Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Noreciau moteru nuomones apie moteris.

Noreciau moteru nuomones apie moteris.

Dar vienas svecias

D

6 įrašai

2012/05/26 17:02:05 17:02:05

Sveiki,

Nors si tema labiau orentuota i moteris (Noriu ju nuosirdzios nuomones), bet manau visu nuomone ir komentarai bus i nauda, dekui is karto.

Nors esu pakankamai jaunas (21) ir demesio is merginu netruksta. Taciau man jau noretusi rimtu santykiu ir kazkaip nesiseka surast merginos su kuria galima butu sieti ateiti.
Kaikurie draugai sako, kad keliu gerokai peraukstus reikalavimus, kiti, jog tiesiog dar nepasiseke surast. Man pasidare idomu, ka kiti zmones mano apie tai, kur galima susirast tinkama antra puse. Ta prasme, jei ieskai atletiskos merginos, turbut praplesi draugu rada ties zmonem, kurie domisi sokias, jogom ar pan. Jei ieskai protingos panos, na tai kogero ieskosi tarp akademines visuomenes, tiesa? Taciau jei ieskai kazko daugiau?
As ieskau visu pirma [u:2qp0jkfr]ne laisvo elgesio[/u:2qp0jkfr], brandzios, ir rimtai i gyvenima ziurincios merginos. Kuri tuo paciu butu linksma, bendraujanti ir mokanti dziaugtis gyvenimu. Zinoma labai svarbu, jog ji butu galva turinti ir issilavinusi, stipri asmenybe, taciau bent santykiuose nesistengtu dominuoti ar buti "control-freak". Isvaizda irgi svarbu, turetu buti pakankamai auksta, liekna, dailaus veiduko. Na kiek atletiska ir lanksti butu privalumas, sioje vietoje man pritartu kiekvienas vyras . Na ir savaime suprantama tokie dalykai kaip nuosirdi, bent tarpusavio santykiu atzvilgiu, rupestinga ir noretu, tu, rimtu santykiu. Ir dar namus sutvarkyt ar valgyt pagamint irgi nebutu jai perdidelis darbas. Turetu ambiciju gyvenime, ir pakankamai drasos ju siekti.

Va kai perskaitai, atrodo labai auksti reikalavimai, bet kai taip truputi daugiau pagalvoji, ar isties tokie auksti? Ar as klystu?

Na ir aisku - kas gi negerai: Bent mano asmenine patirtis rodo, jei bendrauji vyresne mergina. Ji aisku bus brandesne, issilavinus ir daug gyvenime siekianti, bet visad stengsis dominuoti santykiuose ir buti taip vadinama "control-freak". Cia man kyla bedu, nes pats esu dominuojancio tipo asmenybe, ir turiu pakankamai ambiciju ir uzsispirimo, todel po padu but tiesiog neiseina.
Jaunesnes merginos nuolankesnes, taciau jos jaunos ir nemasto kaip brandzios asmenybes, dar blogiau - neretu atveju kaip jaunas vejas ir nesusitupejusios.

Taigi, ka moteris mano apie mano merginos aprasyma? Perdaug? Permazai? Isvis, kur siais laikais gyvena brandzios, protingos, dailios ir ambicingos merginos?

Is anksto dekoju uz jusu nuomone.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/26 17:43:33 17:43:33

Kaip suprantu, tau 21, merginai turetų būti apie 20..... Antrakursė studentė, tarkim... Užsiėmusi savo mokslais, ,,popamokine" veikla ir mažiausiai galvojanti, kuriam čia iš vaikinų norėtų sutvarkyti namus ir pagaminti valgyti;) Ir sakyčiau pakankamai jauna, kad būtų labai subrendusi. Greičiau norinti džiaugtis gyvenimu.

Pasakysiu tau dar vieną dalyką. Tokios jaunos merginos nelabai žiūri į savo amžiaus vaikinukus. Ambicingas ir žinančias savo vertę tokio amžiaus merginas domina kiek vyresni ir jau šio to pasiekę. Tai ne aksioma, bet taip yra dažniausiai. Todėl manau, kad tavo norai kiek prasilenkia su realybe.
Taigi, atsipalaiduok, vaikinuk. Mažiau sudarinėk tuos pageidavimų sąrašus ir džiaukis merginomis, esančiomis aplinkui. Neieškok tobulybės. Ieškok tos, nuo kurios per kūną šiurpuliukai eis. O paskui, jei norėsite, padėsite vienas kitam siekti savo norų.
Žinai, kai žmogus planuoja, Dievas juokiasi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 21:45:58 21:45:58

Pritarsiu Ugnelei. Tu subresk, o tavo busimoji tegu dar uzauga.
Dar toks pastebejimas. Ne butinai vyresne vadovauja, o jaunesne paklusta. As vadovauju ir vyresniems ir jaunesniems vyrams, nes as visada vadovauju.

Dar vienas svecias

D

6 įrašai

2012/05/27 13:10:48 13:10:48

Dekui Ugnelei uz komentara. Jame tikrai daug tiesos.

Gal istikro peranksti pradedu ieskot ko rimto. Tas 20-metes pavyzdys yra geras, bet dar yra ir doktaranciu ir magistranciu ir baigusiu bakalaura ir dirbanciu ir net abiturienciu. Pazaisti smagu, bet net neskaitant to, kad yra fiziologinis poreikis paisdykaut lovoje, anksciau ar veliau i tai pradedi ziuret kaip i laiko ir pinigu svaistyma. Pradedi bendraut su mergina, bet jau zinai, jog tai netruks ilgai. Del vienos ar kitos anksciau isvardintos priezasties. Tada tai suvalgo nuo poros menesiu iki metu tavo laiko, pastangu ir tikrai nemazai pinigu. Tada trukt uz vadziu - vel is pradzi. O man jau visai noretusi, jog investicijos nebutu nuostolingos

Kur yra ta riba, kai mergina pradeda daugiau investuot i santykius nei reikalaut is ju?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/27 14:19:52 14:19:52

Liaudiškai tariant, kadangi vaikinui 21 - pats seksualinis pikas, tai norisi, kad tas seksas vis būtų čia po ranka, kad tai neatsilieptų skaudžiai finansiškai ir neužimtų laiko terliojantis su mergina, kad ji tam seksui pasirašytų. O kai tai bus įvardijama ,,draugaujam", tai vaikinas viską gaus savaime:)
Nu ir dar toks mažmožis - maisto gaminimas ir namų ruoša prie to pačio:)
Teisybė - dar kad aptarnaujantis objektas būtų ,,aukščiausios klasės"

Ciniškai įvardijau, bet prisipažink, kad būtent to ir sieki?

Gal gali paaiškinti, ką tu įvardiji merginos reikalavimais iš santykių?

renata_

R

358 įrašai

2012/05/27 14:36:38 14:36:38

Bėda tame, kad tu viską skaičiuoji, matuoji, žiūri "investicijų" ir jų "atsipirkimo" ir t.t. O visko nepamatuosi. Žmogus negali būti verslo objektas, su santykiais "verslo plano" nepadarysi. Asmeniškai niekad nesudarinėjau jokių sąrašų su reikalavimais. Žinoma, yra kažkokie kertiniai dalykai, labai esminiai, su vertybėmis susiję, kurie, jei nesutampa, automatiškai žinau, kad nieko nebus. Linkiu daugiau išminties ir pačiam labiau subręsti

Dar vienas svecias

D

6 įrašai

2012/05/27 16:39:57 16:39:57

Merginos, aciu uz komentarus,

Ciniskai, bet manau pakankamai taikliai. Pataisykite mane jei klystu, taciau "verslo plana" is santykiu daznai daro moterys. O si teme kitais zodziais vadintusi: Kaip Lietuvai surati teisinga "geriausia metu banka" ir kad istorija nesibaigtu kaip su Snoru.

Kalbant apie merginu reikalavimus is santykiu (Subjektyvu, kalbu per savo prizme). Merginos nori, kad butum pasaku princas( ir dar po jos padu jei imanoma). Pildytum jei ne visus, tai dauguma merginos noru, ir jei visa tai darai, galbut neliksi nuskriaustas ir tu jai rupesi. Ir tik neduok dieve, ji pajudins bent pirstu daugiau nei tu.
Pakankamai ciniska, bet jei busim atviri kitiem ir patys sau, kodel Ugnele pati savo ankstesniam atsakyme rase:

Ugnelė.: Ambicingas ir žinančias savo vertę tokio amžiaus merginas domina kiek vyresni ir jau šio to pasiekę.

?
Perfrazuojant, jei merginai kuri yra kiek isskirtinesne, protingesne ir ambicingesne uz dauguma, turi mazu maziausiai buti perspektyvus ir jau kazko pasiekes. Arba kiek ciniskiau: turi buti geras ir saugus verslo planas.

Ir patikekite manimi, as nenoriu buti nepagarbus. Taciau net jei nelabai graziai visa tai skamba, man idomu, ties kur Tokia mergina nustotu daryti "numelsk si UAB" ir persiorentuotu i "padarykime si UAB labai sekmingu".

renata_

R

358 įrašai

2012/05/27 17:20:55 17:20:55

Aš, matyt, pabūsiu ta balta varna, bet man santykiai niekaip nepanašūs į jokius UAB'us. Per sausa, paviršutiniška. Na, niekad nebūsiu verslininke, o ir netraukia, taip kad toks požiūris man nesuprantamas, kad ir būtų jis "daugumos moterų" arba neva "visų".

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/27 17:41:36 17:41:36

Dar vienas svecias: Merginos, aciu uz komentarus,

Ciniskai, bet manau pakankamai taikliai. Pataisykite mane jei klystu, taciau "verslo plana" is santykiu daznai daro moterys. O si teme kitais zodziais vadintusi: Kaip Lietuvai surati teisinga "geriausia metu banka" ir kad istorija nesibaigtu kaip su Snoru.

Kalbant apie merginu reikalavimus is santykiu (Subjektyvu, kalbu per savo prizme). Merginos nori, kad butum pasaku princas( ir dar po jos padu jei imanoma). Pildytum jei ne visus, tai dauguma merginos noru, ir jei visa tai darai, galbut neliksi nuskriaustas ir tu jai rupesi. Ir tik neduok dieve, ji pajudins bent pirstu daugiau nei tu.
Pakankamai ciniska, bet jei busim atviri kitiem ir patys sau, kodel Ugnele pati savo ankstesniam atsakyme rase:
Ugnelė.: Ambicingas ir žinančias savo vertę tokio amžiaus merginas domina kiek vyresni ir jau šio to pasiekę.
?
Perfrazuojant, jei merginai kuri yra kiek isskirtinesne, protingesne ir ambicingesne uz dauguma, turi mazu maziausiai buti perspektyvus ir jau kazko pasiekes. Arba kiek ciniskiau: turi buti geras ir saugus verslo planas.

Ir patikekite manimi, as nenoriu buti nepagarbus. Taciau net jei nelabai graziai visa tai skamba, man idomu, ties kur Tokia mergina nustotu daryti "numelsk si UAB" ir persiorentuotu i "padarykime si UAB labai sekmingu".

Ne. Tu klaidingai supratai.
Tai susiveda ne į pinigus ir ne į verslo planą.
Tai susiveda, kad ambicinga mergina, tarkim ta magistrantė kaip tu sakai ar doktorantė, jau susiradusi darbą, nori įdomaus ir šio to gyvenime pasiekusio vyro. Ne finansine prasme. Pinigai yra uždirbami.
Ji nori subrendusio, stabilaus, jau turinčio kažkokias gyvenimo gaires žmogaus. Neplukdomo pavėjui ir neišskystančio sutikus pirmąjį sunkumą.
Ir tai yra ne 21 metų jaunikaitis, kuriam dar augti ir augti. Kuris matuoja moteris aukštomis- žemomis, atletiškomis ir ne. Nes tai vėjavaikiškas nesubrendusio žmogaus požiūris.
Moteris bando nuspėti, kiek jis bus atsakingas ateityje ir kaip aprūpins jos palikuonis.

Dar vienas svecias

D

6 įrašai

2012/05/27 17:45:46 17:45:46

Renata, nesureiksmink, cia viskas truputi hiperbolizuota.

Zinoma kas vienam sausos dykumos, kitam - gilus vandenys. Bet jei sausai nepaaiskinsi, daznas nesupras.
UAB - tai santykiai, kurios ikure 2 akcininkai: vaikinas ir mergina.
Pasipelnyti is UAB - Ka man duos ar kokios naudos gausiu is santykiu.
O tas "kurti labai sekminga UAB" turetu buti kaip moto: Ka as galiu duoti ar padaryti (vietoj ka galiu gauti), jog santykiai butu silti ir pilnavertiski ir su sviesia ateitim.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume