Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokie žmonės lankosi DP?

Kokie žmonės lankosi DP?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/24 13:47:30 13:47:30

Patikek, gyvenime ir be sekso yra ko siekti

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/24 13:52:20 13:52:20

Ar i klausima sunku atsakyti?
Dabar jau ir antra turiu. Ar tam, kad suprasti, jog be sekso yra ko siekti gyvenime reik aptureti keturis simtus moteru?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/24 14:24:14 14:24:14

Esant sekso trukumui, tas gyvenimas tampa nepilnavertis. Todel ir kiti pasiekimai "stringa".

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/24 15:32:46 15:32:46

O sekso netrūksta tik tada, kai permiegi su 400 moterų? Po tiek moterų visos tikrosios vertybės tikrai ir atsiranda

Iš viso, Zygfrid, baik svaigti. Juk seniai visiems aišku, kad tokio realaus, kokį čia kuri, nėra. Kam terši erdvę savo nesąmonėm? Jei kuri personažą, nors apie jo tikroviškumą pagalvotum.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/24 17:22:09 17:22:09

Kodel zmones, kuriu ribotas mastymas nesupranta kitu pasauleziuros ir nuomones, butinai tuos kitus turi pavadinti nesamoningais? O dar geriau- nerealiais?

Kam Jus skleidziate tokias savo fantazijas? Kam buvo idomi mano asmenybe- man parase cia. Is kart gavo visus mano kontaktus,- skaipa, tel. Nr, foto ir t.t. Esu visiskai realus. Ir nepaisant kokias nesamones cia rasinejus (pagal jus)- populiarumo man netruksta.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/24 17:38:35 17:38:35

Zygfrid: Esant sekso trukumui, tas gyvenimas tampa nepilnavertis. Todel ir kiti pasiekimai "stringa".

Supratau, kad nepilnavertis gyvenimas permiegoti tik su keturiais simtais moteru. Tokiais tempais turesi permiegoti su kokiu tukstanciu kaip minimum.
Visiskas loxas tas tavo personazas. Tas kuris nesugeba elementariai atsakyti i klausimus. Ir dar tasai kuris demonstruoja "raumeni" kurio simtas metu moteriai nereik.
Tikiu, tikiu keturis simtus besmegeniu. Juk jau greit ziema

PS Vienas is svesiu buvau as.
PPs prisiminiau viena mita, kuriame teigiama, kad su sperma issilieja dalis smegenu. Suabejojau ar tai mitas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/24 19:38:04 19:38:04

Zygfrid: Kodel zmones, kuriu ribotas mastymas nesupranta kitu pasauleziuros ir nuomones, butinai tuos kitus turi pavadinti nesamoningais? O dar geriau- nerealiais?
Kam Jus skleidziate tokias savo fantazijas? Kam buvo idomi mano asmenybe- man parase cia. Is kart gavo visus mano kontaktus,- skaipa, tel. Nr, foto ir t.t. Esu visiskai realus. Ir nepaisant kokias nesamones cia rasinejus (pagal jus)- populiarumo man netruksta.

Realus pilietis, kuriantis nerealias istorijas. ir as pastebejau, kad kartais pats sau priestarauji, tas istorijas kurdamas. Bet tu ne vienas toks. Pats pries pora dienu juokeisi is moters, kuria apgaudineja kazkoks uzsienietis.

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 00:41:14 00:41:14

Zygfrid: Skaviau, ta nuomone as rasiau. Ir nereikia cia idealizuoti. Kai "pragyvensi internete" N metu. Kai apturesi koki 1000 pazinciu su moterimis. Kaip permiegosi bent su keleta simtu. Tada tavo nuomone tures kazkoki pagrinda. O dabar atsakyk kokia tavo patirtis? Ir is ko tu sprendi?

Ir dar noriu prideti. Visada sakau, kad internete yra musu visuomene ir nereikia manyti, kad cia tik iskrypeliai sedi. Taciau nera taip, visiskai tiksliai. Internete [b:iwd5ng75]ne geriausia visuomenes dalis[/b:iwd5ng75] sedi, tai faktas. O kas sedi galima ir si foruma paskaicius nuspresti. Slikstu net, atvirai.

Tiesiai i desimtuka, galejau susiprasti, jog cia turbut tavo nuomone. O kiek konkreciai tas N metu, kiek patsai kabai internete? Kazin, o kam tau tiek daug pazinciu? Ar tu bent i viena isiklausei kas Jos tokios ir kuo ypatingos? Ar tik ziurejai kurios greitai ir be vargo tau duos? Jezau, net keliata simtu, zmones tiek net automobiliu per gyvenima nepaturi!!! Kaip nuomones pagrinda gali sudaryti patirtis kaip ejei per moteris? Patsai ar bent prisimeni merginos varda, su kuria pirma karta pasimylejai, ka? O as prisimenu visas, netgi ta, su kuria pirma kart tik pasibuciavau. Prisimenu visu moteru, su kuriomis susipazines tiek internete, tiek realybeje nors kiek ilgeliau bendravau, Ju teigiamus ir neigiamus budo bruozus, smulkmeneles kurios zavejo, viska kuo Jos patrauke ir kuo verte atstumti. Deja, neturejau 1000 pazinciu su moterimis, nesu permiegojes su keliomis 100 moteru, pacias pacias artimiausias galeciau suskaiciuoti tik ant ranku pirstu, bet man Jos visos buvo kazkuo ypatingos, as bent zinojau kas Jos tokios buvo is tikruju, nesprendziau apie Jas tik po vos keliu dienu pazinties.
Paskaiciau dar karta tavo nuomone apie lankytojus, bei kaip juos apibudini, tai mano nuomone is moteru, su kuriomis bendrauju kazin ar kuri pratestu nors kiek artimesne pazinti su tokiu izeidzianciu gaslunu kaip tu. Net ir mano draugai vyrukai nerastu bendros kalbos su tavim, o jei ir rastu, tai ju poziuriai i moteris tikrai skirtusi nuo taviskio. Isvada kokia? Pazinojai dar ne visas(-us) DP nares(-ius).

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 01:10:05 01:10:05

Zygfrid: Ne 200, o apie 400. Jei atvirai, po kokiu 50 pradedi vertinti kitus dalykus. Nebesureiksmini sekso. Seksa sureiksmina tokie, kurie sedi negaudami.
Kuo blogai pazintys su moterimis- jei tai yra malonu ir idomu? Saves vistiek nepazinsi. Ypac sededamas uz spintos
Nekenciu feisbuko, noreciau, kad jo nebutu.

Seksologu jau seniai irodyta, jog zmogus priesinga lyti ir seksa laiko nebereiksmingu, kai savo partnerius keicia kaip kojnes, o tai labai neigiamai atsiliepia jo libido. Idomu, taves moteris dar nepradejo palaikineti homoseksualiu? Zinok, moterys geriau mato kada jomis domiamasi, o kada ne.

Zygfrid: Patikek, gyvenime ir be sekso yra ko siekti

Hmm, ar cia tik ne pirmieji problemos simptomai? DD

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 01:29:08 01:29:08

Zygfrid: Ne 200, o apie 400. Jei atvirai, po kokiu 50 pradedi vertinti kitus dalykus.

Zygfrid: Esant sekso trukumui, tas gyvenimas tampa nepilnavertis. Todel ir kiti pasiekimai "stringa".

Tai nori pasakyti tokie zmones kaip S.Jobsas, B.Geitsas, A.Einsteinas, C."Kelly"Jonsonas, A.Gustaitis, R.Bransonas, N.Tesla turbut permiegojo su keliolika 1000 moteru?
Nu, ir uzlenkei....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume