Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kodėl?

Dalia

D

99 įrašai

2011/10/27 14:50:00 14:50:00

Svečias:
Dina47: Kodėl vyrai, kad ir šioje, skaitau rimtoje svetainėje, susitikę iš karto nori sekso. Kalbu apie jau perkopusius 50 metų asmenis. Atvažiavo pas mane vyriškis susipažinti iš Ukmergės, mes pasivaikščiojom, pabendravom, po to jis norėjo užeiti pas mane, nes , neva, nori į tualetą, įsileidau, išviriau kavos, bendravom, bučiavomės - neužteko, norėjo daugiau, man per greitai viskas klostėsi, tad aš jį nuraminau ir jis išvažiavo, aišku, paaiškinau, kad man reikia daugiau pabendrauti su žmogumi, kad artimesnius santykius palaikyti, bet jis grįžęs į namus man pareiškė, kad man net gaila benzino, už kurį jis sumokėjo pas mane atvažiavęs ir nieko negavo...., o aš pagalvojau, visai neblogai praleidom laiką, tai jau žengtas žingsnis link susipažinimo, bet po tokio parašymo visiškai nusivyliau juo, vyras išsilavinęs, našlys, bet kodėl per pirmą pasimatymą vyrams būtinas seksas? Kodėl jie viską sugadina net nepradėdami?
Ina

ar tu nepagalvoji, kad tas naslys gal jau 3 metus sekso neragaves, jam gi nesveika taip ilgai susilaikyti, paskui visai nepasistos. Man tai cia viskas normalu, benzinas brangus, tu irgi ne jaunikle, o jau padeveta. Kas cia jau tokio baisaus atsitiks, kad duosi jam? Tu nuo to nenukentesi, o jam bent benzinas atsipirks. Kvailos tos moterys per visa pilva, o paskui dar vyrus kaltina.Pati nemoki susipazinti

Pas tokius susipažinimas tik per pimpalą? O be to susipažinti neišeina? Ir kaip įdomu "paaiškinti" tokio amžiaus vyrui,kad seksas yra tik ateities perspektyva? Gal prieš susitikimą jį kaip pradinuką įspėti "žinai,gali atvažiuot,bet sekso nesitikėk-reikia geriau vienam kitą pažinti":)))) negi tokius dalykus reikia aiškinti 50 metų vyru?:))
Konkrečiai dėl to vyro ir atvejo-nežinia ar anketoje pas tokius asmenis yra parašyta tiesa-jeigu ieškai tik meilužės ir nuotykių-taip ir rašyk ir negaišink laiko moterims,kurios ieško rimto ryšio. Tas pats ir moterims-jeigu nori rimtų santykių-taip reiktų ir prisistatyt,o jeigu gaunasi apgaudinėjimai,tai jau labai neskaniai kvepia. Čia gal iš karto žmonės nesusišneka,kad gaunasi tokie nesusipratimai.

vartotojas1

V

9 įrašai

2011/10/27 17:12:55 17:12:55

Prie ko cia seksas per pirma pasimatyma ir rimti/nerimti santykiai? Man atrodo, sie dalykai visiskai nesusije.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/27 18:13:06 18:13:06

Dalia:
Svečias:
Dina47: Kodėl vyrai, kad ir šioje, skaitau rimtoje svetainėje, susitikę iš karto nori sekso. Kalbu apie jau perkopusius 50 metų asmenis. Atvažiavo pas mane vyriškis susipažinti iš Ukmergės, mes pasivaikščiojom, pabendravom, po to jis norėjo užeiti pas mane, nes , neva, nori į tualetą, įsileidau, išviriau kavos, bendravom, bučiavomės - neužteko, norėjo daugiau, man per greitai viskas klostėsi, tad aš jį nuraminau ir jis išvažiavo, aišku, paaiškinau, kad man reikia daugiau pabendrauti su žmogumi, kad artimesnius santykius palaikyti, bet jis grįžęs į namus man pareiškė, kad man net gaila benzino, už kurį jis sumokėjo pas mane atvažiavęs ir nieko negavo...., o aš pagalvojau, visai neblogai praleidom laiką, tai jau žengtas žingsnis link susipažinimo, bet po tokio parašymo visiškai nusivyliau juo, vyras išsilavinęs, našlys, bet kodėl per pirmą pasimatymą vyrams būtinas seksas? Kodėl jie viską sugadina net nepradėdami?
Ina

ar tu nepagalvoji, kad tas naslys gal jau 3 metus sekso neragaves, jam gi nesveika taip ilgai susilaikyti, paskui visai nepasistos. Man tai cia viskas normalu, benzinas brangus, tu irgi ne jaunikle, o jau padeveta. Kas cia jau tokio baisaus atsitiks, kad duosi jam? Tu nuo to nenukentesi, o jam bent benzinas atsipirks. Kvailos tos moterys per visa pilva, o paskui dar vyrus kaltina.Pati nemoki susipazinti

Pas tokius susipažinimas tik per pimpalą? O be to susipažinti neišeina? Ir kaip įdomu "paaiškinti" tokio amžiaus vyrui,kad seksas yra tik ateities perspektyva? Gal prieš susitikimą jį kaip pradinuką įspėti "žinai,gali atvažiuot,bet sekso nesitikėk-reikia geriau vienam kitą pažinti":)))) negi tokius dalykus reikia aiškinti 50 metų vyru?:))
Konkrečiai dėl to vyro ir atvejo-nežinia ar anketoje pas tokius asmenis yra parašyta tiesa-jeigu ieškai tik meilužės ir nuotykių-taip ir rašyk ir negaišink laiko moterims,kurios ieško rimto ryšio. Tas pats ir moterims-jeigu nori rimtų santykių-taip reiktų ir prisistatyt,o jeigu gaunasi apgaudinėjimai,tai jau labai neskaniai kvepia. Čia gal iš karto žmonės nesusišneka,kad gaunasi tokie nesusipratimai.

Ar jus norite posakyti, kad jeigu seksas yra per pirmą pasimatymą, tai negali iš to gautis rimti santykiai?

Dalia

D

99 įrašai

2011/10/27 19:00:00 19:00:00

Konkrečiai dėl to vyro ir atvejo-nežinia ar anketoje pas tokius asmenis yra parašyta tiesa-jeigu ieškai tik meilužės ir nuotykių-taip ir rašyk ir negaišink laiko moterims,kurios ieško rimto ryšio. Tas pats ir moterims-jeigu nori rimtų santykių-taip reiktų ir prisistatyt,o jeigu gaunasi apgaudinėjimai,tai jau labai neskaniai kvepia. Čia gal iš karto žmonės nesusišneka,kad gaunasi tokie nesusipratimai.[/quote]
Ar jus norite posakyti, kad jeigu seksas yra per pirmą pasimatymą, tai negali iš to gautis rimti santykiai?[/quote]

Ne ,aš ne tą norėjau pasakyti. Komentavau konkrečią situaciją-vyro elgesį. Todėl ir paminėjau nesusišnekėjimą,nes matyt minėtoj situacijoj vienas vieno tikėjosi,kitas kito.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/27 19:23:29 19:23:29

Ė, vyručiai, nieko nebus, norint gauti teks susimokėti. Pasirodo, DP vyrai nori gauti dykai - neišdegs

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/27 19:47:25 19:47:25

Svečias: Ė, vyručiai, nieko nebus, norint gauti teks susimokėti. Pasirodo, DP vyrai nori gauti dykai - neišdegs

dar vienas durnius atsirado. Prie ko cia susimokejimas? Cia ką - vyrai vyrams seksa pardavineja??? kreipkites i Borgija, tas dykai duos.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/10/27 19:53:09 19:53:09

Tą kavalierių rekėjo nušikdinti parke, su lapeliais būtų savo uodegėlę nusivalęs ir gryžęs laimingas namo. Kokios tada būtų pretenzijos

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/10/27 20:37:22 20:37:22

Ina

Tai nedidelis jums ir nuostolis nuo tokio kavalieriaus - pagalvokit, kokių komplimentų būtūmėt išgirdusi, jei apsimestinio galantiškumo būtų užtekę antram kuro bakui.
O čia viena mergina teisingai pasakė - nepatiko jis jums pakankamai. Pasikliovė savo intuicija ir jį nusodinot ir išsiuntėt namo. Ir buvot visiškai teisi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/27 20:52:29 20:52:29

As nei vieno kavalieriaus i namus nekvieciu, net kur gyvenu nerodau. Maza koks nesveikas papuls, ims persekioti. O jei ir sveikas, i namus kviesti nepazystama- jau gan dviprasmiska situacija. Be to ir pavojinga- dar apvogs. Jei ir viskas gerai, tai visvien, savo namuose turesiu svecia uzimineti, rupintis, vaisinti, bet juk per pirma pasimatyma viskas turetu buti atvirksciai- vyras uzimineja ir daugiau iniciatyvos rodo. Man taip labiau patinka.
Pasisiot ir uz krumo galima, be to kiekvienoje kavineje yra tuoletas.
Bandau save isivaizduoti to vyro vietoje... man kazkaip ne galantiska butu pas dama ant puodo siulytis...Reiskia, kaimietis tas diedas buvo.

oktoberfest

O

16 įrašai

2011/10/27 21:12:17 21:12:17

Svečias: As nei vieno kavalieriaus i namus nekvieciu, net kur gyvenu nerodau. Maza koks nesveikas papuls, ims persekioti. O jei ir sveikas, i namus kviesti nepazystama- jau gan dviprasmiska situacija. Be to ir pavojinga- dar apvogs. Jei ir viskas gerai, tai visvien, savo namuose turesiu svecia uzimineti, rupintis, vaisinti, bet juk per pirma pasimatyma viskas turetu buti atvirksciai- vyras uzimineja ir daugiau iniciatyvos rodo. Man taip labiau patinka.
Pasisiot ir uz krumo galima, be to kiekvienoje kavineje yra tuoletas.
Bandau save isivaizduoti to vyro vietoje... man kazkaip ne galantiska butu pas dama ant puodo siulytis...Reiskia, kaimietis tas diedas buvo.

Pasirašau po kiekvienu žodžiu!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume