Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar domitės persona, kurio(s) nuotrauka paslėpta?

Ar domitės persona, kurio(s) nuotrauka paslėpta?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/08/10 23:56:24 23:56:24

Svečias: Visokių moterų yra, visokių ir reikia. Iš tiesų, užimami postai taip pat gali būti pretekstas nerodyti savęs. Tiesa sakant, peržvelgęs čia esančių moterų anketas, radau ne vieną daininkę, teatro veikėją ir t.t. Tereikia mokėti ieškoti.

Tuo labiau, kai kurios moterys nededa foto, nes jaučiasi kaip kokios morkos turguje - ta morkavesnę, ta storesnė, ta apvalesnė... Kažkaip savigarbos moteriai tai neprideda. Tuo labiau, tokiuose portaluose lankosi buvę klasiokai, esami kursiokai, darbdaviai ar pavaldiniai. Tai gal nesinori visiems netiesiogiai desperatiškai "rėkti": pažvelkit, aš tokia šauni vadovė, uždirbanti po 10k, ieškau antros pusės tokiuose portaluse. Juk pripažinkime, kad žmones, ieškančius pažinčių internete, vis dar laikome nepilnaverčiais - maždaug, ooo, pažiūrėk, šitas luzeris (-ė) nesugebėjo nieko susižvejoti, Be to, tiesą sakant, aš visai maloniai pabendraudavau su tomis "užsislėpusiomis" merginomisJjūs nepatikėsite, kiek ten advokačių, medikių, valstybės tarnybų darbuotojų ir t.t. O kitiems linkiu mažiau domėtis tomis "užslėptosiomis". Man daugiau liks

Ką aš ir bandau pasakyti - rimtai galvojant dažniausiai geriau pasikapstyti ir pabendrauti su tom paslėptom, nei su tom, kur papus iš pirmos foto rodo ... nors ir čia nieko blogo nematau

1343478317

1

17 įrašai

2012/08/11 16:43:04 16:43:04

deepsorrow:
Aurimaz:
Bet ar tokiu atveju nesijauti kiek apgaudinėjama, kad nuo tavęs nuslepiama dalis informacijos? Aš gerbiu tas moteris, kurios, nepateikdamos savo nuotraukos, bent jau prisipažįsta, kad nėra išvaizdžios. Bent nujauti, ko gali tikėtis. Tačiau yra tokių, kurios nieko apie tai nepasako. Gali sakyti, kad visi vyrai kiaulės, bet mums pirmas įspūdis prasideda dažniausiai nuo išvaizdos. Juk tikro patino pareiga - surasti geriausią iš geriausių. Prieš genetiką šiuo atveju vargu ar pakovosi.

Bet paimkime kitą pavyzdį. Gana dažnai matau, kaip moterys ar merginos rašo "esu nuoširdi, laiminga...". Tačiau pažvelgi į nuotraukas ir nieko ten nematai. Tegu ten būna pati gražiausia, ar dar kokia - nėra to džiugesio. Veidas ir tiek. Nulis emocijų, jautiesi kažkaip apgautas. Tai jeigu rodančios nuotraukas moterys rašo, kad yra nuoširdžiai laimingos, bet nėra - ką man galvoti apie tas, kurios iš viso nerodo nuotraukų?

Na čia jau buvo svarstytas šis fenomenas. Nenoras afišuoti savo personos gana dažnas pagrindinės priežastys - užimamas postas ar visuomenės statusas, nematau nieko blogo nerodyti savęs visiems - juk visada gali paprašyti atrakinti nuotraukas ar jomis pasidalinti, mandagiai paprašius dar nei viena moteris neatsisakė. Sekantis dalykas su kuriuo teko susidurti tai yra nuostata, kad esu labai graži ir man nusibodo, jog mane vertina ir manęs siekia vien dėl išvaizdos - turiu nuliūdinti, dažniausiai tokios personos nėra tokios jau idealiai stulbinančios, kokiomis save laiko.

Kas dėl tų "esu nuoširdi, laiminga..." tai čia dar labai puikus variantas, dažniausiai sutinku arba kopijuotas sausas sentecijas arba begales padriko į morzės kodą panašių, tačiau nieko nereiškiančių taškų blokus arba nuvalkiotas frazes susipažinsim ir pažinsi - kyla dažnai klausimas kam turėčiau tai daryti? jeigu sudėtinga save apibūdinti 4-5 sakiniais gal ir kitkas nėra visai tvarkoje.

Dėl "nuoširdžiai laimingų" pilnai sutinku. Jeigu jau esi tikrai laiminga, manau, kad turi turi kuo užsiimti, o ne sėdėti pažinčių svetainėse. Tiesiog turi su kuo gyventi įdomų pilnavertį gyvenimą ir tokiose svetainėse lankytis tiesiog nejauti poreikio.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/11 20:32:04 20:32:04

Ar maža kas po šiuos puslapius naršo. Ir nebūtinai visi potencialūs jaunikiai.
Neveltui yra nepilnamečių veidų negalima viešai demonstruoti. Todėl, kad jie vaikai, o suaugę turi patys savimi pasirūpinti.
Ir ką gi, jei vyras nesupranta tokio elementaraus dalyko kaip privatumas ir asmeninių duomenų saugumas, tai kažin ar daug kitų bendrų dalykų su juo rasiu.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/12 08:05:33 08:05:33

Svečias: Ar maža kas po šiuos puslapius naršo. Ir nebūtinai visi potencialūs jaunikiai.
Neveltui yra nepilnamečių veidų negalima viešai demonstruoti. Todėl, kad jie vaikai, o suaugę turi patys savimi pasirūpinti.
Ir ką gi, jei vyras nesupranta tokio elementaraus dalyko kaip privatumas ir asmeninių duomenų saugumas, tai kažin ar daug kitų bendrų dalykų su juo rasiu.

Privatumas ir duomenų saugumas man paprastai reiškia kitus dalykus - kad asmenybė greičiausiai yra kiek konfliktinė - ar pati su savimi, ar su kitais ir turi rimtų bėdų savo aplinkoje,todėl nenori, kad kas nors iš jos/jo aplinkos jį/ją netyčia atpažintų. Nesakau, kad su tokiais žmonėmis nereikia bendrauti, ar dar ką - nėra žmonių be trūkumų. Juo labiau nėra žmonių be rimtų trūkumų. Tiesiog panašios smulkmenos rodo paties žmogaus sąmoningumo lygį.

Štai jūs pasižiūrėkite į šią svetainę atidžiau - visi žmonės sudėlioti į lentynėles. Visi turi savo anketas, iš kokių produktų jie sudaryti. Ar su E, ar be E... Vieni su gražiomis pakuotėmis, kiti su standartinėmis, trečių - spalvingos, ketvirtų - pilkos. Jeigu pradaryti pakuotę - mastysime, ar turinys irgi turi formą, ar subertas bet kaip. O gal kiek papelijęs? O gal ten to turinio netgi mažiau, nei ant pakuotės užrašyta?

Ką tai primena?

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/12 09:19:20 09:19:20

Aš irgi galvoju, kad jeigu jau bijai ar dėl kažkokių priežasčių savęs nenori rodyti, tai geriau ir neiti į tokias svetaines, kur tikslas yra susipažinti. Vis dėlto pažindinantis reikia įvertinti viską - ir intelektą, ir bendravimą, ir išvaizdą, viskas yra svarbu. Nebent tikslas yra ne pažindintis, o šiaip pasirašinėti iš neturėjimo ką veikti.

O savo nuotraukų slėpimas dėl "nestandartinės išvaizdos" rodo baisius kompleksus. Įdomu, pas kurį gi iš mūsų išvaizda idealiai "standartinė"?

Beje, kažkas labai teisingai užsiminė apie savęs aprašymą. Dažniausiai ten galima sutikti nuvalkiotas frazes (paprasta bet ne prasta, nuoširdi, draugiška - na juk vos ne kiekviena taip rašo apie save) ar iš kažkur nukopijuotas "protingas" mintis, kurios šimtus kartų girdėtos, ar šiaip kažkas saldaus, kaip mokykliniai "atminimai ne vežimai". Negi sudėtinga kažką parašyti iš savo galvos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 13:08:49 13:08:49

Aurimaz:
Svečias: Ar maža kas po šiuos puslapius naršo. Ir nebūtinai visi potencialūs jaunikiai.

Privatumas ir duomenų saugumas man paprastai reiškia kitus dalykus - kad asmenybė greičiausiai yra kiek konfliktinė - ar pati su savimi, ar su kitais ir turi rimtų bėdų savo aplinkoje,todėl nenori, kad kas nors iš jos/jo aplinkos jį/ją netyčia atpažintų. Nesakau, kad su tokiais žmonėmis nereikia bendrauti, ar dar ką - nėra žmonių be trūkumų. Juo labiau nėra žmonių be rimtų trūkumų. Tiesiog panašios smulkmenos rodo paties žmogaus sąmoningumo lygį.

Štai jūs pasižiūrėkite į šią svetainę atidžiau - visi žmonės sudėlioti į lentynėles. Visi turi savo anketas, iš kokių produktų jie sudaryti. Ar su E, ar be E... Vieni su gražiomis pakuotėmis, kiti su standartinėmis, trečių - spalvingos, ketvirtų - pilkos. Jeigu pradaryti pakuotę - mastysime, ar turinys irgi turi formą, ar subertas bet kaip. O gal kiek papelijęs? O gal ten to turinio netgi mažiau, nei ant pakuotės užrašyta?

Ką tai primena?

O tai rinktis pagal nuotraukas argi ne tas pats turgus?

Ką ir rašiau - turiu šiuo klausimu savo požiūrį ir noriu būti saugi. O jei vyras nesupranta to elementaraus dalyko - tai kažin ar kitose srityse labai kažko bendro surasime. Kaip jūs turite teisę turėti klišę, kad tie, kas slepia foto yra pilni konfliktų ir komplektų, taip ir aš turiu teisę laikytis savo klišių.

Pagaliau kai kūriau anketą čia, tikrai neturėjau tikslo susipažinti su visais pasaulio vyrais

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume