Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokia Jūsų nuomonė apie moterų iniciatyvą susipažįstant?

Kokia Jūsų nuomonė apie moterų iniciatyvą susipažįstant?

Daina_

D

4 įrašai

2011/10/07 19:43:01 19:43:01

tai as irgi emiausi iniciatyvos ...
tai niekas neatsake...
siandien vel parasiau...tai vienas atsiliepe :bijau ,gali buti problemu.
nesupratau, juk i zaksa nekvieciu ...net adreso nezinau...kame problemos? nesupratau

Daina_

D

4 įrašai

2011/10/07 19:44:21 19:44:21

bijai viko, neik i miska, ar ne?

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/10 13:01:58 13:01:58

Nu jo...labai skirtingai žmonės supranta tai,kas parašyta.Kartais perskaito net tai,ko išvis neparašyta.Kokia dar baimė? Diskutuojama apie tai,ar verta moterims pirmoms rodyt dėmesį.

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/10 13:04:23 13:04:23

Svečias,ačiū už palinkėjimą ir malonų bendravimą.

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/10 13:07:33 13:07:33

Daina,turbūt Tavęs nesupratau,atsiprašau. Tu apie savo baimes rašai? Bet ko gi bijot? Kokios problemos? Teisingai,juk į zaksą nekvieti

MaiaM45

M

2 įrašai

2012/03/18 17:50:44 17:50:44

Labai įdomu.. Visi vaikinai sakosi teigiamai žiūrintys į merginos iniciatyvą užmezgant pažintis, tačiau kiek kartų teko rodyti iniciatyvą, tai vaikinai dažniausiai arba neatrašo, arba keliais trumpais laiškiukais atrašo ir net nerodo noro toliau bendrauti.. Gal kas pakomentuos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/18 21:14:57 21:14:57

MaiaM45: Labai įdomu.. Visi vaikinai sakosi teigiamai žiūrintys į merginos iniciatyvą užmezgant pažintis, tačiau kiek kartų teko rodyti iniciatyvą, tai vaikinai dažniausiai arba neatrašo, arba keliais trumpais laiškiukais atrašo ir net nerodo noro toliau bendrauti.. Gal kas pakomentuos?

gal tu labai baisi arba nera tavo nuotraukos,tad jokiu sansu.Tos baisios dazniausiai nededa nuotrauku,tai tik paskutinis durnius gali rizikuoti ir pazindintis su kokia smekla.Dek foto visu ugiu,tai bus rezultatai,garantuoju.

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/03/19 15:35:45 15:35:45

Kaip man reikejo vartinti merginos pasakyma naktiniame klube, jog ji nori su manim isgerti ir stato man gerima ? Pirma karta man taip, tad siek tiek pasimeciau. As jai atkirtau, jog pats galiu nusipirkti, ta ir padariau. Deje tarp musu isiterpe viena is mano pazystamu. Kodel, nezinau, bet mano naujoji drauge dingo is mano akiracio..

Pasimeciau maloniai nes pats turbut niekada nesu bandes kalbint nepazystamos merginos, tam, kad susipazinti ir pan. Tad bet kokia merginos iniciacija, mano galva, yra teigiama.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/19 15:57:49 15:57:49

MaiaM45: Labai įdomu.. Visi vaikinai sakosi teigiamai žiūrintys į merginos iniciatyvą užmezgant pažintis, tačiau kiek kartų teko rodyti iniciatyvą, tai vaikinai dažniausiai arba neatrašo, arba keliais trumpais laiškiukais atrašo ir net nerodo noro toliau bendrauti.. Gal kas pakomentuos?

Mes renkamės kas mums patinka, kam rašome, bet pamirštame, kad ir kita pusė turi lygiai tokią pačią teisę rinktis. Jeigu parašai laišką dar nereiškia, kad kitam tai turi būti, kažkokia dangiška audiencija ir jis besąlygiškai turi atsakyti ir žūtbūt pažindintis. Čia tas pats kai piktinamasi, kad anketą peržiūri daug narių ir niekas nerašo.

Maldininkas: Kaip man reikejo vartinti merginos pasakyma naktiniame klube, jog ji nori su manim isgerti ir stato man gerima ? Pirma karta man taip, tad siek tiek pasimeciau. As jai atkirtau, jog pats galiu nusipirkti, ta ir padariau. Deje tarp musu isiterpe viena is mano pazystamu. Kodel, nezinau, bet mano naujoji drauge dingo is mano akiracio..

Pasimeciau maloniai nes pats turbut niekada nesu bandes kalbint nepazystamos merginos, tam, kad susipazinti ir pan. Tad bet kokia merginos iniciacija, mano galva, yra teigiama.

„Padėkok“ pažįstamai už atbaidytą one night stand‘ą.

26-moteriskaite

2

1 įrašai

2012/03/19 22:37:41 22:37:41

is patirties - nors dauguma vyru pasisako uz moteru iniciatyva, kiek teke internetu parasyti pirmam vaikinui, kuris patik, tiek kartu santykiai isvis nesusikloste... Jie kazkaip aptingsta tada, nebenori iniciatyvps ridyt bendravime, gaunasi, kad tu klausineji, jis atsakineja - kaip egzamine arba ilgai raso ir numerio nepraso, nors kalba apie susitikima... o jei ir gyvai pavyksta susitikt, kazkoks nuveses buna Zd, bendrauja, bet didelio entuziazmi bendraut irgi nerodo... nzn, kaip gyvai, bet apie internetines pazintis, is mano patirties, taip.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume