Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Gerbiamiems šio portalo vyrams

Gerbiamiems šio portalo vyrams

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/06 19:51:34 19:51:34

Tikra vienos 46 m. moteriškaitės istorija.
http://gyvenimas.delfi.lt/love/46-m-mot ... d=59452051

Raimunda

R

1 įrašai

2012/09/06 20:16:26 20:16:26

Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.

medutis

M

403 įrašai

2012/09/07 08:01:07 08:01:07

Juokingai atrodo iš šono, kai kas nors kaltina INTERNETĄ, kad jame čia būktai kažkoks šiukšlynas. Šiandien mes visi juo naudojamės ir tai yra normalu. Jei nesi internete, vadinas esi atsilikęs. Keista ir skaityti 46 metų poniutės skundų, kad jos amžiaus vyrai dauguma vedę. O ko ji tikisi, kad bus 80% nevedusių, šaunių, ir jos išsilavinimą bei kitus įgeidžius atitinkančių vyrų, ir jai bus vienintelis rūpestis tik nuspręst kurį čia iš tos gausybės išsirinkti? Reik tik pasidžiaugt kad visi geri vyrai vedę ir turi žmonas, o ko jie ieško internete, yra jų reikalas. Gyvenimo patirties turinti moteris tiesiog nusprendė kandžiais komentarais savo moralą surašyti Kita ir būtų pasidžiaugus dėmesiu iš jaunesnių, o čia tik bumbėjimas ir skundimasis, nepamirštant karts nuo karto pasigirt kokia ji graži, liekna ir be celiulito

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/07 08:39:43 08:39:43

Raimunda: Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.

Nebūkite tokia kategoriška. Jums tiesiog nepasisekė. (Atvirai kalbant, mane stebina, kad per 3 metus čia nesutikot nė vieno padoraus vyro, kažkas čia ne taip...) Vyrai internete nėra kito pasaulio vyrai. Vadinasi, čia, kaip ir realybėje, yra ir tokių, ir tokių. Vyrai, su kurais čia susipažinau per gerą pusmetį, tikrai buvo puikūs žmonės, tiesa, ne tobuli, bet kuris jau iš mūsų galėtų tuo tobulumu pasigirti (aš, pavyzdžiui, tik beveik tobula). Buvo ir tikrų aukso grynuolių. Tiesa, ne visi turėjo aukštojo išsilavinimo popierėlius, bet ir mano prioritetai truputį kiti - man svarbu, kiek žmogus išprusęs, išmintingas, kultūringas ir moralus. Einant į internetines pažintis reikia žinoti, ko ieškai, ir tai aiškiai surašyti anketoje, tada neteks bendrauti su nepageidaujamais asmenimis. Taip, mielos moterys, negaiškit laiko internetinėse pažinytse - žinkoit, ko ieškot, ir megzkite pažintis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/07 14:53:25 14:53:25

Perskaičiau straipsnį sėdžiu ir galvoju, visu pirma sau. Ką šis straipsnis man paliko?
Kaltintoją, teisėją ir vertintoją.

Yra pasakyta, kad kūnas tai buveinė kur neregima virsta regimu.
Todėl manau, kad kaltintojas ir Meilė viename soste negali sėdėti.
Brandi Meilė save dovanojanti.Turiu receptą kaip Ją rasti. Reik ieškoti, Visu pirma pasižiūrėti į veidrodį. Ir trys metai pakankamas laikas tam suprasti. Nebent nenorima suprasti kai nenorima žiūrėti, o žiūrėti nenorima nes viduje griuvėsiai. Baisu. Kas tose griuvėsiuose gyvena, tą ir dalini.
Tuštuma. Nebent vaiduokliai.

Norėjau parašyti nustebino, ne nenustebino. Kas yra draugystė? ar ne draugas paskambins tiesiog šiaip sau. Ne ne dėl naudos, tiesiog dėl to, kad pradingai. Todėl, kad draugas. Galvoju ar aš nepradingčiau kaip tas vairuotojas? Pradingčiau. Geriau būti vienam nei būti su netikru draugu.
Juk tikrą draugą myli, o meilė viską atleidžia. Tiesa?

Heh.Nežinau kaip geriau parašyti, pasyviai aktyvus ar aktyviai pasyvus bet tik ne tada kai nėra naudos. Greiti naudos gauti ir lėti ...

Skaičiau ir komentarus. Vienas komentatorius Zygfrid. Galvoju ar vienas? sako teksto autorė iškart atpažįsta.
Bet ar pasirašys su ja būti tas "normalus" kuris atpažįsta savuose griuvėsiuose kaltintoją....?

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/07 21:32:22 21:32:22

Lady-scorpio:
Raimunda: Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.

Nebūkite tokia kategoriška. Jums tiesiog nepasisekė. Vyrai, su kurais čia susipažinau per gerą pusmetį, tikrai buvo puikūs žmonės, tiesa, ne tobuli, bet kuris jau iš mūsų galėtų tuo tobulumu pasigirti (aš, pavyzdžiui, tik beveik tobula). Buvo ir tikrų aukso grynuolių.

Nejuokink Skorpe Visos cia neranda,i visas neziuri,tik musu Skorpe krasnavica nuostabiausia, apie ja tik aukso grynuoliai i eile sustoje laukia.Butu juokinga,jei nebutu graudu skaitant tave.Is kur jau cia pagyvenusi senmerge tas susnis grynuoliu ima? Nebent savo sapnuose tu juos matai. Ir visiems aisku,kad pagyvenes vyras greiciau paims i poras kokia issiskyrusia, o tik ne senmerge, kuriai 50 metu vainikelis smegenis spaudzia.Atsokus tavo fantazija brangioji Ir neskleisk cia ereziju

Krasnavica nuostabiausia

K

1 įrašai

2012/09/08 08:41:40 08:41:40

Svečias:
Lady-scorpio:

Nebūkite tokia kategoriška. Jums tiesiog nepasisekė. Vyrai, su kurais čia susipažinau per gerą pusmetį, tikrai buvo puikūs žmonės, tiesa, ne tobuli, bet kuris jau iš mūsų galėtų tuo tobulumu pasigirti (aš, pavyzdžiui, tik beveik tobula). Buvo ir tikrų aukso grynuolių.

Nejuokink Skorpe Visos cia neranda,i visas neziuri,tik musu Skorpe krasnavica nuostabiausia, apie ja tik aukso grynuoliai i eile sustoje laukia.Butu juokinga,jei nebutu graudu skaitant tave.Is kur jau cia pagyvenusi senmerge tas susnis grynuoliu ima? Nebent savo sapnuose tu juos matai. Ir visiems aisku,kad pagyvenes vyras greiciau paims i poras kokia issiskyrusia, o tik ne senmerge, kuriai 50 metu vainikelis smegenis spaudzia.Atsokus tavo fantazija brangioji Ir neskleisk cia ereziju

Aš randu, nes žinau, ko ieškau, - aukso grynuolių. Tiesa, ir jie ne visada man tinka 100 procentų, bet nuo to jų vertė nė kiek nesumažėja. Ir Tu va vienas beveik aukso grynuolis, kam čia dabar taip nusivertini. Mmmm bučkis Na, o jei jau taip Tamstą nuvyliau, tai nestovėk toj grynuolių eilėj - užleisk vietą kitiems. Mhm, ale kodėl Tau taip baisiai norisi, kad man 50 metų būtų? Slapčia svajoji apie bendraamžę? Na, tuo atveju kiek išsiskiri iš Lietuvos vyrų. O man iki 50 oi dar kiek gyvent ir gyvent ir grynuolius rankiot. P.S. Pavydas - didžioji nuodėmė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/08 14:36:27 14:36:27

Keista, visos, kurios, kad ir ne grynuolį, tai bent šiokį tokį padorų vyrą susirado, čia nebesimakaluoja. Net Ugnelė dingo. O Lady Scorpio kaip čia taip čia. Greit net skylę kompe prasėdės. Kažkaip visai nepanašu, kad nors vienas grynuolis nors iš toli būtų pažiūrėjęs. O jei tie geri vyrai kaip bitutės aplink sukasi, bet neišsirenka, tai su pačia kažkas netvarkoj.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/09 18:24:37 18:24:37

Tai kad Skorpe su tuo Leliu Borgia susidejo, negirdejai? Tas tai grynuoliu grynuolis Visa beda kad be kelnaiciu vaiksto ir analu uzsiimineja

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/10 07:14:48 07:14:48

Svečias: Keista, visos, kurios, kad ir ne grynuolį, tai bent šiokį tokį padorų vyrą susirado, čia nebesimakaluoja. Net Ugnelė dingo. O Lady Scorpio kaip čia taip čia. Greit net skylę kompe prasėdės. Kažkaip visai nepanašu, kad nors vienas grynuolis nors iš toli būtų pažiūrėjęs. O jei tie geri vyrai kaip bitutės aplink sukasi, bet neišsirenka, tai su pačia kažkas netvarkoj.

Aha, man irgi keista. Dėl Jūsų.

Svečias: Tai kad Skorpe su tuo Leliu Borgia susidejo, negirdejai? Tas tai grynuoliu grynuolis Visa beda kad be kelnaiciu vaiksto ir analu uzsiimineja

Nu tep. Bet šiandien va galvoju jau su Tamsta susidėti. Išbandysim ką nors naujo - analas atsibodo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume