Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → "Pašėlusios" merginos

"Pašėlusios" merginos

Testuser1_notLoggedIn

T

6 įrašai

2012/10/04 07:28:08 07:28:08

Lady-scorpio:
Testuser1: Taip, matau. Lengviausia viską pavadinti "šūdu" ir nieko nedaryti. Nusispjauti ir peržengti savo ribas, mano nuomone, yra kieta. Man kietas žmogus ne tas, kuris visus nx siunčia, o tas, kurio tai visiškai nejaudina - jis žino, ko nori iš gyvenimo, ir kitka jo nejaudina.

Teisybė, kad galima rodyti pavyzdį, bet galima dar ir skatinti.

Ir kodėl Tau taip svarbu, kad būtų ,,kieta''. Kažkodėl man atrodo, kad Tamstos tikslas ne gyvenimą pajusti, o sau ir kitiems įrodyti, kad esi ,,kietas'', kad ir kaip tai neigi.
Testuser1: Tai gali būti viskas. Man pačiam patinka visur trankytis dviračiu, tikrai būtų įdomu su panele nušokti nuo tilto, galėčiau kartu ir žolę "pūsti", ir svingeriauti (šito daryti neteko dar, tai čia tik prielaida kol kas ). Svarbu, kad tik ji pati tam būtų užsidegus. Nieko per prievartą nesiruošiu versti. Jau geriau, mano nuomone, tinkamą žmogų tam susirasti.
http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg

Ahaaa... Tai štai ką reiškia patirti gyvenimą... (Perskaičius pirmus Tavo komentarus turėjau tokią nuojautą...) Na, tuomet dar daug turi ką nuveikti. Dar turbūt nemiegojai su vyru, nepamylėjai nei vienos ožkytės, nepripjovei kaimynės etc. etc. Deja, turiu nuvilti - toks gyvenimo pajautimas laimės neatneš... Tik nusivylimą. Visas Tavo blaškymasis - tik bėgimas nuo savęs.

Ačiū už įžvalgą. Kaip matau, puikiai mane pažįstate. Pagalvokite, gal kartais norėtumėte nustatyti man kokią psichopatiją ar bent jau bipolinį sutrikimą? Juk taip smagu diagnozuoti sutrikimus kitiems (kad ir iš piršto laužtus). Tad jeigu norite jaustis sena visažine, jauskitės. Tik prieš mirtį nesigailėkite veltui praleisto laiko. Memento mori.

O blogiausia, matyt, yra tai, kad bėgdamas nuo savęs jaučiuosi laimingas ir iš tikro gyvas, ko tikrai nebūčiau pasakęs apie ankstesnį savo gyvenimą, persmelktą tuštybės ir bėgančio pro šalį laiko jausmo. http://www.youtube.com/watch?v=HWKhoR509yg

Testuser1_notLoggedIn

T

6 įrašai

2012/10/04 07:41:12 07:41:12

Lady-scorpio:
Ir kodėl Tau taip svarbu, kad būtų ,,kieta''. Kažkodėl man atrodo, kad Tamstos tikslas ne gyvenimą pajusti, o sau ir kitiems įrodyti, kad esi ,,kietas'', kad ir kaip tai neigi.

Man žodis "kieta" reiškia tai, ką AŠ asmeniškai vertinu ir kam, man asmeniškai reiktų perlipti save, kad tą padaryčiau. Tau kieta gali būti visai kas kita. Man, pvz., vyras mokantis siūti būtų kietas, nes aš to nemoku. Pana, taisanti mašinas, būtų kieta, nes aš tik įsivaizduot galėčiau, kiek drąsos, ryžto ir užsispyrimo jai reikėjo, kad pradėtų dirbti šitoje srityje, ir tai vertinčiau. Man kietas ir vokietis medkirtys, perplaukiantis kalnų ežerą, kai jame tik +4. Visa tai skonio reikalas.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/10/04 09:43:27 09:43:27

Testuser1_notLoggedIn:
Lady-scorpio:
Testuser1: Taip, matau. Lengviausia viską pavadinti "šūdu" ir nieko nedaryti. Nusispjauti ir peržengti savo ribas, mano nuomone, yra kieta. Man kietas žmogus ne tas, kuris visus nx siunčia, o tas, kurio tai visiškai nejaudina - jis žino, ko nori iš gyvenimo, ir kitka jo nejaudina.

Teisybė, kad galima rodyti pavyzdį, bet galima dar ir skatinti.

Testuser1: Tai gali būti viskas. Man pačiam patinka visur trankytis dviračiu, tikrai būtų įdomu su panele nušokti nuo tilto, galėčiau kartu ir žolę "pūsti", ir svingeriauti (šito daryti neteko dar, tai čia tik prielaida kol kas ). Svarbu, kad tik ji pati tam būtų užsidegus. Nieko per prievartą nesiruošiu versti. Jau geriau, mano nuomone, tinkamą žmogų tam susirasti.
http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg

Ahaaa... Tai štai ką reiškia patirti gyvenimą... (Perskaičius pirmus Tavo komentarus turėjau tokią nuojautą...) Na, tuomet dar daug turi ką nuveikti. Dar turbūt nemiegojai su vyru, nepamylėjai nei vienos ožkytės, nepripjovei kaimynės etc. etc. Deja, turiu nuvilti - toks gyvenimo pajautimas laimės neatneš... Tik nusivylimą. Visas Tavo blaškymasis - tik bėgimas nuo savęs.

Ačiū už įžvalgą. Kaip matau, puikiai mane pažįstate. Pagalvokite, gal kartais norėtumėte nustatyti man kokią psichopatiją ar bent jau bipolinį sutrikimą? Juk taip smagu diagnozuoti sutrikimus kitiems (kad ir iš piršto laužtus). Tad jeigu norite jaustis sena visažine, jauskitės. Tik prieš mirtį nesigailėkite veltui praleisto laiko. Memento mori.

O blogiausia, matyt, yra tai, kad bėgdamas nuo savęs jaučiuosi laimingas ir iš tikro gyvas, ko tikrai nebūčiau pasakęs apie ankstesnį savo gyvenimą, persmelktą tuštybės ir bėgančio pro šalį laiko jausmo. http://www.youtube.com/watch?v=HWKhoR509yg

Neee, nediagnozuosiu- nesu daktarka, į visažines irgi toli gražu nepretenduoju. Visada memento mori, tad laiko veltui neleidžiu, nors ir nesu svingerka.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/10/04 09:51:53 09:51:53

Testuser1_notLoggedIn:
Lady-scorpio:

Man žodis "kieta" reiškia tai, ką AŠ asmeniškai vertinu ir kam, man asmeniškai reiktų perlipti save, kad tą padaryčiau. Tau kieta gali būti visai kas kita. Man, pvz., vyras mokantis siūti būtų kietas, nes aš to nemoku. Pana, taisanti mašinas, būtų kieta, nes aš tik įsivaizduot galėčiau, kiek drąsos, ryžto ir užsispyrimo jai reikėjo, kad pradėtų dirbti šitoje srityje, ir tai vertinčiau. Man kietas ir vokietis medkirtys, perplaukiantis kalnų ežerą, kai jame tik +4. Visa tai skonio reikalas.

Aš, pavyzdžiui, visai nenoriu būti kieta. Nematau reikalo laužyti save tam, kad kažką įrodyčiau sau ir kitiems, darau tik tai, ko noriu. Na, bet, kai ir sakai, tai skonio reikalas. Kiekvienam savo.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/04 14:26:26 14:26:26

Gyvename tik viena karta.
Et koks baisus tas mirties skonis.

Trumpas, žiūrint kuo tiki. Kuo tiki to ir sieki. Taip ir gyveni.

Testuser1_notLoggedIn

T

6 įrašai

2012/10/04 17:47:48 17:47:48

be saibu: Kuo tiki to ir sieki. Taip ir gyveni.

Būtent. Bet smagiau ne vienam.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/04 19:35:32 19:35:32

Visu pirma isties reik patirti kas yra buti dviese, bet ne buvimo parodija. Tada galima zinoti kas yra buti vienam.

Testuser1_notLoggedIn

T

6 įrašai

2012/10/04 22:32:26 22:32:26

Svečias: Visu pirma isties reik patirti kas yra buti dviese, bet ne buvimo parodija. Tada galima zinoti kas yra buti vienam.

Tas irgi teisybė.

GuestR

G

1 įrašai

2012/10/12 21:46:19 21:46:19

Teko turėtų tokią "išsvajotąją kietą merginą". Draugystė truko kelerius metus, o pažinoti teko dar porą metų. Neįprasta tai, kad iš pirmo žvilgsnio ji neatrodė kieta. Ji atrodė nuobodi, tipinė moksliukė. Bet tam tikrom sąlygom susiklosčius teko susipažinti ir taip užsimezgė mūsų ryšys. Pripažinsiu, pirmieji porą metų buvo tikrai smagūs ir turiningi. Žinoma, buvo rimtų nemalonių atsitikimų, bet buvo sutarta, kad jie nesikartos.. Tačiau dar po pusės metų viskas pradėjo byrėti, nes "kietai merginai" nebeužteko to ką turi ir to ką patiria su manimi. Finale nuvykus į kitą žemyną, į JAV, pasirodė savo kietumą per visus galus. Susipažinus su vietine "imigrantų kultūra" nusprendė imti iš gyvenimo "viską". Jos supratimu tai buvo: besaikis alkoholizmas, narkotinių medžiagų vartojimas ir paleistuvavimas, "sex on high". Visko nežinau kas vyko, ką ji darė. Tačiau tokios merginos su laiku nebežino ką dar patirti. Ir jom nesvarbu, kad jos paaukoja viską kas buvo ilgai kuriama, planus, šeimą, draugystę, draugus.. Ir viskas dėl to, kad "išbandyti ir patirti viską". Ir viskas nutiko su žmogumi iš kurio nei aš, nei niekas kitas to negalėjo tikėtis. Tokia mano patirtis su "kieta mergina".

Testuser1_notLoggedIn

T

6 įrašai

2012/10/14 10:39:27 10:39:27

GuestR: Teko turėtų tokią "išsvajotąją kietą merginą". Draugystė truko kelerius metus, o pažinoti teko dar porą metų. Neįprasta tai, kad iš pirmo žvilgsnio ji neatrodė kieta. Ji atrodė nuobodi, tipinė moksliukė. Bet tam tikrom sąlygom susiklosčius teko susipažinti ir taip užsimezgė mūsų ryšys. Pripažinsiu, pirmieji porą metų buvo tikrai smagūs ir turiningi. Žinoma, buvo rimtų nemalonių atsitikimų, bet buvo sutarta, kad jie nesikartos.. Tačiau dar po pusės metų viskas pradėjo byrėti, nes "kietai merginai" nebeužteko to ką turi ir to ką patiria su manimi. Finale nuvykus į kitą žemyną, į JAV, pasirodė savo kietumą per visus galus. Susipažinus su vietine "imigrantų kultūra" nusprendė imti iš gyvenimo "viską". Jos supratimu tai buvo: besaikis alkoholizmas, narkotinių medžiagų vartojimas ir paleistuvavimas, "sex on high". Visko nežinau kas vyko, ką ji darė. Tačiau tokios merginos su laiku nebežino ką dar patirti. Ir jom nesvarbu, kad jos paaukoja viską kas buvo ilgai kuriama, planus, šeimą, draugystę, draugus.. Ir viskas dėl to, kad "išbandyti ir patirti viską". Ir viskas nutiko su žmogumi iš kurio nei aš, nei niekas kitas to negalėjo tikėtis. Tokia mano patirtis su "kieta mergina".

Negali leisti tokiam zmogui nuobodziauti, nes kitaip jis pabegs. Vienintelis budas islaikyti - pritraukti savimi. Make yourself a challenge to keep her interested and pinned down. Ji turi suprasti, kad bet kada gali tave prarasti, nes tokie "begantys peilio asmenimis" santykiai yra azartiski ir itraukiantys. Turi priversti ja zaisti pagal savo taisykles, bet nebuk nuobodus. Ir nebutinai jie turi baigtis fataliskai, kaip kad cia: http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg (video). Pakilimai ir nuopoliai irgi turi ribas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume