2012/05/10 16:48:37 16:48:37
Aš ieškočiau pagal veiklą - darbą arba pomėgį. Galbūt NT brokerė, teisininkė, finansininkė ar pan. Laisvalaikiu - gal laipiotoja ar šiaip sportininkė ar kokia politikė. Na tiesiog pagalvot, kurios veiklos loginės, ir ten apsidairyt. Gal prie šachmatų lentos.
Mąstančių merginų yra
Sėkmės
2012/05/10 20:16:34 20:16:34
Nop daryk tai, kas tau patinka ir rasi tai kas tau tinka. Aš niekada nemaniau kad šaudykloje galima surasti merginų – pasirodo klydau, netikėta, bet tiesa.
2012/05/23 21:07:58 21:07:58
Deepsorrow ačiū už gerą mintį. Jau seniai ketinau pasimokyti šaudyti, dar gal nušaučiau du zuikius
2012/05/24 06:44:44 06:44:44
Daug maz beveik visos moterys romantikes. Kiekviena moteris nori demesio i save, nori kad ja myletu, nori buti vienintele..Nori kad jai sakytu grazius komplimentus, dovanotu geles ir mielas smulkmenas. Tuo ir skyriasi moterys nuo vyru. Dar turbut nei viena nepasake kad jai sito nereikia. Argi cia blogai? Juk nebutina kas vakara atsigulus ant dangoraizio stogo kartu zvaigzdes skaiciuoti ar po langais serenadas traukt.. Viskas vyksta savaime. Gal tu (temos autoriau) dar nesutikai tokios su kuria noretusi paciam romantiskiau elgtis?
Praeinanti pro sali
P
1 įrašai
2012/05/25 08:27:02 08:27:02
Galiu is savo keturiasdesimties su uodegele nugyventu metu patirties pasakyti: romantika susvelnina bet kokius gyvenimo sunkumus ir yra pats geriausias vaistas nuo greitu skyrybu. Pats pagalvok: statai toookius reikalavimus merginai. Ok. O ka pats ruosiesi jai duoti ? Pragmatisku merginu yra, ju rasti galima. Bet pragmatiskos merginos reikalavimai tau irgi bus labai konkretus. ir nebutinai finansiniai - nors jie tikrai irgi bus. Ji taip pat tures konkretu sarasa savybiu, kuriu nores is taves. Greiciausiai - patikimumo visame kame, pastovumo, pagarbos, elgesio be didesniu emociju, jokiu nutrukimu, selioniu ir t.t. Ar tikrai visa tai gali uztikrinti ? Juk tavo trukumu neuztusuos romantiskos mintys, kad su mylimu ir palapineje rojus. Neiseis prisilakt su draugais ir grizt paryciais, neiseis per merginos gimtadieni atsipirkti glebiu tulpiu. Nepavyks, sugedus merginos masinai, pasiulyti romantiskai nuvaziuoti i miesta dviraciais - teks vilkt tacke i autoservisa. Nepavyks, pritrukus pinigu gerai vakarienei, pasiulyti issivirti makaronu ir juos suvalgyti prie zvakiu sviesos, klausant Enya muzikos. Viskas bus praktiska, pragmatiska ir labai rustu. Tikrai manai, kad istversi ? Asmeniskai man tik romantiska natura (jaunysteje) padejo istverti pirmuosius santuokos metus, kurie buvo be galo sunkus tiek materialine prasme, tiek skirtingu charakteriu sudeirnimo prasme. Siandien paskutiniai mano romantizmo likuciai jau yra issivadeje, tai kai prisimenu tas dienas, nebesuprantu kaip apskritai buvo galima taip gyventi. O tada viskas buvo ciki.
2012/05/25 19:34:43 19:34:43
BeStabdziu: Gal kas galėtų duoti patarimų, kaip rasti tokią paną, kuri būtų konkrečiai gyvenimiškai mąstanti, neužsisvaigusi romantikomis. Nes tokių sutikti nesigauna, o romantiniai pezalai man kelia pykinimą. Nesu iš tų žmonių, kurie skiestų nesąmones, užkalbinėtų dantis, flirtuoti ar žadėti žvaigždes nuo dangaus nemoku - visada kalbu ir elgiuosi konkrečiai, ir man reikia panašios, o tokių nesutinku.
Man reikia protingos ir logiškai mąstančios gyvenimo partnerės pastoviam gyvenimui, kartu rūpintis bendrais vaikais, o ne romantinės karamelinės mergos.
Šakės, tokio klausimo net girta nesugalvociau Nu, nieko, nenuostabu, kad nori logiskos ir rimtos - gi priesingybes traukia
2012/05/25 19:36:15 19:36:15
Praeinanti pro sali: Galiu is savo keturiasdesimties su uodegele nugyventu metu patirties pasakyti: romantika susvelnina bet kokius gyvenimo sunkumus ir yra pats geriausias vaistas nuo greitu skyrybu. Pats pagalvok: statai toookius reikalavimus merginai. Ok. O ka pats ruosiesi jai duoti ? Pragmatisku merginu yra, ju rasti galima. Bet pragmatiskos merginos reikalavimai tau irgi bus labai konkretus. ir nebutinai finansiniai - nors jie tikrai irgi bus. Ji taip pat tures konkretu sarasa savybiu, kuriu nores is taves. Greiciausiai - patikimumo visame kame, pastovumo, pagarbos, elgesio be didesniu emociju, jokiu nutrukimu, selioniu ir t.t. Ar tikrai visa tai gali uztikrinti ? Juk tavo trukumu neuztusuos romantiskos mintys, kad su mylimu ir palapineje rojus. Neiseis prisilakt su draugais ir grizt paryciais, neiseis per merginos gimtadieni atsipirkti glebiu tulpiu. Nepavyks, sugedus merginos masinai, pasiulyti romantiskai nuvaziuoti i miesta dviraciais - teks vilkt tacke i autoservisa. Nepavyks, pritrukus pinigu gerai vakarienei, pasiulyti issivirti makaronu ir juos suvalgyti prie zvakiu sviesos, klausant Enya muzikos. Viskas bus praktiska, pragmatiska ir labai rustu. Tikrai manai, kad istversi ? Asmeniskai man tik romantiska natura (jaunysteje) padejo istverti pirmuosius santuokos metus, kurie buvo be galo sunkus tiek materialine prasme, tiek skirtingu charakteriu sudeirnimo prasme. Siandien paskutiniai mano romantizmo likuciai jau yra issivadeje, tai kai prisimenu tas dienas, nebesuprantu kaip apskritai buvo galima taip gyventi. O tada viskas buvo ciki.
Protingai, pasakėte.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume