Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

??

?

2 įrašai

2012/01/24 19:22:05 19:22:05

Svečias:
BeStabdziu:
Svečias:
Rasei seniau kad tavo tevai itin aukšto lygio, tai kaip cia dabar taip jie kalbejo? Turbut ju lygis na truuuuputi zemesnis nei norejai pasigirti? A? Pvz. as is savo tevu tikrai tokiu zodziu niekada negirdejau, nors jie ir ne be trukumu.

O žmonės su aukštuoju išsilavinimu, ne alkoholikai, ne palaidūnai, namie būtinai turi kalbėti ne buitine kalba, o eilėmis su hegzametru, ar mažų mažiausiai gryna literatūrine švaria kalba, kaip megztų berečių mitinge?

Buitine kalba - nieko sau, cia Lietuvoj tokia šudu kalba paplitusi ??? Vietoj šikti galima pasakyti tuštintis arba eiti didelio reikalo.... Na ka cia mokinti toki protinga:).

Žmogau,yra toks dalykas kaip artimų žmonių ratas,kur gali kalbėti truputį laisviau,nei tarkim akademinėj aplinkoj. Man regis esmė tokia jūsų ginčo. Labai liūdna,jei artimi žmonės tampa "akademiniais" ir jauti įtampą net ir šeimoj. Tikrai nepavydžiu. Beje,mano draugė į savo tėvą ar motiną kreipiasi "jūs". Nieko baisesnio tikrai neįsivaizduoju kaip artimus žmones paversti svetimais.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/24 19:39:27 19:39:27

BeStabdziu: Visada maniau, kad savo aplinka, namai, savi žmonės, yra ta vieta kur nereikia saldžialiežuviauti ir daiktus galima vadinti savo vardais. Šikti - tai šikti. Suprasčiau, dar ta pora vos pirmą kartą susitikę, nori pasirodyti, bla bla bla... Bet jeigu jau gyvena kartu ne vienus metus - ką čia vaidinti?

Šiknius, tu Bestabdžių Jo, su kiaule susidėjęs, tik pats išsiterliosi... Tau jokios naudos iš to, tik kiaulė liks patenkinta Tikrai iš kiaulių kilęs Bestabdžių, įsivaizduoju jų namų kalbą, dėl to jis ir vienišas, kas nori kiaulės mėšlu terliotis?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/24 19:48:25 19:48:25

Aš kalbu bendrai – žema kultūra – žemos vertybės, o iš to ir visos problemos santykių krizės, konfliktai, barniai, o toliau ir smurtas(ir nebūtinai fizinis). Žmonės tuštinasi – šika tik gyvuliai. Mandagūs žmonės eina į tualetą(nesvarbu ar „pašikt“ ar „pamyšt“) ir aplinkiniams smulkmenų neskelbia. Gal vyriškoje ir gerai pažįstamoje kompanijoje prie alaus bokalo „chebrai“ gali pasakyt einu „pamyšt“, bet tikrai ne prie panos/žmonos ar juolab vaikų. Nereikia nieko apsimetinėti ir kalbėti eilėmis ar aukštom frazėm, bet ir nereikia nusileisti iki vulgaraus lygio, lietuvių kalba ir graži ir turtinga žodžiais. Aš niekada nesupratau žmonių, kurie vienaip bendrauja su vadovais/įtakingais asmenimis ir visiškai kitaip su šeimos nariais ir artimais žmonėmis – peršasi išvada, kad buitiškai ir vulgariai su pirmaisiais kalbėti yra nemandagu ir nepagarbu, o su šeimos nariais vadinasi „dzin“ galima, jie man ne autoritetai, pagarbos „nelaikau“ ir galiu „dergtis“ visais matais. Aukštasis išsilavinimas nei kultūros, nei intelekto dar negarantuoja – jis tik pažymėjimas, kad žmogus tam tikroje srityje turi žinių/ specialybę, kultūra perimama iš šeimos, o vėliau iki galo formuojama aplinkinių ir mūsų pačių. „Nešliurbčiok“ sriubos, nekrapštyk nosies prie stalo – elementarus tėvų auklėjimas, tėvai vaikams pavyzdys – jeigu tėvams eit „pašikt“ natūralu, tai ir vaikai tai perims, vieni gal susizgribs kažkur pakeliui kiti ne ir vėl visą tai perduos kitai kartai.

Niekas nekalba apie jokius susivaržymus, paprastai mandagūs žmonės kaip tik jaučiasi labai laisvai visose aplinkose, nes žino, kad niekur nepasidarys nei sau, nei kitiems gėdos. Tiesa pasakius man net keista, kad kyla dar kažkam nuostaba ir klausimai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/24 20:02:06 20:02:06

deepsorrow: Aš kalbu bendrai – žema kultūra – žemos vertybės, o iš to ir visos problemos santykių krizės, konfliktai, barniai, o toliau ir smurtas(ir nebūtinai fizinis). Žmonės tuštinasi – šika tik gyvuliai. Mandagūs žmonės eina į tualetą(nesvarbu ar „pašikt“ ar „pamyšt“) ir aplinkiniams smulkmenų neskelbia. Gal vyriškoje ir gerai pažįstamoje kompanijoje prie alaus bokalo „chebrai“ gali pasakyt einu „pamyšt“, bet tikrai ne prie panos/žmonos ar juolab vaikų. Nereikia nieko apsimetinėti ir kalbėti eilėmis ar aukštom frazėm, bet ir nereikia nusileisti iki vulgaraus lygio, lietuvių kalba ir graži ir turtinga žodžiais. Aš niekada nesupratau žmonių, kurie vienaip bendrauja su vadovais/įtakingais asmenimis ir visiškai kitaip su šeimos nariais ir artimais žmonėmis – peršasi išvada, kad buitiškai ir vulgariai su pirmaisiais kalbėti yra nemandagu ir nepagarbu, o su šeimos nariais vadinasi „dzin“ galima, jie man ne autoritetai, pagarbos „nelaikau“ ir galiu „dergtis“ visais matais. Aukštasis išsilavinimas nei kultūros, nei intelekto dar negarantuoja – jis tik pažymėjimas, kad žmogus tam tikroje srityje turi žinių/ specialybę, kultūra perimama iš šeimos, o vėliau iki galo formuojama aplinkinių ir mūsų pačių. „Nešliurbčiok“ sriubos, nekrapštyk nosies prie stalo – elementarus tėvų auklėjimas, tėvai vaikams pavyzdys – jeigu tėvams eit „pašikt“ natūralu, tai ir vaikai tai perims, vieni gal susizgribs kažkur pakeliui kiti ne ir vėl visą tai perduos kitai kartai.
Niekas nekalba apie jokius susivaržymus, paprastai mandagūs žmonės kaip tik jaučiasi labai laisvai visose aplinkose, nes žino, kad niekur nepasidarys nei sau, nei kitiems gėdos. Tiesa pasakius man net keista, kad kyla dar kažkam nuostaba ir klausimai.

Deepsorrow,tu taip ir nesupratai apie ką kalba:) žmogus gali būti labai kultūringas ir išsilavinęs,bet namuose jis "atidarys" visus savo meniškus (nemažai žinau menininkų,kurie negali būt tokie,kokių tikimasi) stalčius ir paleis tai,ką laikė tuo laiku,kuriuo dirbo. (Neturiu omeny smurto-tai nepateisinama). Be abejo,draugų rate,o kiti net ir nesigėdydami gali tai "paleisti" net ir viešai,tačiau tai nereiškia,kad žmogus yra žemo intelekto ar menkos kultūros. Tam sužinoti reikia pažinti žmogų,ir aplamai turėti reikalų su tarkim menininkais. (Čia tik mano pastebėjimas,galbūt yra žmonių,kurie ne tik su menininkais turi reikalų ir turi kitokios patirties).

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/24 20:23:02 20:23:02

Ne aš labai puikiai supratau apie ką kalbama. Kultūra ir intelektas gali būti 2 rūšių:
1.Apsimestinis skirtas viešumai.
2.Tikrasis – kada žmogus natūraliai laisvai jaučiasi tiek namie, tiek viešumoje.
Kuriuo atveju atsiskleidžia tikrasis žmogaus kultūros lygis manau aišku – tikro saldainio skonio juk valgydami per popierėli nepajuntame, čia lygiai tas pats. Menininkų kažkokiais dideliais intelektualais ir negalima laikyti. Menas tokia sritis kur standartinės normos negali dominuoti, kiek garsių meno atstovų savo įvairiais žygdarbiais pagarsėjusių.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/24 20:26:08 20:26:08

Svečias:
BeStabdziu: Visada maniau, kad savo aplinka, namai, savi žmonės, yra ta vieta kur nereikia saldžialiežuviauti ir daiktus galima vadinti savo vardais. Šikti - tai šikti. Suprasčiau, dar ta pora vos pirmą kartą susitikę, nori pasirodyti, bla bla bla... Bet jeigu jau gyvena kartu ne vienus metus - ką čia vaidinti?

Šiknius, tu Bestabdžių Jo, su kiaule susidėjęs, tik pats išsiterliosi... Tau jokios naudos iš to, tik kiaulė liks patenkinta Tikrai iš kiaulių kilęs Bestabdžių, įsivaizduoju jų namų kalbą, dėl to jis ir vienišas, kas nori kiaulės mėšlu terliotis?

Paskaičius tokį komentarą, tai toks jausmas, tarsi kas reikalauja tamystą su manimi susidėti. Nu nesusidėk, niekas net ir nesiūlo. Kam čia ta emocinė tryda?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/24 20:38:57 20:38:57

Šįkart pritariu deepsorrow. Tik čia turbūt ne apie intelektą, o apie vidinę kultūrą labiau, kuri arba yra, arba - ne.
Bestabdžių, tavyje, regis, be per kraštus besiliejančių paniekos aplinkiniams, agresijos bei pagiežos - dar ir mužikiškumo nemažai . Ir visko tiek, kad viduje jau nebetelpa

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/24 20:57:35 20:57:35

pas Bestabziu ne tik muzikiskumas, bet toks bukumas. anos neduoda garantuotai, nes tas diedas nieko vertas, dar ir impotentas,galantiskumo nera,tai sperma smegenis spaudzia, issilieti ner kur,tik i sauja,tai ir putojas mazvaikis

raska

R

39 įrašai

2012/01/24 21:45:18 21:45:18

собака бывает кусачей только от жизни собачьей. Apie Bestabdziu jei.

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/24 21:53:11 21:53:11

bet žmonės, pagalvokit, kiek malonumo jūs suteikiat troliui... to jis ir tesiekia. ir tuo dėmesiu mėgaujasi. Ne per daug garbės kaip troliui?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume