Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetinio bendravimo krize

Internetinio bendravimo krize

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/11 18:42:22 18:42:22

Zygfrid: Nebuk naivus su tais begimais. As nubegu kas diena po 7 km, nesvarbu koks oras. Paskutini karta sutikau zavinga butybe begdamas gudziais 1998 m. Taciau begimo neskatinu mesti- gerai potencijai. Zinoma, uzmegzti pazintis galima visur. Tiesiog internetas yra visuomenes veidrodis. Netiesa, kad internete tik nevykeliai. Tiesiog visuomene degraduoja. Interneto publika irgi.

Na tamsta ir duodat, per metus nulekiat, galima sakyt pusę vidutinio nuotolio bėgikų kilometražo, aišku dabar iš kur toksai gyvybingas.
O dėl oro tai man svarbus, savo malonumui lakstau, mielai rudeninius bėgimus į žiemos pakeisčiau, šalčiau, bet nešlapia ir nėra tos buzos, be stadiono arčiau miškelio tik vienas normalesnis maršrutas yra ir visi ten laksto, kai toks palaidas oras ten atrodo kas bizonų kaimenę būtų pravijęs taip ištrypta, sutaškyta viskas.
Dėl žavingų būtybių apraiškų, tai net nežinau, gal nepastebi kartais ar labai jau nelaiku bėgi, nors būna ir man kartais tokių užbėgimu, kai galva visiškai tuščia, vaizdai keičias aplinkui bet jų smegenys nelabai fiksuoja ir atsibundi tik kai matuoklis pradeda klykt, kad apsukos sumažėjo arba kad jau širdis pirma tavęs pralėks. Nors kas ten žino gal čia kaip su sniego žmogum, kitą kartą pamatyt tik po 10 metų teks jeigu išvis teks

Kad veidrodis ir gal net "teisenis ", pritariu, čia nelabai kas varginasi nesakyti ar gėdysi kalbėt taip, kaip yra iš tiesų, o ir prasmės nelabai yra, juk labai greit viskas tampa aišku

Giljotina

G

6 įrašai

2011/10/11 18:58:18 18:58:18

Heida7: Man būna priešingai:aš tiek daug turiu pasakyti,bendrauju entuziastingai,nes patinka susirašinėt.Deja,kartais tiesiog nugesina pašnekovo žodžių šykštumas-parašo kokių 4žodžių laiškelį ir vsio. Kaip žaidimas į vienus vartus-visiškai neįdomu.Taigi,ne persisotinimas,o badas bendravimo man.

Va va, taip ir uzsikerta, kai gauni istisai laiskus is 4 zodziu. Seip rasyti nera sunku, sunku pradeti, paskui- kaip ratai nuo kalno.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/11 19:03:13 19:03:13

Zygfrid, deepsorrow o jus ziema slidineti nebandot? Nes begti man kazko nepatinka, su slidem daugiau romantikos. Bet tie saunuoliai slidininkai tokiu greiciu praskrenda, kad nespeju pamatyti, kuris simpatiskas. Net neitariau, kad ju simpatisku buna...
Aciu uz pazinties ideja. Reikes bandyti koki viena su lazda i pusni nuversti ir pazindintis.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/11 20:03:04 20:03:04

Svečias: Zygfrid, deepsorrow o jus ziema slidineti nebandot? Nes begti man kazko nepatinka, su slidem daugiau romantikos. Bet tie saunuoliai slidininkai tokiu greiciu praskrenda, kad nespeju pamatyti, kuris simpatiskas. Net neitariau, kad ju simpatisku buna...
Aciu uz pazinties ideja. Reikes bandyti koki viena su lazda i pusni nuversti ir pazindintis.

Juokiausi priminėt situaciją vieną, jeigu taip ir elgsitės būkite labai atsargi, sveiku protu kaip sakyt pasikliaukit ir nerizikuokit sveikata, kažkada ir mane bandė pakibint, pirmą kartą saugiai, antrą jau agresyviau (trūko kantrybė matyt) , jeigu tik tai būtų slidės – blogiausia kad sniego motociklas tai aišku išgąstis ir aplamdyta lazda mergužėlei ir jau nori nenori pažindinimasis ir nuostolių kompensacija man. Žodžiu po ratais ar vikšrais nešokit, arba bent palaukit kol sustos.

Matot slidinėjimas idėja gal nebloga, bet jau visgi užimanti daugiau laiko, reikalaujanti tam tikros trasos, gal daugiau sakyčiau aktyvus laisvalaikio praleidimas. O pažindintis tai ir rudenį galit taip, aišku be slidininko artefaktų parsigriaukit kokį bėgiką, tik taikykit į lapų krūvą ir ne į balą kokią.
– Dieve, koks silpnumas paėmė, - sakykit . Na o tada jau ir žiūrėkit pagal situaciją, jeigu simpatiškas – pažindinkitės. Jeigu netinka, hm galiu rėkti pasiūlyt, tai pabėgs labai greit, o ar simpatiškų yra net nežinau, kažkaip niekad į vyrus žvalgytis noras nekilo

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/11 20:21:09 20:21:09

– Dieve, koks silpnumas paėmė- fraze veza Rytoj pat saugiai isbandysiu su kokiu pazystamu. Patikrinsiu ar imanoma pagauti, o pagavus islaikyti. Nors jauciuosi kaip plunksnele, bet vis gi nesinori i purva drebtis.
Prisiminiau ir as viena nuotyki slidinejant. Situacija buvo atvirkscia. Paskyriau pirma pasimatyma, ten kur slidineju. Et galvoju, issigas ir neliks problemu. Mano slidininkes kostiuma ne kiekvienas atlaiko. Bet labai drasus zmogus pasitaike, sutiko eiti i antra pasimatyma

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/11 20:23:39 20:23:39

Ir vel jus kolega Deepsprroow nesupratote uzuominos. Kai moteris sako, kad reikia pazindintis ant slidziu. Tai reiskia, kad ne apie Lampedziu siukslynus reikia slidineti. Turima omenyje, "pazindiniesi", tai,- kai nusivezi moteriske slidineti i Alpes ar blogiausiu atveju i Karpatus. Uz savo saskaita aisku.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/11 20:30:06 20:30:06

Zygfrid: Ir vel jus kolega Deepsprroow nesupratote uzuominos. Kai moteris sako, kad reikia pazindintis ant slidziu. Tai reiskia, kad ne apie Lampedziu siukslynus reikia slidineti. Turima omenyje, "pazindiniesi", tai,- kai nusivezi moteriske slidineti i Alpes ar blogiausiu atveju i Karpatus. Uz savo saskaita aisku.

Si kart jus, kolega Zygfrid, suklydot. As turejau galvoje Lietuvos laukus. Ten ruosiuosi ka nors nusmeigti lazda, o jau po to pratesti pazinti Alpese, ar Karpatuose. Kazkaip nepatikrinus slidinejimo gabumu, nesinori rimtiems kalnams pasirasyti.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/11 20:32:04 20:32:04

Druskininkuose atidare nauja trasa po stogu- galima ir vasara slidinetojus kabinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/11 20:50:06 20:50:06

Toli man Druskininkai...Kazin, o kaip su grybautoju kabinimu?
Viena karta issivedem su drauge vaikina pagrybauti... Apsivilkom atitinkamus grybavimo kostiumus... Neatlauke, pabego. Silpnas pasitaike.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/11 21:00:33 21:00:33

o as tai karta kabinau viena is DP, nes visaio fainas pasirode.Pasikvieciau namo, prigaminau desreliou su troskintais kopustais, desreliu beveik 2 kg uzpirkau.Tai isivaizduojat tas parazitas puse surijo, kita puse paprase jam namo ideti, tipo nemoka gaminti ir dingo, net sexo nebuvo. Turbut gejus, ka manote?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume