Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokia Jūsų nuomonė apie moterų iniciatyvą susipažįstant?

Kokia Jūsų nuomonė apie moterų iniciatyvą susipažįstant?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/05 19:15:18 19:15:18

Svečias: Būtent taip, kaip supratote. Pats švelniausias variantas -tiesiog tyla. Nors vistik labai keistai atrodo, jei žmogus anketoje pasirašęs, kad atrašo visoms pakalbinusioms, save vadina labai kultūringu ir dar parašo daug gražių žodžių apie save...(prisijungęs būna).
Būna ir kitokių variantų. Pvz. "su tokia galėčiau tik kompu pakalbėti", arba "ponia, jūs taip ir gatvėje vyrus užkabinėjate?" (tik nepagalvokite, kad parašau intymius pasiūlymus ), tai atsakas tiesiog į pasiūlymą pabendrauti laiškeliais, jei jam norėtųsi.

Na neįtikėtinas dalykas.
Taip, kai aš čia buvau, aš irgi esu parašiusi kažkiek laiškų. Yra buvę, kad į juos neatsakydavo. Gal į mažesnę dalį, bet būdavo. Na, nenorėjo, neatsakė, man dėl to galvos tikrai neskaudėdavo. Priimdavau kaip visiškai suprantamą dalyką, kad žmogus nenori/nereikia. Pagaliau, net nesigilindavau perdaug į tai.
Bet užgauliojimo tikrai nebuvo nė karto. O į didesnę dalį atsakydavo ir kažkas iš to rutuliodavosi.
Pagaliau, jei galite, rinkitės iš tų, kurie patys parašo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 20:34:41 20:34:41

Svečias: Būtent taip, kaip supratote. Pats švelniausias variantas -tiesiog tyla. Nors vistik labai keistai atrodo, jei žmogus anketoje pasirašęs, kad atrašo visoms pakalbinusioms, save vadina labai kultūringu ir dar parašo daug gražių žodžių apie save...(prisijungęs būna).
Būna ir kitokių variantų. Pvz. "su tokia galėčiau tik kompu pakalbėti", arba "ponia, jūs taip ir gatvėje vyrus užkabinėjate?" (tik nepagalvokite, kad parašau intymius pasiūlymus ), tai atsakas tiesiog į pasiūlymą pabendrauti laiškeliais, jei jam norėtųsi.

Reiskia jus per daug su jais graziai. As su jiems parasiau is vadovo pozicijos- kaip plaktuku i kakta. Kuris nenugriuvo, reiskia pakankamai stiprus susirasineti.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 21:17:27 21:17:27

Svečias:

Reiskia jus per daug su jais graziai. As su jiems parasiau is vadovo pozicijos- kaip plaktuku i kakta. Kuris nenugriuvo, reiskia pakankamai stiprus susirasineti.

Kaip tai suprasti čia maždaug ko norite, ką siūlote ir ko tikitės mainais ar kaip ? Jeigu taip elgtųsi visos moterys tai manyčiau daugelio tų „tampymosi“ išvengtume ir abi pusės būtų daugiau mažiau patenkintos

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/05 21:45:37 21:45:37

deepsorrow: Kaip tai suprasti čia maždaug ko norite, ką siūlote ir ko tikitės mainais ar kaip ? Jeigu taip elgtųsi visos moterys tai manyčiau daugelio tų „tampymosi“ išvengtume ir abi pusės būtų daugiau mažiau patenkintos

Na ne... kai parasiau anketoje tavo issakytas mintis, tai po siai dienai nei vienas nedrysta parasyti. Bijo

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/05 23:07:31 23:07:31

Svečias:
deepsorrow: Kaip tai suprasti čia maždaug ko norite, ką siūlote ir ko tikitės mainais ar kaip ? Jeigu taip elgtųsi visos moterys tai manyčiau daugelio tų „tampymosi“ išvengtume ir abi pusės būtų daugiau mažiau patenkintos

Na ne... kai parasiau anketoje tavo issakytas mintis, tai po siai dienai nei vienas nedrysta parasyti. Bijo

Pašnabždėkite - man labai smalsu pasidarė, kas gi ten tokio „baisaus“ išsakyta, jei nenorite rašyti, bent akyte pamerkit aš suprasiu kad jūs. Dauguma nemėgsta valdingų moterų, aš aišku nesu išimtis, tik aš iš tos menkos bendruomenės, kuri pripažįsta, kad jei valdinga moteris mus keičia tai dažniausiai į gerą pusę, tačiau žinoma reikia imti kas geriausia, bet visgi išlikti vyru – ne mazgote

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/06 17:38:23 17:38:23

Svečias,nemažai neigiamos patirties,kaip matau.Būtent tai ir rodo,kad yra nemažai vyrų,kurie neigiamai vertina moterišką iniciatyvą susipažįstant.Na,svarbu,kad viskas baigėsi gražiais dalykais.O aš kaip parašiau vienam,taip ir nesulaukiau atsakymo.Kitiems noras rašyt praėjo.Neforsuosiu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 19:25:27 19:25:27

Svečias: Reiskia jus per daug su jais graziai. As su jiems parasiau is vadovo pozicijos- kaip plaktuku i kakta. Kuris nenugriuvo, reiskia pakankamai stiprus susirasineti.

chamas visada chamas - ar boba, ar diedas, ar gatveje ar DP - meslo kruvele gi visi stengiasi aplenkti...

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 19:46:32 19:46:32

Svečias:
Svečias: Reiskia jus per daug su jais graziai. As su jiems parasiau is vadovo pozicijos- kaip plaktuku i kakta. Kuris nenugriuvo, reiskia pakankamai stiprus susirasineti.

chamas visada chamas - ar boba, ar diedas, ar gatveje ar DP - meslo kruvele gi visi stengiasi aplenkti...

As ir sakau. Neverta vyrams rasyti, tegu jie raso. Nes, daugelis yra chamai, nesugeba atsakyti.

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/07 12:07:27 12:07:27

Na štai-grįžom prie to,nuo ko buvo ir pradėta:iniciatyva susipažįstant priklauso vyrams. Man gerai baigės mėginimas susipažint-nesulaukiau jokios reakcijos.Tai labai gerai,palyginti su tuo,ko sulaukė Svečias.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 18:07:41 18:07:41

O as parasiau 4 vyrams. Po keliu dienu jau 2 atrase. Dar keli parase patys. Su vienu susitikau , tai nesikloste mums, o antras tapo mano vyru. Vyru tapo ts, kuriam as pirma parasiau. Turime miela 3 metu berniuka. Tokiu geru vyru paieskoti reikia.Linkiu visom moterims optimizmo ir jums tikrai pasiseks.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume