Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ar čia yra Vyrų?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:22:29 19:22:29

Be abejo, mergaitės, vien tik melas valdo mus, bet jūs meluojate geriau - tiek Radijo žinių

skavius

S

270 įrašai

2011/11/07 23:43:56 23:43:56

Hmm, idomu, uzdaviau svarbu klausima pagal tema: [b:2n8lolg5]tai kokiu vyru tiksliai reikia buti, kad i Enigmos2 klausima butu galima atsakyti teigiamai?[/b:2n8lolg5]
Vienintele Ugnele patare nesukti galvos ir eiti ten kur tokie vyrai kaip as yra laukiami ir mylimi. Bet po to toliau nusitese diskusija normalus ar nenormalus vyrai cia lankosi, bei kuo jie negeri, o i mano klausima taip ir liko neatsakyta. Atkreipet demesi? Nei viena neivardija kuo pasizymi taip stipriai norimas, pageidaujamas normalus vyras.

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/08 12:38:27 12:38:27

skavius: Hmm, idomu, uzdaviau svarbu klausima pagal tema: [b:3k0wwntc]tai kokiu vyru tiksliai reikia buti, kad i Enigmos2 klausima butu galima atsakyti teigiamai?[/b:3k0wwntc]
Vienintele Ugnele patare nesukti galvos ir eiti ten kur tokie vyrai kaip as yra laukiami ir mylimi. Bet po to toliau nusitese diskusija normalus ar nenormalus vyrai cia lankosi, bei kuo jie negeri, o i mano klausima taip ir liko neatsakyta. Atkreipet demesi? Nei viena neivardija kuo pasizymi taip stipriai norimas, pageidaujamas normalus vyras.

Nes asmenybė nėra robotas ar techninis detalių rinkinys,negali nupaišyti,negali apibūdinti. Todėl man labai keistai atrodo,kai diskutuojama koks tas žmogus turi būti. Vat ir vakar rodė laidą,kurioje eilinį kartą vyko moterų ir vyrų "kaponės". O aš žiūrėjau ir šypsojaus:) kai sutinki tą žmogų,tada ir gali pasakyti,kad jis turi būti toks,tiesiog tai eilė savybių,kurios antrai pusei yra mielos,o trūkumai taip pat pasidaro mieli. Aš manau,kad pagrindinė problema yra forsuojami įvykiai,niekaip nesuprantu,kodėl pirmiausia ieškoma,po to visi netinkami kandidatai iškoneveikiami,tada vėl ieškoma ir prieinama išvados,kad normalių nėra. O neįmanoma tiesiog gyventi savo gyvenimo neforsuojant ir nelaukiant,nesitikint kažkokių stebuklų? Nejaugi vyrai be moterų ir atvirkščiai nesugeba gyventi? Man tai panašu kai alkoholikas labai pyksta ant visų ir ant savęs,kad pabrango alkoholis,nes jis be jo gyventi negali,taigi pyksta ant viso pasaulio. Lygiai tas pats ir čia. Aš siūlyčiau prisiminti,kad ir vieni be kitų vyrai ir moterys yra asmenybės,gali gyventi savo gyvenimus ir įgyvendinti tikslus. Antros pusės nereikia siekti kaip neišvengiamo,tada ji ir ateis. Arba neateis. Bet pasaulis dėl to nesugrius nei vienai pusei. Tai tiek.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2011/11/08 13:59:28 13:59:28

Aha, na va, vakar buvo iškeltas labai įdomus, aktualus ir rimtas klausimas R.Grinevičiūtės TV3 laidoje „Kodėl?“ ir gautas atsakymas ko iš tikro nori moterys iš vyrų, manau, gana tikslus. Aišku, išimčių irgi yra puikių, bet jomis remtis nesolidu – nelogiška ir nevyriška. Tik turtingas lėtapėdis mimoza Benas Gudelis bandė savaip apginti vyrų giminę, prie kurio jaunos moterys linksta kaip prie medaus, nes leidžia moteriai būti tuo, kuo ji yra, kuo ji nori būti - nereikalauja pasikeisti. Viena tokia avangardinio elito mados žurnalistė ir stilistė tiesiai šviesiai pasakė ko nori šiuolaikinės moterys iš vyrų. Kad jie būtų protingi, vadinasi, anot jos, turtingi. Protingi vyrai, kurie turi turėti pinigų. Tik protingas vyras gali būti turtingas ir taip mano, manau, daugelis moterų, bet bėda, kad dauguma šiandienos vyrų nėra turtingi, todėl moterys neturi ką rinktis. Va kame problema. Tikrų moterų dauguma, o va vyrų – pyššš! Nėr tikrų vyrų – tikros moterys gimdo netikrus, negrynaveislius, nevyriškus vyrus. Beveik gali ant pirštų gali suskaičiuoti tikrus vyrus. Vienas iš jų – Benas. Nesupraskite mane pažodžiui. „Pilkų naujienų fone asmeniniu tonu norėčiau pristatyti ryškią naujieną. Ieškau savo kol kas dar vyrui gražios, geros, mylinčios, atsidavusios, jautrios, protingos, rimtos žmonos. Mielos gražios, žavios merginos, jeigu norite papietauti, pakaifuoti ir pasivaikščioti parke su Justinu, rašykite laišką Blondinių portalo redakcijai“ – kažkada ieškojo merginos savo vyrui ir vakar viešai pareiškė Justino Marcinkevičiaus anūko žmona, kad tai buvo tik juokas. Stoma irgi juokais pasiūlė žaliaakei darbą Seime.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/08 14:07:39 14:07:39

Gerai, kad as tv neziuriu.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/08 14:28:37 14:28:37

Pigmaleonas: Stoma irgi juokais pasiūlė žaliaakei darbą Seime.

Kaip patogu viską suversti juokavimui, kai prispaudžia uodegą . O kreiptis į teismą Stoma irgi žadėjo juokais? Ir varganą kalto berniuko šypsenėlę prieš kamerą apaudė irgi todėl kad jam juokingas buvo savo paties pokštas? Prisimenu ir aš tokį aukštą pareigūną, žilaplaukį Stomą iš savo laikų, varvinantį seiles į bet kurą 20-metę. Et, žiūrėkim tiesai į akis. Kokie ten juokai.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2011/11/08 15:56:55 15:56:55

Vyras negali nevarvinti seilės žiūrėdamas į dailią dvidešimtmetę, neįsivaizduoti juos nuogos, kur nors prie jūros ar ežero ar dar kur nors, sakykime, prie židinio gruody - nevarvinti tokių minčių prieš mirtį. Negi mes, Šviesuole, dėl to turime būti koneveikiami ir nuolat kiaulinami? Nesu aš nei Stomos gerbėjas anei rinkėjas kaip ir tos plėšrūnės laputės, kaip ten jos pavardė, pamiršau, a, Genutė Žalienė, prisiminiau. Tai mums genetiškai užprogramuota. Negi mes dėl to kvailais ir neatsakingais laikomi. Genute va kvailais laiko tuos, kurie neturi pakankamai pinigėlių, na ir kas? Toks gyvenimas – tokia realybė.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/08 16:04:27 16:04:27

Pigmaleonas: Vyras negali nevarvinti seilės žiūrėdamas į dailią dvidešimtmetę, neįsivaizduoti juos nuogos, kur nors prie jūros ar ežero ar dar kur nors, sakykime, prie židinio gruody - nevarvinti tokių minčių prieš mirtį. Negi mes, Šviesuole, dėl to turime būti koneveikiami ir nuolat kiaulinami? Nesu aš nei Stomos gerbėjas anei rinkėjas kaip ir tos plėšrūnės laputės, kaip ten jos pavardė, pamiršau, a, Genutė Žalienė, prisiminiau. Tai mums genetiškai užprogramuota. Negi mes dėl to kvailais ir neatsakingais laikomi. Genute va kvailais laiko tuos, kurie neturi pakankamai pinigėlių, na ir kas? Toks gyvenimas – tokia realybė.

Ne, mielas Leliuk, nesiruošiu tokių vyrų koneveikti:). Tevarvina, bet gerai būtų kad nespekuliuotų savo tarnybine padėtimi bei neskaudintų savo žmonų,kurios jau mat neatitinka jaunystės kriterijų. Tuo tarpu jaunuolėms dažniausiai tik jų piniginės rūpi, dar kartais jos ieško tėvų.. Nereikia pamiršti, kad viskas gerai savo laiku - jaunos jauniems, vyresnės - vyresniems. Pasvajoti galima patyliukais, juk ir man Keanu Reeves labai prie širdies, o šalia ne jis, o mano amžiaus vyrukas..

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2011/11/08 16:33:41 16:33:41

Žinai, jaunos merginos nelabai žiūri į savo bendraamžius - tik viena kita, o dauguma ieško kiek kitokio amžiaus vyrų ir svarbiausia - įtakingų vyrų. Savo bendraamžius merginos laiko pienburniais - mamyčiukai, tebegyvenančiais po mamos sijonu, kai tėčių dabartinėse šeimose nelabai jau ir bėra - nėra konkretaus, realaus vyro pavyzdžio šeimose. Taip jau yra per visą istoriją, kad valdžios vyrai, karaliai, prezidentai, premjerai, ministeriai, verslo elitas gyvena, švelniai tariant, su anūkėmis. Bet kai to pačio panorėjo kažkoks lietuviškas Seimo demagogas Stoma, išrinktas sakyčiau, linksmų rinkėjų maro(krizės) metu su Trečios dienos tautos prisikėlimo pranašautojais, kurių programa buvo, berods, Dešimt Dievo įsakymų - buvo gerai patarkuotas žiniasklaidoje, gatvėje ir televizijose.

skavius

S

270 įrašai

2011/11/08 19:15:44 19:15:44

Dalia: Aš manau,kad pagrindinė problema yra forsuojami įvykiai,niekaip nesuprantu,kodėl pirmiausia ieškoma,po to visi netinkami kandidatai iškoneveikiami,tada vėl ieškoma ir prieinama išvados,kad normalių nėra.

Butent tai ir norejau kuo subtiliau atkreipt demesi Matyti daug nusiskundimu prastais vyrais ir tinkamu vyru stoka, o tokius nusiskundimus bando nurungti mazesne dalis moteru, kuri kazkaip randa tu normaliu vyru, regis jos tikrai atsake i klausima "ko nori moterys?".

Pigmaleonas: Vyras negali nevarvinti seilės žiūrėdamas į dailią dvidešimtmetę, neįsivaizduoti juos nuogos, kur nors prie jūros ar ežero ar dar kur nors, sakykime, prie židinio gruody - nevarvinti tokių minčių prieš mirtį. Negi mes, Šviesuole, dėl to turime būti koneveikiami ir nuolat kiaulinami?

Vyru uz tokius seiles varvinimus ir pafantazavimus nekoneveikia, priesingai buvo neviena tokiu, kurioms idomu, smalsu suzinoti ka as apie jas galvoju, ir net paklausia to paties po kelis kartus, galiausiai kuriai nepatiktu buti geidziamai? Problema yra kituose dalykuose, kurie daznai net nesusija su lytiniu potraukiu pvz. teko laukti masinoj prie parduotuves ir matyti kaip vyras is stuomens ir liemens nesdamas krepsius pilnus pirkiniu, eina kartu su zmona ir isejes ant saligatvio hhhh... tfuuuu!!! Na, galvoju, taip buna pasitaiko tokiu nevisai kulturingu. O cia pat uz 2 min iseina dar vienas vyras panasaus sudejimo, su krepsiais, su zmona ir vesdamas uz rankytes 5-7 metu mergyte, ir cia pat ant saligatvio hhhh... tfuuuuu!!!! Kiek zinau, moterims tokie ir kitokie panasus vyru smulkmeniski vulgaresni poelgiai tikrai nepatinka. Tada nereik stebetis, jog kuria TV laidas ir aptarineja, kad Lietuvos vyrai tikri kaliosai arba bent jau tik i tokius atkreipia demesi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume