Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Noreciau moteru nuomones apie moteris.

Noreciau moteru nuomones apie moteris.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/27 18:08:13 18:08:13

Dar vienas pastebėjimas svečiui: tu akcentuoji, ką gaus, kokios naudos iš tų santykių.
Aš gal netiksliai išsireiškiau, bet norėjau užakcentuoti kitą dalyką šiuo atveju - ar norės to tavo UAB'o?
Norėjau pasakyti, kiek ambicingų, daug siekiančių gyvenime, drąsių savo sprendimuose merginų, išvaizdžių ir protingų, šiame amžiaus tarpsnyje vietoje to, kad siektų įgyvendinti savo planus, prioritetą atiduos, kad susimazgytų santykiais su tokiu jaunu vaikinuku, kuris jau dabar pageidauja nuolankumo ir namų tvarkymo.
Tai nelabai suderinama, suprask tai.
Tu gali su manim nesutikti, bet pagalvok tada, kodėl tie tavo santykiai vis nutrūksta. Nes jei viskas būtų gerai, jie tęstųsi.

renata_

R

358 įrašai

2012/05/27 18:17:44 18:17:44

Ach, čia aiškinama taip primityviai tiems, kurie taip neįsikerta, kas tie santykiai ir su kuo jie "valgomi". Na, bet tu pats taip aiškini, tuo kaip ir tiki, tai teigiu, kad nieko gilaus tokiam palyginime nėra. Nieko nesuskaičiuosi, nes jausmai neišmatuojami, rūpestis neišmatuojamas jokiais matais ir pan. Kai kyla natūralus noras kažką duoti (visiškai ne finansine prasme, o daug platesne) žmogui, nežiūriuma, ką iš to gausi, paprasčiausiai tau malonu. Aišku, čia galima postringaut, atidaviau, matai, kiek daug, o ji nieko, laiko gaišimas, prasta "investicija". O ji ir neprivalėjo, jai taip pat tas noras turi būti natūralus, o ne pareiga (tam yra toks kalbėjimo padargas - liežuvis, dėl lūkesčių išsiaiškinimo ir bendrai). Tik va toks abipusis neskaičiavimas yra darni pora ( ). Tai tiek, I'm done here Sėkmės!

Viltė8

V

23 įrašai

2012/05/27 18:49:11 18:49:11

Na išties skamba kaip koks noras įsitaisyt patogų daiktą už nebrangiai. Nėra tokios "Maximos" nei vyrams, nei moterims. Ne nuo to galo pradedi, vaikine. Kai sutiksi JĄ, pradės smarkiau plakti širdis, tada be išskaičiavimo stengsiesi jai patikti ir ji atsakys tau tuo pačiu. Tik duodamas gauni. Gali mergina būt graži, protinga, skaniai penėti, bet šalta kaip plūgas. Kai suprasi, kad tai JI, užmirši pusę savo išankstinių reikalavimų. Dažnai žmonės iš šono sako: "Ir už ką jis ją myli?" Nebūna meilės už ką nors - maistą, grožį... Čia viską sukalkuliuoja ne protas, o širdis.

Dar vienas svecias

D

6 įrašai

2012/05/30 16:49:39 16:49:39

Dėkui, merginos, uz jūsų nuomonė. Joje daug peno apmastymams.

Gal aš ir jaunas, ir ne nuo to galo pradedu, ir šiaip, liaudies išmintis sako: patiris ateina su laiku. Bet dėl kažkokios priežasties daug ir įvairaus amžiaus moterų/merginų man rodo dėmesį. Ir nei vieni santykiai neiširo be mano iniciatyvos. Šią temą pradėjau ne dėl to, jog merginom kazko trūktų iš mano pusės, o dėl to, jog man norisi daugiau, ir aš norėjau objektyvios nuomonės kaip to daugiau gauti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/30 18:11:24 18:11:24

Tau norisi daugiau. Suprantama, visi nori labai daug. As pvz noriu tiek daug, kad toks zmogus gal net neegzistuoja. Gal tavo noru mergina irgi neegzistuojanti?
Merginoms is tavo puses nieko netruko? Gal joms irgi truko, bet jos suprato, kad super idealu nebuna ir prieme tave su tavo trukumais? Nepagalvojai?
Tau dabar 21- pats maksimalizmo pikas. Gal veliau ateisi i prota, o gal teks myleti veidrodi.

sonjon

S

12 įrašai

2012/06/03 17:43:10 17:43:10

Tavo pageidavimai aukšti, tad kodėl nenori už juos pakloti sumelės? Aukštos lieknos yra erotinės profesionalės, o tikros moterys - pritariu anksčiau pasisakiusiajai - žavisi brandžiais vyrais. Tokiais, kuriems svarbūs kiti kriterijai. Kurie gerbia, brangina moterį ir myli.

Aguona5

A

4 įrašai

2012/06/04 02:55:54 02:55:54

Kokie brandūs vyrai? Jie visi vaikai....priklausomai nuo įsimylėjimo lygio...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume