2013/11/25 14:57:01 14:57:01
Atsakant į temos pavadinimą - taip yra Čia labai daug malonių ir išvaizdžių vyrų. O jei trūksta vieno ar kito komponento, tai jis yra kompensuojamas linksmu bendravimu. Net ir juokais pradėti pokalbiai gali išvirsti į kažką daugiau nei pokštas ar internetinė pažintis. Nors man 22 - eji, bet net stebina kai kurių daug vyresnių vyrų dėmesys. Na bet kolkas tik iš maloniosios pusės. Linkiu sėkmės, man čia patinka
2013/11/25 18:45:25 18:45:25
Panelė: Atsakant į temos pavadinimą - taip yra Čia labai daug malonių ir išvaizdžių vyrų. O jei trūksta vieno ar kito komponento, tai jis yra kompensuojamas linksmu bendravimu. Net ir juokais pradėti pokalbiai gali išvirsti į kažką daugiau nei pokštas ar internetinė pažintis. Nors man 22 - eji, bet net stebina kai kurių daug vyresnių vyrų dėmesys. Na bet kolkas tik iš maloniosios pusės. Linkiu sėkmės, man čia patinka
tai žinoma, kad visi pagyvenę diedai, ir daugelis iš jų vedę kabina tokias jaunas varneles, kurioms malonus jų dėmesys Mano draugas vienu metu 3 tokias studentes kabino, o tos kad prisiuntė jam nuotraukų, kad kikeno, kad patenkintos. O paskui žmona tas nuotraukas užmatė Dūros
2013/11/26 07:51:31 07:51:31
Ką, žmona tokia pavydi, kad neleidžia į panas žvilgčioti, ypač plikas, kaip ta Santos?
2013/11/26 15:40:33 15:40:33
Panelė: Atsakant į temos pavadinimą - taip yra Čia labai daug malonių ir išvaizdžių vyrų. O jei trūksta vieno ar kito komponento, tai jis yra kompensuojamas linksmu bendravimu. Net ir juokais pradėti pokalbiai gali išvirsti į kažką daugiau nei pokštas ar internetinė pažintis. Nors man 22 - eji, bet net stebina kai kurių daug vyresnių vyrų dėmesys. Na bet kolkas tik iš maloniosios pusės. Linkiu sėkmės, man čia patinka
Tai tatuko ieskai, panele? O kur tavo tetis?..
2013/11/27 23:30:17 23:30:17
Svečias: Svečias: Paskaitai kokios simpatiškos merginos/moters anketą - kokia gera, miela, ieško rimtų santykių ir draugystės, nuoširdi ir t.t. bla, bla, bla... Aš irgi esu rimtas, ieškau rimtos draugės, rimtiems santykiams. Bet jei parašau laišką, kad noriu susipažinti - peržiūri anketą, bet atsakymo neparašo... Tik kokia 1 iš 10 atrašo. Dauguma jų jau seniai registruotos šiame saite. Nesuprantu ko jos čia tada ieško...
Atrodo tu suda mali. Nei tau svarbu kad atrasytu, nei ka. Ar negana kad is 10 viena atraso? kiek tau reikia , kad is 10 devynios? Ir ka tada darysi? Kiek tau metu net negali atsakyti, taip jau tu ir suinteresuotas tais atrasymais. pastebejau, kas skundziasi kad jiems neatraso, patys ir buna kalti, nes kvailai elgiasi, nieko nesistengia.
Cia tikrai mazai kas rimtai iesko. Jei ir atraso, tai tas susirasinejimas greitai baigiasi, kai pasiulai susitikti gyvai arba duodi savo tel nr. Cia dauguma merginu net nesiruosia eiti i pasimatymus... Viena anketoje buvo parasiusi, kad yra komunikabili, o kai susitikome - tai vos žodi buvo galima is jos ispesti... Paaiskejo, kad linksmus laiskelius man rase ne ji, o visas jos darbo kolektyvas . Man 38 ir tikrai nieko gero is Kauno neradau. Zinoma, netekejusios su vaikais ir issiskyrusios manes nedomina, o kitokiu cia nelabai ir yra. Net sistema nieko suderinto negali man parinkti .
2013/11/28 11:38:44 11:38:44
Labai jau išrankus tada, jei merginų kauniečių iš tokios pasiūlos negali rasti. žinok, ne visos anketoje gali tinkamai prisistatyti.
be to, geresnės arba geros jau buvo kažkada surastos ir buvo vedusios ir gal net vaikų turi, todėl siūlau atkreipti dėmesį ir į "išbrokuotas"
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume