2012/05/06 21:35:40 21:35:40
Gal kas galėtų duoti patarimų, kaip rasti tokią paną, kuri būtų konkrečiai gyvenimiškai mąstanti, neužsisvaigusi romantikomis. Nes tokių sutikti nesigauna, o romantiniai pezalai man kelia pykinimą. Nesu iš tų žmonių, kurie skiestų nesąmones, užkalbinėtų dantis, flirtuoti ar žadėti žvaigždes nuo dangaus nemoku - visada kalbu ir elgiuosi konkrečiai, ir man reikia panašios, o tokių nesutinku.
Man reikia protingos ir logiškai mąstančios gyvenimo partnerės pastoviam gyvenimui, kartu rūpintis bendrais vaikais, o ne romantinės karamelinės mergos.
2012/05/07 03:26:00 03:26:00
Kam tau protinga ir logiška jei pats nusipezi.
Pasileidusi_
P
106 įrašai
2012/05/07 09:38:07 09:38:07
Šeip jau mūsuose praktiškas merginas, kurios pragmatiškai nurašo romantiką kaip gyvenime mažai reikšmingą dalyką vadina visokiais negražiais epitetais. Iš jų barakuda yra pats švelniausias.
2012/05/07 12:08:09 12:08:09
Gal kažką kreivai supratau.
Tačiau praktiški nekainuoja arba beveik nekainuoja. Tuo tarpu barakūda tam priešinga.
Na nebent tuomet praktiška, kai moteris tampa nekilnojamu turtu.
Galiausiai ir giliau žiūrint, kaži ar galima žmogui taikyti žodį praktiškas?
Nes, ačiū, kad ESI.
2012/05/07 13:15:39 13:15:39
Spėju, jog ieškai jaunos, protingos ir gražios. Nuvilsiu - jauna bus romantikė daugiau negu tau reikia, nes ji dar tebesvajoja "Konkrečiai gyvenimiškai mąstanti", kaip sakai, mielasis, yra ta, kuri to gyvenimo realaus konkrečiai ir matė Ir net tada lašelio romantikos vis tiek reikės Gal verčiau nekovok su tuo, kas yra neišvengiama, o bandyk tai prisijaukinti. Nors dar turėtum gal paaiškinti, koks tas romantiškumas tave taip nervina.
2012/05/07 16:00:55 16:00:55
Toks įspūdis, kad temos autorius nenori/bijo įsimylėti ar apskritai mylėti. Santykiai be meilės ir romantikos, kurios tarpusavyje mano manymu neatsiejamos, yra įmanomi,bet jie bus dalykiniai, nešildys širdies, žmonės tokioje sąjungoje pasąmoningai ieškos kito partnerio, su kuriuo galėtų patirti svarbiausią gyvenime jausmą - Meilę. Be Stabdžių, jūs sureikšminate ir išdidinate problemą. Pažinkite konkrečią merginą labiau, be išankstinio nusistatymo "visos jos..." - ir gal pasirodys kad ji visai nėra karamelinė.
2012/05/07 17:22:14 17:22:14
O man pasirode, kad jus Svetlana vertinate jauna zmogu.
Geriausi linkejimai Be Stabdziu.
Visos giliausios duobes lai buna tavo. Kitaip nebuna, visos duobes virsta kalnais.
Toks gyvenimas.
Net sitame forume ne viena maciau. Te lydi Ji Tave.
O yra sakoma ismintis brangiau uz auksa ir sidabra.
2012/05/07 17:26:35 17:26:35
Be saibu: O man pasirode, kad jus Svetlana vertinate jauna zmogu.
Geriausi linkejimai Be Stabdziu.
[b:28b2hlhi][u:28b2hlhi]Visos giliausios duobes lai buna tavo.[/u:28b2hlhi][/b:28b2hlhi] Kitaip nebuna, visos duobes virsta kalnais.
Toks gyvenimas.
Net sitame forume ne viena maciau. Te lydi Ji Tave.
O yra sakoma ismintis brangiau uz auksa ir sidabra.
Labai labai graži ši mintis.
2012/05/07 17:40:35 17:40:35
Nei viena praktiska su ubagu nesusides. senbernyste autoriui gresia
2012/05/07 20:11:23 20:11:23
Be saibu: O man pasirode, kad jus Svetlana vertinate jauna zmogu.
Tik bandau parodyti realybę. Kitas dalykas, kad žmogus, ar jis būtų jaunas, ar senas, gali susikurti savo realybę, bet pasaulis gali tam nepritarti, juk autorius vertina jaunas merginas(vadina karamelinė merga ir kitose temose dar aštriau). Jo populiarūs žodeliai: "pezalai, nesąmonės". Na kokią merginą galima sutikti su tokiu išankstiniu neigiamu nusistatymu Pabandykite įsidarbinti su išankstine nuostata kad jūsų būsimasis darbdavys kvailas, šykštus ir apskritai išnaudotojas (tokie jie visi...). Geriausiu atveju gausite būtent tokį šefą, o blogiausiu - įsidarbinti nepavyks. Jauniems gal net labiau žodžio reikia...
Linkėjimai visiems ieškantiems . Pagal jūsų tikėjimą bus jums duota.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume