Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar domitės persona, kurio(s) nuotrauka paslėpta?

Ar domitės persona, kurio(s) nuotrauka paslėpta?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/10 10:27:08 10:27:08

Tiesiog naršydamas pastebėjau, kad ne visos merginos rodo savo foto. Kadangi man vaikinų nerodo, tai nežinau kaip su jais
Paprastas klausimas - kurios anketos sulaukia didesnio jūsų dėmesio? Su atviromis foto, ar uždengtomis? Ir kokių priežasčių susigalvoja pačios merginos, taip elgdamosis?

Prisipažinsiu, aš dar neatverčiau nė vienos anketos, kurioje nėra demonstruojamos nuotraukos. Priežastis paprasta - jeigu slepia, tai arba mergina tiek graži, kad turi dėl to kompleksų, arba žino, kad yra akivaizdžiai neišvaizdi. Gal yra ir koks nors trečias variantas, bet šie du man pirmiausiai ateina į galvą.
Tiesa, yra dar ir toks atvejis, kai mergina pageidauja, jog ją rinktųsi pirmiau pagal jos vidų. Nežinau, kiek tai efektyvu turint galvoje, kad vyrai pirmiau "myli" akimis...

52839id_Liepinuke

5

2 įrašai

2012/08/10 11:51:42 11:51:42

aciu kad sukurei tokia tema

pati esu moteriska lytis todel tau galiu atsakyti issamiai:
mergina, moteris kuri slepia savo tikra isvaizda, gali buti neisvaizdi, kitaip tariant neatitinkanti grozio normatyvu, bet ko neduoda dievas- jis kompensuoja kitais dalykais ... dazniausiai ji turi ypac geru savybiu, kaip- protas, ismintis, jausmingumas, tikru vertybiu supratimas. tokia mergina negalvoja, kad ji yra negrazi, nes ji turi anksciau issvardintas savybes. taip.. galbut ji matydama grozio etalonus, jausdama kazkoki kompleksa ir jauciasi neuztikrinta, bet didziausias jos pliusas jutimas, vertybes, kurios niekada neprilygs isorinio grozio etalonui. viskas paprasta
kitas dalykas, kuri parasei: vyrai pirmiau "myli" akimis...:
myli... pagalvok dar karta- ka reiskia MYLETI? susigundyti, susizaveti- trupmalaikiai, "apakimo" dalykai- juk tai ne tai, ar ne ? taip... kai esi jaunas, nepatyres, dar sunku diskutuoti apie tai. gal su patirtim ateina supratimas...
stipriai sutinku, kad zmogaus isvaizda- labai svarbus dalykas. ta prasme, ar ta isvaizda TAU tinka? ar jis tau patrauklus ziureti i ji, bendrauti, kalbetis, traukti fiziskai...
ir efektyvu .... ziurint kokio efektyvumo lauki: turi nusprest koks tavo tikslas...
aciu uz demesi

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/10 12:19:56 12:19:56

Šiaip tas "myli" buvo užrašytas kabutėse ne be reikalo

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/10 18:05:52 18:05:52

Aš, kaip moteris, peržiūriu tik vyrų anketas. Tai va, jų didžioji dalis juoduoja. Net tų, kurios užrakintos, mažuma, daugiausia jų tiesiog be nuotraukos ir tiek. Mano pagrindinė hipotezė - už jų slepiasi vedę vyrai. Nes moterys tikrai mažiau dėmesio kreipia į išvaizdą (vyras turi būti truputį gražesnis už velnią) . Aš manau, kad tai yra nepagarba moterims. Nes, kai žiūri, kas peržiūrėjo tavo anketą, dažniausiai matai daugybę juodulių...Beje, ir parašymai apie save dažnai būna tokie - pamatysi, kai susitiksim. Žodžiu, moterie, prašom viską iškloti apie save, o aš iš už krūmų įvertinsiu ir nuspręsiu. Tau spręsti nėra ko.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/10 18:11:07 18:11:07

Svečias: Aš, kaip moteris, peržiūriu tik vyrų anketas. Tai va, jų didžioji dalis juoduoja. Net tų, kurios užrakintos, mažuma, daugiausia jų tiesiog be nuotraukos ir tiek. Mano pagrindinė hipotezė - už jų slepiasi vedę vyrai. Nes moterys tikrai mažiau dėmesio kreipia į išvaizdą (vyras turi būti truputį gražesnis už velnią) . Aš manau, kad tai yra nepagarba moterims. Nes, kai žiūri, kas peržiūrėjo tavo anketą, dažniausiai matai daugybę juodulių...Beje, ir parašymai apie save dažnai būna tokie - pamatysi, kai susitiksim. Žodžiu, moterie, prašom viską iškloti apie save, o aš iš už krūmų įvertinsiu ir nuspręsiu. Tau spręsti nėra ko.

Va čia tai geras, čia tai pralinksminai   

Sakau, kai nematau vyrų anketų, sunku įvertinti situaciją. Dabar žinosiu.

1343478317

1

17 įrašai

2012/08/10 19:29:29 19:29:29

Aurimaz: Tiesiog naršydamas pastebėjau, kad ne visos merginos rodo savo foto. Kadangi man vaikinų nerodo, tai nežinau kaip su jais
Paprastas klausimas - kurios anketos sulaukia didesnio jūsų dėmesio? Su atviromis foto, ar uždengtomis? Ir kokių priežasčių susigalvoja pačios merginos, taip elgdamosis?

Prisipažinsiu, aš dar neatverčiau nė vienos anketos, kurioje nėra demonstruojamos nuotraukos. Priežastis paprasta - jeigu slepia, tai arba mergina tiek graži, kad turi dėl to kompleksų, arba žino, kad yra akivaizdžiai neišvaizdi. Gal yra ir koks nors trečias variantas, bet šie du man pirmiausiai ateina į galvą.
Tiesa, yra dar ir toks atvejis, kai mergina pageidauja, jog ją rinktųsi pirmiau pagal jos vidų. Nežinau, kiek tai efektyvu turint galvoje, kad vyrai pirmiau "myli" akimis...

Aš vartau tik tas anketas, kuriose nėra nuotraukos. Galima mus vadinti romantikėmis, bet man patinka pirmiausia pažinti žmogų iš vidaus (aišku, diskutuotina, ar tai įmanoma), o tik po to žmogaus išorė. Vaikinų tau negali nerodyti. Aš merginas matau. Štai jų nuotraukas ir anketas visai įdomu pavartyti, juk reikia pažinti "priešą'
O jeigu nerodome nuotraukos, tai gal iš tiesų truputį kompleksuojame. Juk jautiesi truputį nurašytas, jeigu esi vienišas ir tuomet savaime įsivaizduoji, kad yra kokių nors kompleksų, kurių pats niekaip negali nustatyti.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/10 20:31:40 20:31:40

1343478317:
Aš vartau tik tas anketas, kuriose nėra nuotraukos. Galima mus vadinti romantikėmis, bet man patinka pirmiausia pažinti žmogų iš vidaus (aišku, diskutuotina, ar tai įmanoma), o tik po to žmogaus išorė. Vaikinų tau negali nerodyti. Aš merginas matau. Štai jų nuotraukas ir anketas visai įdomu pavartyti, juk reikia pažinti "priešą'
O jeigu nerodome nuotraukos, tai gal iš tiesų truputį kompleksuojame. Juk jautiesi truputį nurašytas, jeigu esi vienišas ir tuomet savaime įsivaizduoji, kad yra kokių nors kompleksų, kurių pats niekaip negali nustatyti.

Bet ar tokiu atveju nesijauti kiek apgaudinėjama, kad nuo tavęs nuslepiama dalis informacijos? Aš gerbiu tas moteris, kurios, nepateikdamos savo nuotraukos, bent jau prisipažįsta, kad nėra išvaizdžios. Bent nujauti, ko gali tikėtis. Tačiau yra tokių, kurios nieko apie tai nepasako. Gali sakyti, kad visi vyrai kiaulės, bet mums pirmas įspūdis prasideda dažniausiai nuo išvaizdos. Juk tikro patino pareiga - surasti geriausią iš geriausių. Prieš genetiką šiuo atveju vargu ar pakovosi.

Ir dar - taip, išvaizda tam tikrais atvejais tikrai nėra pirmas kriterijus. Kaip pavyzdį galiu pateikti vieną įvykį - tarnavau tada dar armijoje ir mums reikėjo budėti Sereikiškių parke, padėti policijai. Kadangi buvome su chaki uniformomis, merginų dėmesiu nesiskundėme. Tai štai - prieina prie manęs kelios merginos, dvi visai jaunutės, o viena iš jų vyresnė, turbūt kokia vyresnioji sesuo. Ir prašo manęs, kad arba aš su jomis pozuočiau, arba nufotografuočiau su kolega, kuris suko ratus netoliese. Ir kas man į akis krito - tai labai neįprastas emocijų "užtaisas" iš tos vyresnėlės. Jinai nebuvo jokia gražuolė. Kai šypsojosi nuo ausies iki ausies, galėjai ir jos dantis, sukabintus kabėmis, suskaičiuoti, ir dar suprasti, kad jinai turi kažkokį nežymų įgimtą elgesio sutrikimą (matėsi iš jos judesių). Bet jinai buvo tiek nuoširdžiai laiminga, kad tai nusvėrė visus trūkumus. Jeigu tuo metu manęs nebūtų laikiusi vietoje pareiga, greičiausiai būčiau kvietęs susipažinti. Aš dar šią dieną ją prisimenu (tas buvo maždaug prieš 6 metus). Todėl galiu tiksliai pasakyti, kad išvaizda dar nėra viskas.

Bet paimkime kitą pavyzdį. Gana dažnai matau, kaip moterys ar merginos rašo "esu nuoširdi, laiminga...". Tačiau pažvelgi į nuotraukas ir nieko ten nematai. Tegu ten būna pati gražiausia, ar dar kokia - nėra to džiugesio. Veidas ir tiek. Nulis emocijų, jautiesi kažkaip apgautas. Tai jeigu rodančios nuotraukas moterys rašo, kad yra nuoširdžiai laimingos, bet nėra - ką man galvoti apie tas, kurios iš viso nerodo nuotraukų?

45443id_enjoyer

4

18 įrašai

2012/08/10 22:16:11 22:16:11

Jei jau jungiames i internetines pazintis ir tada slepiam savo isvaizda...Po velniu, ko mes isvis ten einam? Vyniokit i vata kaip tik norit, bet pirma ispudi vistiek lemia isvaizda, o tada jau viskas juda toliau.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/08/10 23:15:09 23:15:09

Aurimaz:
Bet ar tokiu atveju nesijauti kiek apgaudinėjama, kad nuo tavęs nuslepiama dalis informacijos? Aš gerbiu tas moteris, kurios, nepateikdamos savo nuotraukos, bent jau prisipažįsta, kad nėra išvaizdžios. Bent nujauti, ko gali tikėtis. Tačiau yra tokių, kurios nieko apie tai nepasako. Gali sakyti, kad visi vyrai kiaulės, bet mums pirmas įspūdis prasideda dažniausiai nuo išvaizdos. Juk tikro patino pareiga - surasti geriausią iš geriausių. Prieš genetiką šiuo atveju vargu ar pakovosi.

Bet paimkime kitą pavyzdį. Gana dažnai matau, kaip moterys ar merginos rašo "esu nuoširdi, laiminga...". Tačiau pažvelgi į nuotraukas ir nieko ten nematai. Tegu ten būna pati gražiausia, ar dar kokia - nėra to džiugesio. Veidas ir tiek. Nulis emocijų, jautiesi kažkaip apgautas. Tai jeigu rodančios nuotraukas moterys rašo, kad yra nuoširdžiai laimingos, bet nėra - ką man galvoti apie tas, kurios iš viso nerodo nuotraukų?

Na čia jau buvo svarstytas šis fenomenas. Nenoras afišuoti savo personos gana dažnas pagrindinės priežastys - užimamas postas ar visuomenės statusas, nematau nieko blogo nerodyti savęs visiems - juk visada gali paprašyti atrakinti nuotraukas ar jomis pasidalinti, mandagiai paprašius dar nei viena moteris neatsisakė. Sekantis dalykas su kuriuo teko susidurti tai yra nuostata, kad esu labai graži ir man nusibodo, jog mane vertina ir manęs siekia vien dėl išvaizdos - turiu nuliūdinti, dažniausiai tokios personos nėra tokios jau idealiai stulbinančios, kokiomis save laiko.

Kas dėl tų "esu nuoširdi, laiminga..." tai čia dar labai puikus variantas, dažniausiai sutinku arba kopijuotas sausas sentecijas arba begales padriko į morzės kodą panašių, tačiau nieko nereiškiančių taškų blokus arba nuvalkiotas frazes susipažinsim ir pažinsi - kyla dažnai klausimas kam turėčiau tai daryti? jeigu sudėtinga save apibūdinti 4-5 sakiniais gal ir kitkas nėra visai tvarkoje.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/10 23:41:11 23:41:11

Visokių moterų yra, visokių ir reikia. Iš tiesų, užimami postai taip pat gali būti pretekstas nerodyti savęs. Tiesa sakant, peržvelgęs čia esančių moterų anketas, radau ne vieną daininkę, teatro veikėją ir t.t. Tereikia mokėti ieškoti.

Tuo labiau, kai kurios moterys nededa foto, nes jaučiasi kaip kokios morkos turguje - ta morkavesnę, ta storesnė, ta apvalesnė... Kažkaip savigarbos moteriai tai neprideda. Tuo labiau, tokiuose portaluose lankosi buvę klasiokai, esami kursiokai, darbdaviai ar pavaldiniai. Tai gal nesinori visiems netiesiogiai desperatiškai "rėkti": pažvelkit, aš tokia šauni vadovė, uždirbanti po 10k, ieškau antros pusės tokiuose portaluse. Juk pripažinkime, kad žmones, ieškančius pažinčių internete, vis dar laikome nepilnaverčiais - maždaug, ooo, pažiūrėk, šitas luzeris (-ė) nesugebėjo nieko susižvejoti, Be to, tiesą sakant, aš visai maloniai pabendraudavau su tomis "užsislėpusiomis" merginomisJjūs nepatikėsite, kiek ten advokačių, medikių, valstybės tarnybų darbuotojų ir t.t. O kitiems linkiu mažiau domėtis tomis "užslėptosiomis". Man daugiau liks

deepsorrow:
Aurimaz:

Na čia jau buvo svarstytas šis fenomenas. Nenoras afišuoti savo personos gana dažnas pagrindinės priežastys - užimamas postas ar visuomenės statusas, nematau nieko blogo nerodyti savęs visiems - juk visada gali paprašyti atrakinti nuotraukas ar jomis pasidalinti, mandagiai paprašius dar nei viena moteris neatsisakė. Sekantis dalykas su kuriuo teko susidurti tai yra nuostata, kad esu labai graži ir man nusibodo, jog mane vertina ir manęs siekia vien dėl išvaizdos - turiu nuliūdinti, dažniausiai tokios personos nėra tokios jau idealiai stulbinančios, kokiomis save laiko.

Kas dėl tų "esu nuoširdi, laiminga..." tai čia dar labai puikus variantas, dažniausiai sutinku arba kopijuotas sausas sentecijas arba begales padriko į morzės kodą panašių, tačiau nieko nereiškiančių taškų blokus arba nuvalkiotas frazes susipažinsim ir pažinsi - kyla dažnai klausimas kam turėčiau tai daryti? jeigu sudėtinga save apibūdinti 4-5 sakiniais gal ir kitkas nėra visai tvarkoje.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume