2013/08/21 06:25:21 06:25:21
Svečias: Kas ce ka izeidyneja. Bobos piksta kad kaskas teisibe pasake. As visada kabinu tas pagivenuses mamites. Per pirma pasimatima pasiraso masinoj pasimilet. Jokios savigarbos neturi. Ce registruotas esu 5 metus. Acimenu buvo toke veikeje ugnele. Taj su ja per antra pasimatima pasimilejom. Paskuj aiskino ji kitom kat to darit negalima. Isverstaskure zodziu. O seip daug tokiu mamiciu per pirma pasimatima duoda.
ir tuos 5 metus su visom taip prastai dulkinais ir nei vienos nepatenkinai,kad nei viena toliau nepasirase tolesniam sexui ar draugystei? eik tu nabasnyke su nutysusiais kiausais ir nepasistojanciu pimpiu [/quote]
visos butu pasirase ale nenorejau pac. Toke Skorpe vaidino baise pone taj per pirma pasimatima kojas praskete. isverstaskure irgi. Kam man tos senos tundros reikalingos. Seip del smagumo tik.[/quote]
Niekaip nepacikesiu, kad isrurinai Skorpe.[/quote]
Niekad nepatikesiu, kad su sitokiais veikejais, kurie net zodzio normaliai neparaso ir visa ta rasliava bukumu atsiduoda, normali moteris prades bendrauti. Atsipeikekit, mielieji..... Taip norite pasigirti? Su jumis niekas net neprades pazinties, nes pilna daug vertesniu ir inteligentiskesniu kavalieriu. Na, kad ir BORGIJA:)
2013/08/21 07:43:11 07:43:11
Neverta gaišti laiko su tokiais kavalieriais, kai galima nusipirkti vibratorių Kiškutis Rabbitronic. Geriau jis nei tokie kavalieriai. Sexatronic - Rabbit tipo vibratorius su atšaka klitoriui turi labai išmintingą dizainą, labai įprastą Rabbit vibratoriams - varpos formos galvutė, pagrinde įtaisyti rutuliukai, kurie sukasi ratu ir papildomai stimuliuoja, atšaka klitoriui su kiškučio veiduku, du motorai - pagrinde ir atšakoje. Vibracija superinė, sakyčiau, kosminė: intensyvumas reguliuojamas. Pasirinktinai galima įjungti tik pagrindo rotaciją ar atšakos vibraciją. Tamsoje šviečia valdymo ir įjungimo/išjungimo mygtukai. Vibratoriaus galiukas ir atšaka lankstūs.
Pagaminta iš minkštos ir lengvai slystančios želinės medžiagos bei plastiko detalių.Baterijos: 4 AA, bendras ilgis: 25 cm., įsiskverbimo gylis: 12 cm. Atšakos ilgis: 9 cm. Skersmuo: 3,5-4 cm. Labai pritaikytas šiuolaikinėms, savimi pasitikinčioms ponioms, nerandančioms čia tinkamo kadro ar latro. Ko daugiau norėt, kai nebėr normalių vyrų?
2013/08/21 09:11:26 09:11:26
Šilraganė: Na čia jau labai nusivylę, ar pikti, ar kompleksuoti žmonės parašę. bandžiau jau keletą kartų tame puslapyje registruotis. Ir ten, kaip ir realiame gyvenime susiduriame su tais pačiais tipažais. Nuo savęs nepabėgsi:) Nes būtent mes traukiame tokius žmones. Išvada: keisk save - o ne pažinčių paieškų būdus ar puslapius. Aš nutariau, kad nebeieškosiu dirbtinai. Pasitikrinau, kad galiu rasti. Man jau gerooookai virš 40-ies. Bet pasidariau išvadą, gyvenk įdomiai sau, patik sau - ateis ir tas žmogus jei bus lemta... ir be puslapių pagalbos;) Sėkmės visiems paieškose. Visų pirma - save susirasti...
Tai ar atėjo tas lauktasis, įdomiai gyvenant? Ir kiek laiko to atėjimo laukit?
2013/08/21 09:12:18 09:12:18
Svečias: Svečias: Labas Paulina, mano patirtis, kad neverta gaisti laiko. Ypac cia. Man 25 metai, cia periodiskai prisiregistruodavau nuo 20 metu, tai galiu pasakyti, kad tragedija, o ne puslapis. Visus tuos metus nuolatiniai dalyviai sukinejasi, sexo nemokamo iesko. Geriau nueikt i koki bariuka ar i koki kluba istok (o cia neieskok - pasiskaityk temas "ar yra normaliu vyru") ir pasidarys viskas aisku.
Durneliai nesupranta, kad kaip nemokamų pietų nėra - taip nėr ir nemokamo sekso. Va šviesiaplaukė gražuolė, jaunutė dainininkė iš Mažeikių sceną iškeitė į V. Uspaskichą, nes tokie diedai gerai moka, o merginoms svarbiausia babkės, o ne meilė ar draugystė, kas to nežino? Tai jauna dainininkė Monika Garškaitė, į popsceną žengusi, pavyzdžiui, su Romu Dambrausku ar televiziniame projekte „Chorų karai“ muziką M. Garškaitė stumia šalin dėl Uspaskio – jaunoji „darbietė“ muziką dabar tai laiko tik hobiu, nes suprato, kad jaunyste reikia naudotis racionaliai, kol dar nenuvytai ir esi geidžiama turtingų diedų, kurie runkeliams minimalią algą moka arba išvis nemoka kaip Zuokula.
Monika Barškaitė
2013/08/21 09:19:00 09:19:00
O ką tu žinai, gal ji gerai barškinasi?
2013/08/22 15:37:32 15:37:32
Paulina30: Sveiki, seku diskusiją, paskaičiau temas apie tai, kad vyrų šiame portale normalių nėra ir temą apie 30-mečius "senbernius". Norėjau paklausti, ar vyrams iš čia tikrai taip sunku nupirkti moterims puodelį kavos? Ir čia tikrai tokių egzempliorių yra, kurie apie save tiek meluoja? ar čia moterys prisifantazavo? Kažkaip man šiek tiek nerealiai atrodo tie "eko daržovių augintojai", "mikčiai" ir bedančiai išlaikytiniai... net nelabai savo pažįstamų tarpe tokių išskirčiau - nelabai tikisi, kad čia vien tokie (ar kad tokių išvis yra)... kažkaip net pabūgau registruotis, nes pagal moterų atsiliepimus, čia atrodo kažkoks vyrų sąvartynas...
Paulina, man susidaro įspūdis, kad ne visos moterys čia nuoširdžiai pasisako. Juk konkurentė esi, tai ir atbaido jos tave, neva nieko tu čia nerasi. Yra randančių tikrai, neklausyk jų ir pati prisiregistravusi įsitikink.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2013/08/23 09:28:24 09:28:24
Svečias: visos butu pasirase ale nenorejau pac. Toke Skorpe vaidino baise pone taj per pirma pasimatima kojas praskete. isverstaskure irgi. Kam man tos senos tundros reikalingos. Seip del smagumo tik.
Sėdi ir fantazuoji, sėdi ir fantazuoji. Šiaip jau iš elementaraus mandagumo galėjai atsiklausti, ar gali mano nick'ą savo fantazijose naudoti.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2013/08/23 09:32:38 09:32:38
Svečias: Kas ce ka izeidyneja. Bobos piksta kad kaskas teisibe pasake. As visada kabinu tas pagivenuses mamites. Per pirma pasimatima pasiraso masinoj pasimilet. Jokios savigarbos neturi. Ce registruotas esu 5 metus. Acimenu buvo toke veikeje ugnele. Taj su ja per antra pasimatima pasimilejom. Paskuj aiskino ji kitom kat to darit negalima. Isverstaskure zodziu. O seip daug tokiu mamiciu per pirma pasimatima duoda.
ir tuos 5 metus su visom taip prastai dulkinais ir nei vienos nepatenkinai,kad nei viena toliau nepasirase tolesniam sexui ar draugystei? eik tu nabasnyke su nutysusiais kiausais ir nepasistojanciu pimpiu [/quote]
visos butu pasirase ale nenorejau pac. Toke Skorpe vaidino baise pone taj per pirma pasimatima kojas praskete. isverstaskure irgi. Kam man tos senos tundros reikalingos. Seip del smagumo tik.[/quote]
Lady_Skorpio, ar tikrai atsidavei šitam balvonui? Na, bet nieko, nepergyvenk...gyvenimas tik prasideda, o šitą šustriaką dar gyvenimas, oi, kaip gerai pamokys ir mamytė nebepadės.[/quote]
Aha, atleiskit, sugriešijau, atsidaviau tam smarkuoliui jo erotinėse fantazijose, ką bepadarysi... atgal kelio nėra...
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2013/08/23 09:50:15 09:50:15
Miela Paulina, laiko gaišti čia gal ir neverta, bet užsiregistruoti ir karts nuo karto apsilankyti tikrai verta. Yra čia tikrai puikių vyrų, kaip yra ir tokių, kuriuos pirma bent jau gramatikos turėtum pramokyti, kad nebūtų sarmata su tokiu į lovą atsigulti. Pelus nuo grūdų teks atskirti pačiai. Tikrai manau, kad sugebėsi.
P.S. Ačiū ,,Lady-scorpion dubliui'' už šypseną.
senas chrienas
S
43 įrašai
2013/08/23 23:06:27 23:06:27
Nu jo, ta svetaine vis labiau degraduoja. Senokai cia nebuvau, bet nuotaika man pakele
...seksas yra seksas, kiekvienam savo...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume