Na jus cia ir gincijates. Negirdejot tokio pasakymo? Visokiu yra-visokiu reikia?
Koky sugebesi rast toky ir turesi. Visiems pagal galimybes.

MrMisteris
2011/11/08 19:33:18 19:33:18
Na jus cia ir gincijates. Negirdejot tokio pasakymo? Visokiu yra-visokiu reikia?
Koky sugebesi rast toky ir turesi. Visiems pagal galimybes.
Svetlana
2011/11/08 20:57:19 20:57:19
Taip, nes jie turi pasirodyti jauni, pajegūs ir įtakingi - tokie valdovai yra gerbiami. Bet man pagarba kelia vyrai, nesvarbu vadovai ar ne, kurie gyvena santuokoje su savo pirmaja bendraamze zmona iki mirties. O gyvenancių su "dukromis" ar "anūkėmis" man nuoširdžiai gaila...
Dalia
2011/11/08 22:00:30 22:00:30
Pirmiausia žmonės turi būti LAIMINGI, ir visai nesvarbu tai bendraamžė,vyresnė,jaunesnė ir pirma ar antra santuoka. Jau Lietuvėlė tai tokių nelaimingųjų kraštas,kad paskaitai/paklausai ir susigraudini.Visi stebi ką daro kaimynas,ką rodo televizija ir susidarinėja nuomonę kaip "turėtų" būti ir primetinėja savo nuostatas kitiems. Nei nuo amžiaus,nei nuo nieko kito tai nepriklauso. Darnūs santykiai,vat čia tai svarbiausia.
ieva
2011/11/08 23:48:26 23:48:26
http://www.youtube.com/watch?v=hCI_N31f ... r_embedded
Kaime vat vyrų tai tikrai yra
Vitalij.z
2011/11/09 02:36:41 02:36:41
derevnj kormit gorad. xaraso v derevne letam paxnet senom i deer.
A sto vas gorad ?v asvalt zakatan i smogam akutan, fuuuuu dysac necem!!!!!!!
skora pabezyce sami v derevniu kagda za ataplenie nebudet cem placic............
\
Vitalij.z
2011/11/09 03:34:29 03:34:29
Daaaa !Vot vam karotkajistorija o tom ka ja stal razveden po vsei programe , i o xorosyx zenscinax .
ja vcalyval na raboce ,posle raboty ,staralsja dla siemii dla doma ,itog astalsja u razbitava karyta .
prisla ni scem ,a usla koie sto prixvativ skazav sto eto nazyto obscimi usilijami .
Pozze uznal sto ana isco i denezek nemalo skapila ,i ix daze xvatilo na ne ploxuiu masynu...
No ja ne utverzdaiu sto vse Zensciny ploxie .
A Gatocki to praleteli/ vot i tak stanovjatsa inagda razvedennymi...................
Pigmaleonas
2011/11/09 06:10:18 06:10:18
Aš nepriešinu nei kaimo su miestu, nei miesto su kaimu, nei jauno su senu, nei seno su jaunu. Mėgstu normalius, paprastus, gerus, drąsius, nuošidžius, sąžiningus žmones abiejų lyčių ir bet kokio amžiaus garbingai besielgiančius - anūkes ir močiutes, senoles ir vaikus ir žinau, kad baltomis pirštinėmis nieko gero nenuveiksi - tenka jas susitepti ir patirti nuopuolio akimirkų. Nepriešinu gero, higieniško, saugaus ir atsakingo sekso su dvasiomis. Dailaus, jauno kūno su nelabai jaunu ir nelabai dailiu, svarbu, kokia asmenybė jame tūno. Turiu prigimtį kaip ir moterys, o ji būna dvejopa - turi dvi puses - gerąją ir blogąją. Nesu šventasis, turiu nuodėmių ir tebesu nuodėmingas, nes esu dar gyvas. Taigi "alles hat zwei Seiten!" - tschüß!
Pigmaleonas
2011/11/09 06:30:54 06:30:54
Kaime vat vyrų tai tikrai yra [/quote]
Mieste, kur gyvenu, irgi yra „tikrų“ vyrų – tikrų reklamos, Liberalizmo ideologijos(Markūzos) ir Dezinformacijos propagandos ministerijos aukų kiek tik nori po mano langais nakčia. Ir senų, ir jaunų ir visai jaunų taip pasigėrusių žmogelių ir paauglių. Nieko nuostabaus – tai objektyvi realybė, egzistuojanti nepriklausomai nuo mūsų norų kai neturi pakankamai pinigėlių piliai nusipirkti ir "bojevykų" pasisamdyti jai apsaugoti. Tai gerai mamyčių ir reklamos „Būk vyras“ išauklėti prisprogę Lietuvos vyrai. Eina Antanėlis namo, eina Lietuvos vyrai namo, bet žinokit, kad, sakykime, anglės Londone, manau kartais lenkia mūsų vyrus pasigėrimo lygiu taip pat. Kuo daugiau tokių, tuo valdžiai geriau – mažiau problemų, nes neklausinėja nepatogių ar kvailų klausimų – visada paklusnūs ir amžinai kalti. Tokį pseudo elitas(valdančioji verslo ir politikos klasė) gali engti kiek tik nori. Žmona taip pat – amžinai kaltas ir amžinai kiaulė.
Klausimas Borgijai,
2011/11/09 08:41:24 08:41:24
kodel pavirtai Pigmaleonu? Borgija istoriskai buvo istvirkes Romos popiezius, o tu labai istvirkes? Ar ieskai jaunu ir kvailu mergu kaip tas Stoma?
ieva
2011/11/09 12:22:20 12:22:20
Kiek man teko sutikti vyru-lietuviu, tai dazniau jie mazarasciu gauja, nebrendylos, trypiancios ir besispjaudancios fekaliniais ir moteris zeminanciais terminais, puolantys ginti kumsciais nezinia ka, koks kvailas ju sekso suvokimas ir kokia tusciavidure ju meile.