Sveiki,
Nors si tema labiau orentuota i moteris (Noriu ju nuosirdzios nuomones), bet manau visu nuomone ir komentarai bus i nauda, dekui is karto.
Nors esu pakankamai jaunas (21) ir demesio is merginu netruksta. Taciau man jau noretusi rimtu santykiu ir kazkaip nesiseka surast merginos su kuria galima butu sieti ateiti.
Kaikurie draugai sako, kad keliu gerokai peraukstus reikalavimus, kiti, jog tiesiog dar nepasiseke surast. Man pasidare idomu, ka kiti zmones mano apie tai, kur galima susirast tinkama antra puse. Ta prasme, jei ieskai atletiskos merginos, turbut praplesi draugu rada ties zmonem, kurie domisi sokias, jogom ar pan. Jei ieskai protingos panos, na tai kogero ieskosi tarp akademines visuomenes, tiesa? Taciau jei ieskai kazko daugiau?
As ieskau visu pirma [u:2qp0jkfr]ne laisvo elgesio[/u:2qp0jkfr], brandzios, ir rimtai i gyvenima ziurincios merginos. Kuri tuo paciu butu linksma, bendraujanti ir mokanti dziaugtis gyvenimu. Zinoma labai svarbu, jog ji butu galva turinti ir issilavinusi, stipri asmenybe, taciau bent santykiuose nesistengtu dominuoti ar buti "control-freak". Isvaizda irgi svarbu, turetu buti pakankamai auksta, liekna, dailaus veiduko. Na kiek atletiska ir lanksti butu privalumas, sioje vietoje man pritartu kiekvienas vyras . Na ir savaime suprantama tokie dalykai kaip nuosirdi, bent tarpusavio santykiu atzvilgiu, rupestinga ir noretu, tu, rimtu santykiu. Ir dar namus sutvarkyt ar valgyt pagamint irgi nebutu jai perdidelis darbas. Turetu ambiciju gyvenime, ir pakankamai drasos ju siekti.
Va kai perskaitai, atrodo labai auksti reikalavimai, bet kai taip truputi daugiau pagalvoji, ar isties tokie auksti? Ar as klystu?
Na ir aisku - kas gi negerai: Bent mano asmenine patirtis rodo, jei bendrauji vyresne mergina. Ji aisku bus brandesne, issilavinus ir daug gyvenime siekianti, bet visad stengsis dominuoti santykiuose ir buti taip vadinama "control-freak". Cia man kyla bedu, nes pats esu dominuojancio tipo asmenybe, ir turiu pakankamai ambiciju ir uzsispirimo, todel po padu but tiesiog neiseina.
Jaunesnes merginos nuolankesnes, taciau jos jaunos ir nemasto kaip brandzios asmenybes, dar blogiau - neretu atveju kaip jaunas vejas ir nesusitupejusios.
Taigi, ka moteris mano apie mano merginos aprasyma? Perdaug? Permazai? Isvis, kur siais laikais gyvena brandzios, protingos, dailios ir ambicingos merginos?
Is anksto dekoju uz jusu nuomone.