2013/11/21 21:10:13 21:10:13
Paskaitai kokios simpatiškos merginos/moters anketą - kokia gera, miela, ieško rimtų santykių ir draugystės, nuoširdi ir t.t. bla, bla, bla... Aš irgi esu rimtas, ieškau rimtos draugės, rimtiems santykiams. Bet jei parašau laišką, kad noriu susipažinti - peržiūri anketą, bet atsakymo neparašo... Tik kokia 1 iš 10 atrašo. Dauguma jų jau seniai registruotos šiame saite. Nesuprantu ko jos čia tada ieško...
2013/11/22 16:21:32 16:21:32
Svečias: Paskaitai kokios simpatiškos merginos/moters anketą - kokia gera, miela, ieško rimtų santykių ir draugystės, nuoširdi ir t.t. bla, bla, bla... Aš irgi esu rimtas, ieškau rimtos draugės, rimtiems santykiams. Bet jei parašau laišką, kad noriu susipažinti - peržiūri anketą, bet atsakymo neparašo... Tik kokia 1 iš 10 atrašo. Dauguma jų jau seniai registruotos šiame saite. Nesuprantu ko jos čia tada ieško...
Kiek jums metų?
Aš visada atsakydavau, nežinau kaip čia jums taip papuola...
2013/11/23 10:43:35 10:43:35
O aš kaip tik ieškau vaikino, kai kurie anketoje parašę, kad ieško merginos tikrai draugystei, taip pat man neatrašo. Keisti tie žmonės...
2013/11/23 11:03:27 11:03:27
Bet jus vasare cia jau sedit 3 metus ir vis jums neatraso? tai gal labai baisi esat?
2013/11/23 12:07:41 12:07:41
Tikrai ne 3 metus, turbūt mane su kažkuo painiojat.
2013/11/23 13:40:30 13:40:30
man tai jau 4 mėnesiai neleidžia prisijungti prie pažinčių svetainės, nors esu registruota narė. Tai nežinau, nei kas ten rašo ir ar berašo.Gal niekada nebeprisijunsiu, nebeturiu vilčių jokių.
2013/11/23 18:12:02 18:12:02
Svečias: man tai jau 4 mėnesiai neleidžia prisijungti prie pažinčių svetainės, nors esu registruota narė. Tai nežinau, nei kas ten rašo ir ar berašo.Gal niekada nebeprisijunsiu, nebeturiu vilčių jokių.
svetainė lūžinėja ant chromo pastoviai infinite loop meta, naudokit Mozilla
2013/11/23 18:47:14 18:47:14
deepsorow: Svečias: man tai jau 4 mėnesiai neleidžia prisijungti prie pažinčių svetainės, nors esu registruota narė. Tai nežinau, nei kas ten rašo ir ar berašo.Gal niekada nebeprisijunsiu, nebeturiu vilčių jokių.
svetainė lūžinėja ant chromo pastoviai infinite loop meta, naudokit Mozilla
neleidžia vistiek. Net išsiregistruoti negaliu.
2013/11/24 13:14:38 13:14:38
Svečias: Paskaitai kokios simpatiškos merginos/moters anketą - kokia gera, miela, ieško rimtų santykių ir draugystės, nuoširdi ir t.t. bla, bla, bla... Aš irgi esu rimtas, ieškau rimtos draugės, rimtiems santykiams. Bet jei parašau laišką, kad noriu susipažinti - peržiūri anketą, bet atsakymo neparašo... Tik kokia 1 iš 10 atrašo. Dauguma jų jau seniai registruotos šiame saite. Nesuprantu ko jos čia tada ieško...
Atrodo tu suda mali. Nei tau svarbu kad atrasytu, nei ka. Ar negana kad is 10 viena atraso? kiek tau reikia , kad is 10 devynios? Ir ka tada darysi? Kiek tau metu net negali atsakyti, taip jau tu ir suinteresuotas tais atrasymais. pastebejau, kas skundziasi kad jiems neatraso, patys ir buna kalti, nes kvailai elgiasi, nieko nesistengia.
2013/11/24 13:54:00 13:54:00
Svečias: Svečias: Paskaitai kokios simpatiškos merginos/moters anketą - kokia gera, miela, ieško rimtų santykių ir draugystės, nuoširdi ir t.t. bla, bla, bla... Aš irgi esu rimtas, ieškau rimtos draugės, rimtiems santykiams. Bet jei parašau laišką, kad noriu susipažinti - peržiūri anketą, bet atsakymo neparašo... Tik kokia 1 iš 10 atrašo. Dauguma jų jau seniai registruotos šiame saite. Nesuprantu ko jos čia tada ieško...
Atrodo tu suda mali. Nei tau svarbu kad atrasytu, nei ka. Ar negana kad is 10 viena atraso? kiek tau reikia , kad is 10 devynios? Ir ka tada darysi? Kiek tau metu net negali atsakyti, taip jau tu ir suinteresuotas tais atrasymais. pastebejau, kas skundziasi kad jiems neatraso, patys ir buna kalti, nes kvailai elgiasi, nieko nesistengia.
prasome nepykti, berniukas haremo nori 9 is 10 atrasys, tai is ju: viena i kina nusives, kita kavineje saskaita apmokes, trecia triusikus isplaus, ketvirta baraka sutvarkys ir dar 5 panos lieka nemokamam sexui
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume