Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/28 19:35:56 19:35:56

Aš esu:
Svečias: Ugnele, aš žaviuosi Jūsų diplomatija. Perskaičius skelbimą kurį laiką sėdėjau ir žiurėjau i ekraną be žado, paskui pati sau susijuokiau..rimtai.
Vyriškis, paprastai tariant, ieško pasiturinčios moters, kuri garantuotų jam išlaikymą. Bet, yra moterų, kurioms taip tinka.

Ne, neieškau pasiturinčios, o tik malonios ir tolerantiškos. Esu pratęs pasitenkinti minimumu visame kame, net ir sekse. Kodėl likote be žado, ar atrodau toks ižulus?

Likau be žado todėl, kad mane sužavėjo Jūsų ieškojimas maksimaliai geriausiai Jums tinkančio varianto, taip gražiai išdėstet savo svajones, be jokios apgaulės, be jokio melo. Jūs jokiu būdu neįžulus, greičiau nuviltas ir nebetikintis meilę, bet, patikėkite, tikrai surasite savo trokštamą moterį, nenuleiskite tik rankų ir nepraraskite tikėjimo. Pasisekimo visame kame.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/29 05:23:22 05:23:22

Svečias:
Aš esu:
Svečias: Ugnele, aš žaviuosi Jūsų diplomatija. Perskaičius skelbimą kurį laiką sėdėjau ir žiurėjau i ekraną be žado, paskui pati sau susijuokiau..rimtai.
Vyriškis, paprastai tariant, ieško pasiturinčios moters, kuri garantuotų jam išlaikymą. Bet, yra moterų, kurioms taip tinka.

Ne, neieškau pasiturinčios, o tik malonios ir tolerantiškos. Esu pratęs pasitenkinti minimumu visame kame, net ir sekse. Kodėl likote be žado, ar atrodau toks ižulus?

Likau be žado todėl, kad mane sužavėjo Jūsų ieškojimas maksimaliai geriausiai Jums tinkančio varianto, taip gražiai išdėstet savo svajones, be jokios apgaulės, be jokio melo. Jūs jokiu būdu neįžulus, greičiau nuviltas ir nebetikintis meilę, bet, patikėkite, tikrai surasite savo trokštamą moterį, nenuleiskite tik rankų ir nepraraskite tikėjimo. Pasisekimo visame kame.

Ačiū labai už gerus linkėjimus ir supratimą. Tikrai stengiausi būti nuoširdus savo ieškojime, kad nesakytų paskui moterys kad apgavau. Gavau daug karčių žodžių ir tapo aišku, kad visai nėra moterų pertekliaus, o vyrų trūkumo Lietuvoje. Netikėkite, mielosios, vyrų tikrai netrūksta. Pinigingų gal tik trūksta.

basta

B

48 įrašai

2011/09/29 16:09:14 16:09:14

Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Mielas vyriški,
Man dar ne 50 [color=#FFFF00:20db342p]Rytoj[/color:20db342p] man nereikia nieko sutaisyti, remontuoti, tvarkyti. Bet labai noriu išgerti kavos kartu su įdomiu pašnekovu Gedimino pr. 9, Vagos knygyne , esančioje kavinėje [color=#FFFF00:20db342p]16.25 val.[/color:20db342p] Esu savarankiška, bet vaikas dar nuo manęs priklausomas, todėl laisvas mano laikas pasibaigia 17 val.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/29 16:40:38 16:40:38

Mielas vyriskis pinigu kavai neturi. Sake. Teks paciai ji vaisinti.

basta

B

48 įrašai

2011/09/29 17:04:35 17:04:35

Svečias: Mielas vyriskis pinigu kavai neturi. Sake. Teks paciai ji vaisinti.

Kodėl gi ne, mane irgi kartais pavaišina

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/29 17:05:42 17:05:42

Basta:

Negi toks vyru badas ant Lietuvos?

basta

B

48 įrašai

2011/09/29 17:11:53 17:11:53

Svečias:
Basta:

Negi toks vyru badas ant Lietuvos?

O ką, jis dar ir alkanas ateis ?????

bingo

B

42 įrašai

2011/09/29 18:43:41 18:43:41

Gali ir alkanas ateiti

basta

B

48 įrašai

2011/09/29 18:45:56 18:45:56

Bingo: Gali ir alkanas ateiti

Lai ateina

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/29 20:03:32 20:03:32

Basta:
Bingo: Gali ir alkanas ateiti

Lai ateina

Tik parašyk ar atėjo ir ar labai idomus buvo. Turretu buti labai kažkuom ypatingas O as atsisesiu prie kito staliuko ir pasižiuresiu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume