Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ieskau gero, rimto vyro?

Ieskau gero, rimto vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/18 20:45:19 20:45:19

As tai protingo ir turtingo ieskau, rimto nebutinai. Tokio truputi vyresnio amziaus. Ar cia tokiu yra?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/18 20:54:14 20:54:14

Svečias: As tai protingo ir turtingo ieskau, rimto nebutinai. Tokio truputi vyresnio amziaus. Ar cia tokiu yra?

kokio amziaus tau reikia? Ir ka reiskia turtingas? jis sau turtingas, ar tau reikia, kad jis tave selptu?

Linas3

L

100 įrašai

2012/05/19 15:28:28 15:28:28

As rimtas ir protingas ir pan. bet tokia tema kuria ,kas kuria ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/19 16:20:43 16:20:43

Svečias:
Svečias: As tai protingo ir turtingo ieskau, rimto nebutinai. Tokio truputi vyresnio amziaus. Ar cia tokiu yra?

kokio amziaus tau reikia? Ir ka reiskia turtingas? jis sau turtingas, ar tau reikia, kad jis tave selptu?

rimtas, protingas ir tegu buna sau turtingas mazdaug 45m.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/20 16:11:42 16:11:42

Svečias:
Svečias:

rimtas, protingas ir tegu buna sau turtingas mazdaug 45m.

o koks jum skirtuma ar jis turtingas ar neturtingas, nebent parsidavineti jam susiruosete?

keite

K

29 įrašai

2012/05/22 19:23:00 19:23:00

man tai juokingiausia kai moterytes graziai cia piesia apie save : esu materialiai apsirupinusi, grazi, protinga, su aukstu issilavinimu.. Gerbiamosios prie ko cia Jusu issilavinimas . Viena tokia (ir ne viena) pazistu, giriasi visiems kad pas ja trys aukstieji, o sneket ner apie ka su ja, na nebent apie jos tuos aukstuosius dar apie tai ka ji perka ir pirks.. Atsipeikekit mielosios moterys, pries ieskant skelbimuose vyro nesutelkit viso demesio i issilavinima, nes juo sotus vyras nebus. O ir grozi taip pat visi skirtingai supranta. Ir savaime aisku, kad vyro istikimybe, protas, pinigai dar nei vienai nepakenke. Tai kad is sono su tais banaliais skelbimais trp juokingai ziurites.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/22 19:45:00 19:45:00

Man tai svarbu issilavinimas, daug svarbiau nei kad butu apsirupinusi. Moteru cia daug ir renkuosi su aukstuoju issilavinimu, nes visai kitas lygis. O jus galite rinktis kad ir visai be issilavinimo, cia jau kiekvienam pagal skoni, kaip sakoma Ir kad simpatiska butu svarbu

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/22 19:47:41 19:47:41

keite: man tai juokingiausia kai moterytes graziai cia piesia apie save : esu materialiai apsirupinusi, grazi, protinga, su aukstu issilavinimu.. Gerbiamosios prie ko cia Jusu issilavinimas . Viena tokia (ir ne viena) pazistu, giriasi visiems kad pas ja trys aukstieji, o sneket ner apie ka su ja, na nebent apie jos tuos aukstuosius dar apie tai ka ji perka ir pirks.. Atsipeikekit mielosios moterys, pries ieskant skelbimuose vyro nesutelkit viso demesio i issilavinima, nes juo sotus vyras nebus. O ir grozi taip pat visi skirtingai supranta. Ir savaime aisku, kad vyro istikimybe, protas, pinigai dar nei vienai nepakenke. Tai kad is sono su tais banaliais skelbimais trp juokingai ziurites.

klausyk gudruole, o kas cia tai0 jau svarbu pagal tave, kad vyras sotus butu? Turbut kad moteris labai lovoj akrobate butu, ane?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/22 19:59:54 19:59:54

Svečias:
keite: man tai juokingiausia kai moterytes graziai cia piesia apie save : esu materialiai apsirupinusi, grazi, protinga, su aukstu issilavinimu.. Gerbiamosios prie ko cia Jusu issilavinimas . Viena tokia (ir ne viena) pazistu, giriasi visiems kad pas ja trys aukstieji, o sneket ner apie ka su ja, na nebent apie jos tuos aukstuosius dar apie tai ka ji perka ir pirks.. Atsipeikekit mielosios moterys, pries ieskant skelbimuose vyro nesutelkit viso demesio i issilavinima, nes juo sotus vyras nebus. O ir grozi taip pat visi skirtingai supranta. Ir savaime aisku, kad vyro istikimybe, protas, pinigai dar nei vienai nepakenke. Tai kad is sono su tais banaliais skelbimais trp juokingai ziurites.

klausyk gudruole, o kas cia tai0 jau svarbu pagal tave, kad vyras sotus butu? Turbut kad moteris labai lovoj akrobate butu, ane?

Na ne tik tai , bet ir sitai vyrui neprosali . Vyras sotus buna jaukia atmosfra namuose, geru sexu, bendrom iskylom, abipusiu supratimu, galima dar laaabai daug vardinti... O kai kurios poniutes su aukstaisias taip isijaucia i savo aukstuomenes vaidmeni, kad pamirsta pacius paprasciausius dalykus .

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/22 20:23:06 20:23:06

Svečias:
Svečias:

Na ne tik tai , bet ir sitai vyrui neprosali . Vyras sotus buna jaukia atmosfra namuose, geru sexu, bendrom iskylom, abipusiu supratimu, galima dar laaabai daug vardinti... O kai kurios poniutes su aukstaisias taip isijaucia i savo aukstuomenes vaidmeni, kad pamirsta pacius paprasciausius dalykus .

Nu supratau, moki gerai namus tvarkyt, valgyt virt ir dulkintis. Eik tu, koks gali buti supratimas, kai zmona tik tiek ir tenutuokia. Man patinka issilavine moterys, kurios supranta mena, kas pasaulyje dedasi, su kuriomis galima visom temom pasikalbeti. O valgyti virti ir namus visos tvarko, kurios moteriskos. Ir myletis su kokia ten, kur net mokslu nesugebejo baigti, nenoriu. Man patinka poniskos moterys, o ne tarnaites.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume