Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kodėl?

Dina47

D

5 įrašai

2011/10/26 17:37:58 17:37:58

Kodėl vyrai, kad ir šioje, skaitau rimtoje svetainėje, susitikę iš karto nori sekso. Kalbu apie jau perkopusius 50 metų asmenis. Atvažiavo pas mane vyriškis susipažinti iš Ukmergės, mes pasivaikščiojom, pabendravom, po to jis norėjo užeiti pas mane, nes , neva, nori į tualetą, įsileidau, išviriau kavos, bendravom, bučiavomės - neužteko, norėjo daugiau, man per greitai viskas klostėsi, tad aš jį nuraminau ir jis išvažiavo, aišku, paaiškinau, kad man reikia daugiau pabendrauti su žmogumi, kad artimesnius santykius palaikyti, bet jis grįžęs į namus man pareiškė, kad man net gaila benzino, už kurį jis sumokėjo pas mane atvažiavęs ir nieko negavo...., o aš pagalvojau, visai neblogai praleidom laiką, tai jau žengtas žingsnis link susipažinimo, bet po tokio parašymo visiškai nusivyliau juo, vyras išsilavinęs, našlys, bet kodėl per pirmą pasimatymą vyrams būtinas seksas? Kodėl jie viską sugadina net nepradėdami?
Ina

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 17:47:46 17:47:46

Ant dalbajobo pataikei, bet tikrai ne visi cia tokie.
Mane nustebino tavo nuomone, kad si svetaine skiriasi nuo kitu, atseit rimtesne. Kas tau sake? Reklamoj perskaitei/
Is tiesu visos jos vienodos ir zmones registruojasi visose. Net ir sexpazintyse maciau DP nariu.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/26 18:12:24 18:12:24

O ar jus zinote kiek benzina kainuoja dabar. Pabendrauti galima ir per interneta. Ir kavos issivirti. Negi zmogus turi 20 kartu vazineti, deginti benzina, o po to paaiskes, kad jus lovoje prasta. Tai cia isvis dengi na veter. Geriau is pirmo kart viska issiaiskinti ar tinka ar ne.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 18:16:30 18:16:30

Dina47: Kodėl vyrai, kad ir šioje, skaitau rimtoje svetainėje, susitikę iš karto nori sekso. Kalbu apie jau perkopusius 50 metų asmenis. Atvažiavo pas mane vyriškis susipažinti iš Ukmergės, mes pasivaikščiojom, pabendravom, po to jis norėjo užeiti pas mane, nes , neva, nori į tualetą, įsileidau, išviriau kavos, bendravom, bučiavomės - neužteko, norėjo daugiau, man per greitai viskas klostėsi, tad aš jį nuraminau ir jis išvažiavo, aišku, paaiškinau, kad man reikia daugiau pabendrauti su žmogumi, kad artimesnius santykius palaikyti, bet jis grįžęs į namus man pareiškė, kad man net gaila benzino, už kurį jis sumokėjo pas mane atvažiavęs ir nieko negavo...., o aš pagalvojau, visai neblogai praleidom laiką, tai jau žengtas žingsnis link susipažinimo, bet po tokio parašymo visiškai nusivyliau juo, vyras išsilavinęs, našlys, bet kodėl per pirmą pasimatymą vyrams būtinas seksas? Kodėl jie viską sugadina net nepradėdami?
Ina

ar tu nepagalvoji, kad tas naslys gal jau 3 metus sekso neragaves, jam gi nesveika taip ilgai susilaikyti, paskui visai nepasistos. Man tai cia viskas normalu, benzinas brangus, tu irgi ne jaunikle, o jau padeveta. Kas cia jau tokio baisaus atsitiks, kad duosi jam? Tu nuo to nenukentesi, o jam bent benzinas atsipirks. Kvailos tos moterys per visa pilva, o paskui dar vyrus kaltina.Pati nemoki susipazinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 18:40:54 18:40:54

Pas mane 200km atvazeves pasikalbeti buvo, nuejom papietauti, bet i lova nelindo. Turbut todel, kad ne is DP, o normalus vyras. Cia juk vieni ubagai, jiems 20km , kaip iki menulio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 18:48:23 18:48:23

Svečias: Pas mane 200km atvazeves pasikalbeti buvo, nuejom papietauti, bet i lova nelindo. Turbut todel, kad ne is DP, o normalus vyras. Cia juk vieni ubagai, jiems 20km , kaip iki menulio.

nepatikai tai ir nelindo i lova o tai kaip toliau ta pazintis? taip ir vazinesites po 200 km kaskart?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/26 20:36:41 20:36:41

Svečias:
Svečias: Pas mane 200km atvazeves pasikalbeti buvo, nuejom papietauti, bet i lova nelindo. Turbut todel, kad ne is DP, o normalus vyras. Cia juk vieni ubagai, jiems 20km , kaip iki menulio.

nepatikai tai ir nelindo i lova o tai kaip toliau ta pazintis? taip ir vazinesites po 200 km kaskart?

va idodymas, kokie buki vyrai DP sedi

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/10/27 06:29:54 06:29:54

Dina47: Kodėl vyrai, kad ir šioje, skaitau rimtoje svetainėje, susitikę iš karto nori sekso. Kalbu apie jau perkopusius 50 metų asmenis. Atvažiavo pas mane vyriškis susipažinti iš Ukmergės, mes pasivaikščiojom, pabendravom, po to jis norėjo užeiti pas mane, nes , neva, nori į tualetą, įsileidau, išviriau kavos, bendravom, bučiavomės - neužteko, norėjo daugiau, man per greitai viskas klostėsi, tad aš jį nuraminau ir jis išvažiavo, aišku, paaiškinau, kad man reikia daugiau pabendrauti su žmogumi, kad artimesnius santykius palaikyti, bet jis grįžęs į namus man pareiškė, kad man net gaila benzino, už kurį jis sumokėjo pas mane atvažiavęs ir nieko negavo...., o aš pagalvojau, visai neblogai praleidom laiką, tai jau žengtas žingsnis link susipažinimo, bet po tokio parašymo visiškai nusivyliau juo, vyras išsilavinęs, našlys, bet kodėl per pirmą pasimatymą vyrams būtinas seksas? Kodėl jie viską sugadina net nepradėdami?
Ina

Tai gal ne jie viska sugadina, o pati viska sugadini is anksto.Nezinau jusu istorijos, bet kai vyras is anksto jau turi pasibarskinimo plana, tai matyt buvo kazkokie dviprasmiski pasiulymai, kartais uztenka vieno zodzio.
Kitas dalykas 15 meciui pasibuciuoti su mergaite tai jau didelis ivykis (bent jau buvo kazkada), o subrendusiam vyrui tai tik preliudija i grubesnius intymius santykius, tamsta gi ne mergaite... Nu kaip mazi vaikai blyn...

pats kvailas

P

1 įrašai

2011/10/27 06:42:46 06:42:46

Jei moteris neatsidave, vadinasi nepatiko jai tas diedas, greiciausiai nebutu patikes ir po 5, ir po 10 pasimatymo, taip kad nieko nepraradot, tik nemalonu ant dusios liko, kad taip slyksciai "atsisveikino" su tuo laiskeliu, priverte jus pasijusti kalta. Buna, kartais vyras nepadaro didelio ispudzio, bet neskubi jam iskart sakyti "ne", dar nori pasilikti sau laiko apsispresti iki kito pasimatymo - tai labai priklausys nuo to, kaip vyras elgsis artmiausiu metu, gal kaip tik labai suzaves butent supratingu atsisveikinimu, parodydamas, kad neisizeide. Jei sis vyras butu buves ne toks "vartotojiskas", gal per antra pasimatyma butu buves apdovanotas. O dabar, jei sitiek km vaziavo vien noredamas ikist, tai pats kvailas reikejo savam miestuky tarpuvartese paieskot "damos"

LarryMurphy

L

2 įrašai

2011/10/27 12:43:17 12:43:17

Nu jo paskaityti cia aisku linksma. Bet ar reikia dabar is tos moters daryti pajuokos objekta? Jug klausimas buvo visiskai kitoks . Ji neklause jusu ka jei reikejo daryti. Manau kiekvienam vyrui pries vaziuojant i toki pasimatyma reiketu zinoti ko jis vaziuoja. Ar uzmegzti ilgalaike pazinti ar vienadienio nuotykio. Manau daugelis sutiktu jog ieskant rimtu santykiu sexas pirma pazinties diena nera reikalingas ir labai jau butinas. Asmeniskai as atvaziuociau ir antra karta jei jausciau visapuse trauka tam zmogui.
O kad tas mulkis ten taip nemandagiai paskui atsisveikino tai jus pone nestresuokit jum nuo to manau gyvenimas nepablogejo ten jis benzina isvazinejo ir laika sugaiso o jus dziaugetes gerai leidziamu laiku. Pagalvokite vyrai kokia jusu nuomone apie moteris- Sexas ar siek tiek geresne?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume