Tuo labiau, kai kurios moterys nededa foto, nes jaučiasi kaip kokios morkos turguje - ta morkavesnę, ta storesnė, ta apvalesnė... Kažkaip savigarbos moteriai tai neprideda. Tuo labiau, tokiuose portaluose lankosi buvę klasiokai, esami kursiokai, darbdaviai ar pavaldiniai. Tai gal nesinori visiems netiesiogiai desperatiškai "rėkti": pažvelkit, aš tokia šauni vadovė, uždirbanti po 10k, ieškau antros pusės tokiuose portaluse. Juk pripažinkime, kad žmones, ieškančius pažinčių internete, vis dar laikome nepilnaverčiais - maždaug, ooo, pažiūrėk, šitas luzeris (-ė) nesugebėjo nieko susižvejoti, Be to, tiesą sakant, aš visai maloniai pabendraudavau su tomis "užsislėpusiomis" merginomisJjūs nepatikėsite, kiek ten advokačių, medikių, valstybės tarnybų darbuotojų ir t.t. O kitiems linkiu mažiau domėtis tomis "užslėptosiomis". Man daugiau liks
Ką aš ir bandau pasakyti - rimtai galvojant dažniausiai geriau pasikapstyti ir pabendrauti su tom paslėptom, nei su tom, kur papus iš pirmos foto rodo ... nors ir čia nieko blogo nematau