Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Gerbiamiems šio portalo vyrams

Gerbiamiems šio portalo vyrams

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/05 11:51:16 11:51:16

[quote][/quote][quote="Raimunda"]Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.[/quote

Ju vis dar yra, ir neziurint visokiu buvusiu nesklandumu asmeniniame gyvenime, islikusiu romantiku, as atitinku visus isvardintus kriterijus, bet kai pasakau kad esu saulys ir 12 metu gyvenu be moters, viskas pasikeicia, ir nebesvarbu kiek turi smegenu po plaukais, ( 50 metu, vis dar nepraplikes)

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/05 11:56:33 11:56:33

[quote][/quote][quote="Raimunda"]Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.[/quote

Ju vis dar yra, ir neziurint visokiu buvusiu nesklandumu asmeniniame gyvenime, islikusiu romantiku, as atitinku visus isvardintus kriterijus, bet kai pasakau kad esu saulys ir 12 metu gyvenu be moters, viskas pasikeicia, ir nebesvarbu kiek turi smegenu po plaukais, ( 50 metu, vis dar nepraplikes)
http://www.youtube.com/watch?v=BDnND8Ww ... 0B476091F6

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/05 13:17:35 13:17:35

Hm, rašo moteriškaitė "pabaigai visoms likimo draugėms, pasiryžusioms ieškoti pažinčių internete, rekomenduočiau nespjauti į užsieniečius, jei tik mokate nors vieną užsienio kalbą. Atvirkščiai nei lietuvaičiai, jie nemano, kad pažinčių portalai - tai skelbimų lenta, kur moterys siūlo nemokamai teikti sekso paslaugas" - o jūs ir neteikiate sekso nekomamai, bet kainą per aukštą užsiprašote, nes Lietuva ne Vokietija ir ne Anglija, šito va jūs niekaip suprasti negalite prašydamos už dziundzę vakarietiškų įkainių. Seksas bene pelningiausias jūsų verslas, o mūsų - nuostolis. Kartas pagalvoji, kad būtų geriau neturėti prigimties - vien išlaidos ir rūpesčiai ir nemalonumai per ją.

labai susidomejusi

L

1 įrašai

2012/10/05 17:39:46 17:39:46

Svečias: [quote:3e8i1xjd]

Raimunda: Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.[/quote

[/quote:3e8i1xjd]
o tai kodel jos tamsta nubrokuoja? Nes esi saulys??? Juk tai pats geriausias zenklas!!! Bet gal tamsta labai apsileides esi, nes zinai.... 12 metu be moters... nu pats supranti...
O gal... geda sakyti... jau impotentas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/05 17:53:16 17:53:16

Bet impotentas visada bus ištikimas žmonelei - jokių problemų ir papildomų rūpesčių ir jokio pavydo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/05 21:50:58 21:50:58

Svečias:

http://www.youtube.com/watch?v=BDnND8Ww ... 0B476091F6

Manau turėtumėte būti labai populiarus tarp moterų šioje svetainėje, jei viskas taip pas jus gerai. Nespėliosiu kodėl tiek metų be moters, žinau kad būna taip, ir pati be vyro gyvenau 8 metus, nors man viskas tvarkoj. Gal sakau tiesiog labai renkatės? Nes tikrai yra iš ko rinktis. įdomi būtų jūsų versija.

nustebusi

N

4 įrašai

2012/10/06 13:03:11 13:03:11

Svečias:

Aha, aš tokio beveik ir ieškau. Gal galėčiau su tamsta kaip nors susipažinti? Turiu tą pačią baisią ydą - esu šaulė...

O tai tamsta visus tuos 12 metų net ir nečiupinėjai jokios moters ar gyvenai vienas, o jos keitėsi kaip kojinės?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/07 15:28:59 15:28:59

nustebusi:
Svečias:

Aha, aš tokio beveik ir ieškau. Gal galėčiau su tamsta kaip nors susipažinti? Turiu tą pačią baisią ydą - esu šaulė...
O tai tamsta visus tuos 12 metų net ir nečiupinėjai jokios moters ar gyvenai vienas, o jos keitėsi kaip kojinės?

na cia uzsukau tik viena karta, paskaiciau forumu temose kai kokius pasisakymus, kazkaip brukstelejau tokia zinute paziureti kokiu komentaru sulauksiu, todel ir ne impotentas, kad nesiblaskiau, todel ir gerai atrodau,kad niekas nervu negadino, 5 metus nevartojau is vis akkoholio, ir laimejau lazybas, paparasciausiai neieskojau, visada galvojau nuo pat jaunystes, kad ta ypatinga turi atsirasti netiketai, pazintis atobuse, netycia gatveje ......ja partrenkiu automobiliu , ar kazkas panasaus, visos samprotauja apie meile, o gal ir pas mane buvo kas panasaus, kodel vyras negali pergyventi, gal pasikeite gyvenimo kokybe, ar buvo kitos priezastys, gal reikejo siek tiek gyvenima suvesti atgal i vezes.....Ciupinejau.........ne vienuolis, bet cia tie atvejai kurie neisimintini ir neverti komentaru. As netaisysiu santechnikos, nesodinsiu bulviu ir ju nekasiu..........as ieskau moters draugo, o ne zmonos tarybines seimos modelio supratimo,nuo kurios reiketu slepti 10lt, alui ar kitai nesamonei, as niekada nejau i sona, niekada nemeluosiu , bet ir nepakesiu kad kas valanda man skambintu ir klausinetu kur esu ar kada pareisiu, ir i ausi kas vakara nesnibzdesiu kad myliu. Bet sirdis didele ir vis dar neuzgesusi, akys aisku taip jau nebespindi kaip jaunysteje.........ir mato blogiau, gal ir neblogai, ne taip pastebesiu jusu bauba celiulita, na gal dar vienos kitos rauksleles paakiuose.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/07 16:05:37 16:05:37

Yra dalyku kuriu tikriausiai neimanoma paaiskinti, standartiskai mastanciai moteru, o ir vyru daliai manau sunku suprasti kodel 12 metu vienas, matyt reiketu pripazinti kad kokius 7-8 metus vis dar pergyvenau, nes sugriuvo per viena vakara viskas, absoliuciai viskas, salygos man leido gyventi prisiminimais, o realybe nelabai domino, tik tiek kiek butina, kad kelnes nenusmuktu. Cia daug siose forumuose yra suvulgarinama, nors kai paskaitai kokie tipo vyrai ateina i pasimatymus, tai pradedi suprasti ir moteru pozicija. O kai yra toks neigiamas poziuris i vyrus, 90% manau ,kad jis objektyvus, tai bandyti ieskoti internete moters ,galimybe tampa praktiskai lygi nuliui. As turiu savo interesus, susikuriau ta pasauleli su trim krastinemis ir gyvenau jame, bet as juk saulys, amzino skausmo negali buti, be to pajutau, kad vel darausi tolerantiskas moteru flirtui, kad galiu pakesti kai koki ju netobuluma, jis net kartais zavi, matyt ateinu i prota kazkiek. Daug visko smegenyse sukasi, apie save kalbeti nedekingas reikalas. O kad tave suprastu kitas, tai tu keliu zodziu neuzteks niekada, nes visi pirmiausiai vertina pagal savo pasauleziura, ir cia visada bus daug neatitikimu . Vienom reikia ukvedzio, kitom ,kad jis butu, treciom pasirodyti ar parodyti draugem, o as i si formata neisirasau, sokti moku, bet nevaikstau i jokius pasilinksminimo fabrikus. myliu sunis , kates , arklius, mazas moteris ir didelius lengvuosius automobilius, megstu knygas, gerus filmus, nemegstu operos, bet megstu operete, patinka geras raudonas vynas, romas bacardi ir dzinas, netoleruoju picos..........visi pries lietuviska siupini, bet uz italiska skurdziu maista...paradoksas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/07 16:22:40 16:22:40

labai susidomejusi:
Svečias: [quote:3c93a34x]
Raimunda: Cia tinka ne tik vyrams , bet ir moterims bendram isprusimui. Viskas kas cia rasoma yra gryna tiesa. Pati buvau sitam portale ir per 3 metus ne vieno padoraus vyro nesutikau. O norejau tiek nedaug: dirbancio, issilavinusio, nesusaistyto seimyniniais rysias vyro apie 50 metu. Ir sakau nuo sirdies, kad jokiu sansu. Paskaitykit komentarus po siuo straipsniu, tai susidarysit kuo tiksliausia vaizda realios situacijos. Negaiskit mielos moterys laiko internetinese pazintyse, nes jokios naudos.[/quote

o tai kodel jos tamsta nubrokuoja? Nes esi saulys??? Juk tai pats geriausias zenklas!!! Bet gal tamsta labai apsileides esi, nes zinai.... 12 metu be moters... nu pats supranti...
O gal... geda sakyti... jau impotentas? [/quote:3c93a34x]
nei ant vieno lietuvisko pinigo nera tokio ispudingo vyro kaip as

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume