Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ieskau gero, rimto vyro?

Ieskau gero, rimto vyro?

keite

K

29 įrašai

2012/05/23 06:02:25 06:02:25

svety, man rodos savo pokalbiuose neminejau maisto gaminimo ? Cia ir taip visiems aisku kas i moters pareigas ieina.
O kas liecia moteris su kuriomis galima apie mena, pasaulinius ivykius pakalbeti ir padiskutuoti - manau tam bakaluro laipsnio nereikia. Nuo asmenybes tai priklauso.
O kai, svety,myliesi su moterim ar labai tuo metu jauti skirtuma ar turi ji aukstaji issilavinima ar ne ?
Tai kad aukstieji mokslai cia ne prie ko. Kartais tenka dalyvauti aukstuomenes vakareliouse ir pristaymuose - tai kai kurios poniutes elgiasi baisiau uz tas vadinamas tarnaites.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 15:55:24 15:55:24

o ko tu gincijiesi? nes uzgavo? Kam man irodineji, kad nera skirtumo? Man nepatinka neissilavine ir taskas. Ir nesirenku,net nekabinu ir laisku nerasau. Ir daugelis mano pazistamu taip daro. Kam rinktis prasta daikta, jei daug geresniu yra? Moterys irgi nori protingesnio ir daugiau uzdirbancio vyrao.O man isvaizda, issilavinimas yra labai svarbu.Kitos galimybes, paziuros, tokiu moteru, net flirtuoja jos kitaip, subtiliai taip

keite

K

29 įrašai

2012/05/23 17:46:30 17:46:30

Svečias: o ko tu gincijiesi? nes uzgavo? Kam man irodineji, kad nera skirtumo? Man nepatinka neissilavine ir taskas. Ir nesirenku,net nekabinu ir laisku nerasau. Ir daugelis mano pazistamu taip daro. Kam rinktis prasta daikta, jei daug geresniu yra? Moterys irgi nori protingesnio ir daugiau uzdirbancio vyrao.O man isvaizda, issilavinimas yra labai svarbu.Kitos galimybes, paziuros, tokiu moteru, net flirtuoja jos kitaip, subtiliai taip

Tai kad as nesiginciju , manes tai niekas neuzgavo, nes kol kas dar net neparasiau savo issilavinimo (turbut labai nustebtum) .
As tik diskutuoju. Pats rasei, kad su moterim idomu apie mena ir apie kitus dalykus pasneketi. Tai ko gi taip pyksti? Cia tik paprasciausia diskusija. Patinka tau issilavinusios ponios - tai labai gerai, pilna kad ir sioje temoje issilavinusiu, graziu, materialiai apsirupinusiu(tik klausimas jei jau tokie deimantai - tai ko vienisos ).

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 18:20:58 18:20:58

nesakau, kad butinai deimantai.Bet tarp kitu tai neieskau,kam vargintis be reikalo. Yra is ko rinktis ir renkames.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/23 18:23:49 18:23:49

keite: [ dar net neparasiau savo issilavinimo (turbut labai nustebtum) .
).

Kazko as uzsimaniau buti nustebintas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 19:02:14 19:02:14

keite: Cia ir taip visiems aisku kas i moters pareigas ieina.

Tavo nuomone, moteris vyrui turi pareiga gaminti maista?? Va tau ir tavo neissilavinusio mastymo spraga

...tai kai kurios poniutes elgiasi baisiau uz tas vadinamas tarnaites.

Pati sutinki, kad kai kurios O ne dauguma

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/05/23 19:15:12 19:15:12

Svečias:
keite: Cia ir taip visiems aisku kas i moters pareigas ieina.

Tavo nuomone, moteris vyrui turi pareiga gaminti maista?? Va tau ir tavo neissilavinusio mastymo spraga

...tai kai kurios poniutes elgiasi baisiau uz tas vadinamas tarnaites.

Pati sutinki, kad kai kurios O ne dauguma

Ble...kraupu man berasciui skaityti, mastai kaip liokajus.

keite

K

29 įrašai

2012/05/23 19:19:51 19:19:51

Be saibu:
keite: [ dar net neparasiau savo issilavinimo (turbut labai nustebtum) .
).

Kazko as uzsimaniau buti nustebintas.

Tu juk neplysauji kad neissilavinusios - pasaulio pabaiga . Todel taves nestebinsiu .

keite

K

29 įrašai

2012/05/23 19:27:35 19:27:35

Labai jau nesureiksminu turi zmogelis aukstaji ar neturi. Pazistu viena imones gen. direktoriu, pats savo firma ikure, gan sekmingai veikiancia daugiau nei 20 metu. Pakalbeti idomu,kulturingas, materialiai nieko nestinga, bet be aukstojo. Na ar jam tai trukdo? Galvoju, kad ne.
Buna ir atvirksciai. kai is didelio rasto iseinama is krasto.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 19:34:40 19:34:40

o is krasto neiseinama, kai visapusiskai geras vyras nurasomas vien todel, kad jis tuo metu bedarbis? nei viena moteris neprades pazinties su nedirbanciu vyru. Tai kodel as kai man kasdien imeta 10 suderinamu moteru negaliu rinktis is su aukstuoju issilavinimu.Moterys nenori neturtingu ir nedirbanciu, vyrai nenori stambiu, negraziu ir kvailu.O man patinka issilavinusios,o ju turtai nerupi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume