Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

gerute5

G

2 įrašai

2011/12/16 22:49:04 22:49:04

Svečias:
Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Akurat, mano exas!
Tik pamanyk, kur susitikom. Negi jau taip blogai, kad viesai siulaisi? Pamirsai parasyti, kad esi alkoholikas ir... kitus trukumus nutylesiu.

Na kaip bebutu turiu pasakyti - visa ne pats blogiausias variantas

PLONA

P

1 įrašai

2011/12/17 09:38:08 09:38:08

Svečias: taip taip, stambi boba visiskas pravalas, beviltiska. Vyras dar gali isidarbinti ir bus paklausus ir bobu neatsigins, o stambi boba baisiau nei karas. Geda zmogui parodyti ir pats neuzlipsi. O kiek suvalgo

mano viena kolege yra lb stora, virs 100 sveria, bet turi isvaizdu vyra, ir savimi pasitiki, sako, jos vyras visada PABREZIA kokia jinai patraukli...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 11:02:40 11:02:40

PLONA:
Svečias: taip taip, stambi boba visiskas pravalas, beviltiska. Vyras dar gali isidarbinti ir bus paklausus ir bobu neatsigins, o stambi boba baisiau nei karas. Geda zmogui parodyti ir pats neuzlipsi. O kiek suvalgo

mano viena kolege yra lb stora, virs 100 sveria, bet turi isvaizdu vyra, ir savimi pasitiki, sako, jos vyras visada PABREZIA kokia jinai patraukli...

viena gal turi ir gal ta vyra susirado, kai plona buvo. O 100 kitu prameta arba net neziuri, nes jos storos ar stambios. Visos taisykles turi isimciu

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 13:13:40 13:13:40

Aš esu:
Moteriškais darbais sutinku tik dalintis, bet nenudirbti visų nuo A iki Z. Tai būtų neteisinga. Manai, jei aš bučiau dirbantis, rašyčiausi šioje temoje? Naivuole tu, mane jau apliptų jaunos ir gražios. Dirbantis, be žalingų įpročių ir dar namie visa ką darantis vyras yra retenybė.

tai kokio velnio cia sedi, eik dirbt ir busi super diedas, ar tik parasinet gali?

Rickis

R

9 įrašai

2011/12/18 20:17:36 20:17:36

Nesuprantu jusu moteru. Zmogelis pasisake atvirai, o jus ji apipuolete, kaip bites meska ir vis bandote kuo stipriau igelti. Kaip galima spresti apie zmogu jaigu jo net nemaciusios ir nebendravusios? Kazkoks cia biciu avilys.

D.U.O

D

1 įrašai

2011/12/19 15:42:19 15:42:19

Rickis: Nesuprantu jusu moteru. Zmogelis pasisake atvirai, o jus ji apipuolete, kaip bites meska ir vis bandote kuo stipriau igelti. Kaip galima spresti apie zmogu jaigu jo net nemaciusios ir nebendravusios? Kazkoks cia biciu avilys.

Turbūt pats temos autorius to ir nori, kad jį pultų viešai. Antraip Jis būtų parašęs savo koordinates ir laukęs pasiūlymų ...
Beje, jeigu ieškočiau vyro, toks atvejis nesuviliotų.. Pasikviesti į savo namus visiškai nepažįstamą iš interneto platybių vyrą ir jį išlaikyti neprotinga ir per daug drąsu.. .

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/12/19 16:06:31 16:06:31

Rickis: Nesuprantu jusu moteru. Zmogelis pasisake atvirai, o jus ji apipuolete, kaip bites meska ir vis bandote kuo stipriau igelti. Kaip galima spresti apie zmogu jaigu jo net nemaciusios ir nebendravusios? Kazkoks cia biciu avilys.

Taip, zmogus atvirai pasisake, ka gali pasiulyti (uz tai pagarba jam). Bet gal nereiketu savo tingejima(kompleksus? patogaus gyvenimo ieskojima?) stengtis ivilkti i antipinigine filosofija. Zmones jaucia, kad ne viskas iki galo pasakyta, o nieztinti liezuvi girdint mela ne kiekvienas sugeba uz dantu islaikyti.

as esu

A

59 įrašai

2011/12/19 19:44:24 19:44:24

Lady-scorpio:

Taip, zmogus atvirai pasisake, ka gali pasiulyti (uz tai pagarba jam). Bet gal nereiketu savo tingejima(kompleksus? patogaus gyvenimo ieskojima?) stengtis ivilkti i antipinigine filosofija. Zmones jaucia, kad ne viskas iki galo pasakyta, o nieztinti liezuvi girdint mela ne kiekvienas sugeba uz dantu islaikyti.

Tingėjimas sakote? Bet aš namie viską dirbu ir netingiu. Daug matėte vyrų, darančių pilną remontą, gaminančių baldus, remontuojančių techniką ir viskas viename? Valgyti beje irgi gaminu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/19 23:13:01 23:13:01

Tamsta autoriau, tiktum tik nepastatytam name, kur nera baldu ir viskas absoliuciai sugede. Normaliam bute jusu paslaugu retai prireiks,o valgyti moteris pasigamins pati. Juo labiau, kam jai valgyti, juk tamstai reikia lieknos.
As maciau daug vyru, kurie sugeba pasamdyti retkarciais meistra, kai to prireikia. Ir pinigais prisideda prie seimos gerbuvio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/20 06:24:18 06:24:18

Aš esu:
Lady-scorpio:

Tingėjimas sakote? Bet aš namie viską dirbu ir netingiu. Daug matėte vyrų, darančių pilną remontą, gaminančių baldus, remontuojančių techniką ir viskas viename? Valgyti beje irgi gaminu.

Todėl, kad tiek daug išmanai ir esi be darbo ir niekam nereikalingas. Moterims ne tokio vyrų išmanymo ir gebėjimų reikia. Neabejoju, kad jūs tai tikrai puikiai gebate daryti - ne vieną tokį pažįstu. Bet problema kitur - esate labai pasikėlęs ir į žmones, į moteris žiūrite iš aukšto. Esate nesugyvenamo charakterio - va taip, todėl nei į darbą kas priims tokį, nei į lovą šiais laikais. Norite būti protingesnis už direktorių, todėl ir negaunate darbo. Subordinacija, pone, subordinacija šiandien svarbiausia, o ne jūsų gebėjimai. Nemokate nusižeminti prieš turtuolį, todėl jums ir nesiseka, o reikėtų jį arba direktorių pirmiausia pašlovinti, pagerbti, kyšį nunešti ir viskas jums tada susitvarkytų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume