Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → "Pašėlusios" merginos

"Pašėlusios" merginos

Testuser1

T

29 įrašai

2012/10/03 11:03:21 11:03:21

svecias,: tai linkiu sekmes pazintyse, mylek salia esanti karaliskai...ir sulauksi atsako.

Tai pirma reik susirast šalia esantį... ;D oi, esančią DD

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/10/03 11:45:06 11:45:06

Testuser1: Tai išbandyk.

Kurioj vietoj prašiau aukotis dėl manęs? Jei tau su manim kažką veikti yra auka, tai man tokių aukų ir nereikia - gyvenk savo gyvenimą ir nesiaukok. Gana panų, kurios galvoja, kad aukojasi, nes mylisi, aukojasi, nes va išsivedė bernas į žygį, kuriame vietoj dušo "purvina" upė, aukojasi, nes va bernas skatina tobulėt ir nepasidaryt snobe. Tokių man nereikia. Neturėčiau ką veikt su tokiom.

http://vimeo.com/24195442 - tikriausiai labai aukojasi. Nubrozdintos rankos, nelaimingi veidai, suskilusi gelda...

Na, jei pats esi toks: ,,... kuris iš gyvenimo nori pasisemti kuo daugiau ir kuo įvairesnių potyrių, toks, kurį "veža" nuotykiai, kuris nori išbandyti vis kažką naujo, kuris nebijo rizikuoti ir nesibaimina būsimų iššūkių, kuris pasitiki savimi, mėgaujasi savo seksualumu ir intelektualumu, kuriam nėra tabu ir nerūpi, ką apie jį pagalvos kiti, nes jis yra "kietas" ir nepakartojamas pats iš savęs, tas, kuriam rodosi, kad nieko nėra neįmanoma, jei tik turi pakankamai noro, tas, kuris yra pilnas entuziazmo ir uždegantis aplinkinius, tas, kuris net sunkiausiomis akimirkomis sugeba būti "išsitaškęs", tas, kuris į pasaulį žvelgia kupinomis optimizmo akimis ir visos bėdos jam tik laikini ir nieko nereiškiantys sunkumai, kuris netikėtai pasirodo pranašesnis nei moterys srityse, kuriose pastarosios save laiko asėmis, tačiau kartu yra labai vyriškas ir šiltas...'', tada aukojimosi nematau ir nuoširdžiai linkiu surasti tokią pat merginą. Kas ieško, tas randa.
Tik... Ar būtina aukoti karjerą ir statusą ir ,,visą kitą susikurtą gėrį''? Ar neįmanoma visko suderinti? Nepatinka man žodis ,,aukoti'' (gal aš klaidingai suvokiu jo reikšmę...).

Testuser1

T

29 įrašai

2012/10/03 13:01:38 13:01:38

Teks kažką aukoti, nes laikas ribotas, nes gyvenandama sau, negalėsi į CV isirašyti, kad va prakeliavai metus ar du, palyginus su tuo, kad per tą laiką galėjai pakilti karjeros laiptais ir tapti kokio nors padalinio vadove kokiam nors "sasyskų" fabrike ir įgavai neįkainojamos patirties.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/03 14:55:35 14:55:35

Testuser1:

Man nenuobodžios yra tokios merginos, kurios iš gyvenimo nori pasisemti kuo daugiau ir kuo įvairesnių potyrių, tokios, kurias "veža" nuotykiai, kurios nori išbandyti vis kažką naujo, kurios nebijo rizikuoti ir nesibaimina būsimų iššūkių, kurios pasitiki savimi, mėgaujasi savo seksualumu ir intelektualumu, kurioms nėra tabu ir nerūpi ką apie jas pagalvos kiti, nes jos yra "kietos" ir nepakartojamos pačios iš savęs, tos, kurioms rodosi, kad nieko nėra neįmanoma, jei tik turi pakankamai noro, tos, kurios yra pilnos entuziazmo ir uždegančios aplinkinius, tos, kurios net sunkiausiomis akimirkomis sugeba būti "išsitaškiusios", tos, kurios į pasaulį žvelgia kupinomis optimizmo akimis ir visos bėdos joms tik laikini ir nieko nereiškiantys sunkumai, tai tokios merginos, kurios netikėtai pasirodo pranašesnės nei vyrai srityse, kuriose pastarieji savo laiko asais, tačiau kartu jos yra labai moteriškos ir šiltos...

Vis tiek nesupratau, kokių iššūkių merginos turi nebijoti, kokie nuotykiai ir potyriai? Sutikite, kad po abstrakčiomis frazėmis gali slypėti daug kas, pvz. gal tai narkotikų vartojimas (kieta ir naujas potyris)? Gal svingeriauti? Gal šokti su timpa nuo tilto? Gal naktiniame mieste dvirka važinėtis (tą ir aš mėgstu). Daugiau konkretumo, jei galima.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/03 15:01:55 15:01:55

Testuser1:
http://www.youtube.com/watch?v=pT68FS3YbQ4

Geras klipukas

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/03 15:20:57 15:20:57

Prikolas su sasysku fabriku.
Visu pirma reik NORETI DIRBTI sasysku fabrike VISUS tau pavestus darbus, DARBUS kurie nepavesti tiesiogiai VIRSININKO, o dabus kuris reikalauja buti ATLIKTAS cia dabar ir nedelsiant. Ir tame mokintis tau nezinomas darbu opreacijas toje technologijoje. Be to ne todel, kad tu "starsij kuda paslios" ir ne todel, kad uzdirbsi daugiau, bet todel, kad tau sis DARBAS PATINKA.
Geras virsininkas sasysku fabrike ne tik moka kurti rytojaus planus. Geras virsininikas esant reikalui atsistos ir prie kuterio ir prie kimstuvo, ir prie spricavimo, ir prie rukyklu, vakumavimu ...
Statytiniui virsininkui paimtam nuo padargu, prireiks daug laiko tapti geru vadovu sasysku fabrike.
Taip ir atsakymas parasytas neteisingai, Visu pirma, dirbau du metus sasysku fabrike, joje igijau patirties, tapau virsininku. Ne atvirksciai.
Taip ir du metai sasysku fabrike skamba palyginimui kaip, pravaziavau traukiniu neislipdamas pro didziuosius miestus europoje.

"Kurioj vietoj prašiau aukotis dėl manęs? Jei tau su manim kažką veikti yra auka, tai man tokių aukų ir nereikia - gyvenk savo gyvenimą ir nesiaukok. Gana panų, kurios galvoja, kad aukojasi, nes mylisi, aukojasi, nes va išsivedė bernas į žygį, kuriame vietoj dušo "purvina" upė, aukojasi, nes va bernas skatina tobulėt ir nepasidaryt snobe. Tokių man nereikia. Neturėčiau ką veikt su tokiom."
Labai lengvai metaisi zodziais.
Ir cia, atsakymas telpa dviem knygom.
O tumpai. As nesiauku, o darau tai todel, kad man patinka buti su tavimi.. Ne bernas skatina tobuleti, o as noriu tavimi sekti.

Ne ezeras murzinas, o ar tu manai, kad as per daug islepusi?
Ar matai cia ka kieto? Kieta pasakytu eik sikt stobri, pats ir maudykis baloje...

Testuser1

T

29 įrašai

2012/10/03 18:01:16 18:01:16

Svečias: "Kurioj vietoj prašiau aukotis dėl manęs? Jei tau su manim kažką veikti yra auka, tai man tokių aukų ir nereikia - gyvenk savo gyvenimą ir nesiaukok. Gana panų, kurios galvoja, kad aukojasi, nes mylisi, aukojasi, nes va išsivedė bernas į žygį, kuriame vietoj dušo "purvina" upė, aukojasi, nes va bernas skatina tobulėt ir nepasidaryt snobe. Tokių man nereikia. Neturėčiau ką veikt su tokiom."
Labai lengvai metaisi zodziais.
Ir cia, atsakymas telpa dviem knygom.
O tumpai. As nesiauku, o darau tai todel, kad man patinka buti su tavimi.. Ne bernas skatina tobuleti, o as noriu tavimi sekti.

Ne ezeras murzinas, o ar tu manai, kad as per daug islepusi?
Ar matai cia ka kieto? Kieta pasakytu eik sikt stobri, pats ir maudykis baloje...

Taip, matau. Lengviausia viską pavadinti "šūdu" ir nieko nedaryti. Nusispjauti ir peržengti savo ribas, mano nuomone, yra kieta. Man kietas žmogus ne tas, kuris visus nx siunčia, o tas, kurio tai visiškai nejaudina - jis žino, ko nori iš gyvenimo, ir kitka jo nejaudina.

Teisybė, kad galima rodyti pavyzdį, bet galima dar ir skatinti.

Testuser1

T

29 įrašai

2012/10/03 18:12:47 18:12:47

Svečias:
Testuser1:

Man nenuobodžios yra tokios merginos, kurios iš gyvenimo nori pasisemti kuo daugiau ir kuo įvairesnių potyrių, tokios, kurias "veža" nuotykiai, kurios nori išbandyti vis kažką naujo, kurios nebijo rizikuoti ir nesibaimina būsimų iššūkių, kurios pasitiki savimi, mėgaujasi savo seksualumu ir intelektualumu, kurioms nėra tabu ir nerūpi ką apie jas pagalvos kiti, nes jos yra "kietos" ir nepakartojamos pačios iš savęs, tos, kurioms rodosi, kad nieko nėra neįmanoma, jei tik turi pakankamai noro, tos, kurios yra pilnos entuziazmo ir uždegančios aplinkinius, tos, kurios net sunkiausiomis akimirkomis sugeba būti "išsitaškiusios", tos, kurios į pasaulį žvelgia kupinomis optimizmo akimis ir visos bėdos joms tik laikini ir nieko nereiškiantys sunkumai, tai tokios merginos, kurios netikėtai pasirodo pranašesnės nei vyrai srityse, kuriose pastarieji savo laiko asais, tačiau kartu jos yra labai moteriškos ir šiltos...

Vis tiek nesupratau, kokių iššūkių merginos turi nebijoti, kokie nuotykiai ir potyriai? Sutikite, kad po abstrakčiomis frazėmis gali slypėti daug kas, pvz. gal tai narkotikų vartojimas (kieta ir naujas potyris)? Gal svingeriauti? Gal šokti su timpa nuo tilto? Gal naktiniame mieste dvirka važinėtis (tą ir aš mėgstu). Daugiau konkretumo, jei galima.

Tai gali būti viskas. Man pačiam patinka visur trankytis dviračiu, tikrai būtų įdomu su panele nušokti nuo tilto, galėčiau kartu ir žolę "pūsti", ir svingeriauti (šito daryti neteko dar, tai čia tik prielaida kol kas ). Svarbu, kad tik ji pati tam būtų užsidegus. Nieko per prievartą nesiruošiu versti. Jau geriau, mano nuomone, tinkamą žmogų tam susirasti.

http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/03 18:21:20 18:21:20

Testuser1:
Taip, matau. Lengviausia viską pavadinti "šūdu" ir nieko nedaryti. Nusispjauti ir peržengti savo ribas, mano nuomone, yra kieta. Man kietas žmogus ne tas, kuris visus nx siunčia, o tas, kurio tai visiškai nejaudina - jis žino, ko nori iš gyvenimo, ir kitka jo nejaudina.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/10/04 06:58:20 06:58:20

Testuser1: Taip, matau. Lengviausia viską pavadinti "šūdu" ir nieko nedaryti. Nusispjauti ir peržengti savo ribas, mano nuomone, yra kieta. Man kietas žmogus ne tas, kuris visus nx siunčia, o tas, kurio tai visiškai nejaudina - jis žino, ko nori iš gyvenimo, ir kitka jo nejaudina.

Ir kodėl Tau taip svarbu, kad būtų ,,kieta''. Kažkodėl man atrodo, kad Tamstos tikslas ne gyvenimą pajusti, o sau ir kitiems įrodyti, kad esi ,,kietas'', kad ir kaip tai neigi.

Testuser1: Tai gali būti viskas. Man pačiam patinka visur trankytis dviračiu, tikrai būtų įdomu su panele nušokti nuo tilto, galėčiau kartu ir žolę "pūsti", ir svingeriauti (šito daryti neteko dar, tai čia tik prielaida kol kas ). Svarbu, kad tik ji pati tam būtų užsidegus. Nieko per prievartą nesiruošiu versti. Jau geriau, mano nuomone, tinkamą žmogų tam susirasti.
http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg

Ahaaa... Tai štai ką reiškia patirti gyvenimą... (Perskaičius pirmus Tavo komentarus turėjau tokią nuojautą...) Na, tuomet dar daug turi ką nuveikti. Dar turbūt nemiegojai su vyru, nepamylėjai nei vienos ožkytės, nepripjovei kaimynės etc. etc. Deja, turiu nuvilti - toks gyvenimo pajautimas laimės neatneš... Tik nusivylimą. Visas Tavo blaškymasis - tik bėgimas nuo savęs.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume