buvo su puokšte gėlių, buvo su 1 gėlyte ir buvo visai be gėlių. Buvo atėjusių į pasimatymą kaip į vestuves ir buvo atvažiavusių su automobiliu, kurio keleivio sėdynės apmušale nuo išdilimo žiojėjo delno dydžio skylė. Buvo pasimatymų, kurio scenarijus atitiko pavyzdinį rekomenduojamą Navaičio I pasimatymo scenarijų ir buvo tokių, apie kuriuos dabar pasakyčiau - nagi ir turėjai, mergaite, drąsos...
Ir po visos šitos patirties labai nuoširdžiai galiu pasakyti: tikrai nereikia jokių išankstinių nuostatų, nereikia nurašyti žmonių, kad jie elgiasi ne taip, kaip mes įsivaizduojame, kad turėtų elgtis. Tikrai vyras gali labai būti pasimetęs, nes jis po 20 metų vėl eina į savo pirmąjį pasimatymą, kai tau vien per pastarąjį pusmetį jau koks dešimtas...
Reikia stengtis pamatyti žmogų. Ir duoti šansą parodyti jam save.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/27 18:16:40 18:16:40

ugnelė.: To m:
O praktiškai...
Aš visgi už tai, kad lankstumas ar atlaidumas (gal ne visai tinkamas žodis, bet dabar kito nesugalvoju) dar niekam nepakenkė.
Buvau labai daug pasimatymų. Buvo vyrų išlipusių iš mašinų ir buvo ne. Buvo su puokšte gėlių, buvo su 1 gėlyte ir buvo visai be gėlių. Buvo atėjusių į pasimatymą kaip į vestuves ir buvo atvažiavusių su automobiliu, kurio keleivio sėdynės apmušale nuo išdilimo žiojėjo delno dydžio skylė. Buvo pasimatymų, kurio scenarijus atitiko pavyzdinį rekomenduojamą Navaičio I pasimatymo scenarijų ir buvo tokių, apie kuriuos dabar pasakyčiau - nagi ir turėjai, mergaite, drąsos...
Ir po visos šitos patirties labai nuoširdžiai galiu pasakyti: tikrai nereikia jokių išankstinių nuostatų, nereikia nurašyti žmonių, kad jie elgiasi ne taip, kaip mes įsivaizduojame, kad turėtų elgtis. Tikrai vyras gali labai būti pasimetęs, nes jis po 20 metų vėl eina į savo pirmąjį pasimatymą, kai tau vien per pastarąjį pusmetį jau koks dešimtas...

nu graaaazu, nezinau kodel, bet kazkaip apie tave buvau susidares kitoke nuomone, nu tipo tavo paveikslas man atrode kitaip nutapytas, dar tas "ugnele".... nu, bet tu kolekcioniere vaikinuku.... baisu kaip apsirikau.... kai taip drasiai paminejai "labai daug pasimatymu" , ishkarto smegeneliu kolkuliatorius suskaiciavo tamstos metus.... nu nemaziau 138....

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/27 18:23:04 18:23:04

O praktiškai...

Geriau neimanoma pasakyti, Ugnele .
O man vis dar esitiki kad tai buvo vienintele priezastis sprendimui nebesusitikti...Gal mergina labai jauna?..

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/27 18:35:16 18:35:16

Danielius:
O praktiškai...

nu graaaazu, nezinau kodel, bet kazkaip apie tave buvau susidares kitoke nuomone, nu tipo tavo paveikslas man atrode kitaip nutapytas, dar tas "ugnele".... nu, bet tu kolekcioniere vaikinuku.... baisu kaip apsirikau.... kai taip drasiai paminejai "labai daug pasimatymu" , ishkarto smegeneliu kolkuliatorius suskaiciavo tamstos metus.... nu nemaziau 138....

Prie ko čia ,,kolekcionierė''?
Nematau prasmės tempti susirašinėjimą pusmetį, jei žmogus pakviečia kavos po savaitės ar dviejų. Ir jei tau jis bent kiek įdomus. Nematau prasmės apsimetinėti prieš jį, kad jis tau netinka ir taip gaišinti savo ir jo laiką.
Geriau tiksliai žinoti, ko čia atėjai ir ko ieškai. Rasti tai ir daugiau niekam nedrumsti proto.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/27 18:39:47 18:39:47

ash ne del gaishimo, ASH DEL KIEKIO!!!!! siaaaubas, tik nesakyk skaiciaus, padidinsiu metus..... Supratau, kad ish manes nekoks tapytojas, kai bandau nutapyt isivaizduojama asmeni..... tik nesiparink, ugnele, jug nesmerkiu, tik stebiuosi..... peace

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/27 18:46:30 18:46:30

O pala, Danieliau, po velnių, kiek tu įsivaizduoji???:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume