MisteryGirl: deepsorrow: Na jau, na jau jeigu už maistą vien tikrai nepigiau.
pala pala,nepamirsk tokiu dalyku kaip elektra, vanduo, maistas (o manau vyrukas su geru apetitu). Vien tai i men minimum 500lt. O darbininkui ne puses tiek nereiketu moketi
Nepamirškim ir to, kad meistrai užsiėmę ne vien jumis, gero santechniko laukti reikia min 3 dienas, o ir iškvietimas vienas, žinoma priklausomai nuo apimties darbų, gali kainuoti jums pusę tos sumos kurią įvardinote, jeigu nedaugiau. ūkvedys, nagingas mėsiui be 1500 nepasirašys, nebent koks atgrubnagis, o kam jums tokio reikia.
Ugnelė.: Mane labiau stebina kitas dalykas.
Aš nei smerkiu nei teisinu šitą žmogų - kiekvienas gyvena kaip išmano.
Mane tik labai stebina žmonių (šiuo atveju moterų) visiškas netolerantiškumas kitaip gyvenančiam. Na, netinka jums toks žmogus, tai palikite jį ramybėje. Bet tas blusinėjimas - ką moki, ką nemoki, ką darysi, ko nedarysi, ar apsimokės... Na trūksta žodžių... Juk ir porose dažnai būna, kad vienas kuris nors dėl įvairių priežasčių nedirba. Ir ką? Ir nieko. Ir myli, ir laukia, kol situacija pasikeis. Juk kaip dažnai moterys -50 sako: viską turiu, iki pilnos laimės tetrūksta to vienintėlio. O kai vyras pasisiūlo, tai dar aibė reikalavimų jam. Vadinasi, nelabai ir trūksta jo, to vyro.
Mane asmeniškai žavi šito vyro nuoširdumas ir kantrybė, aš pati neturėčiau nė perpus tiek atsparumo užgauliojimams ir patyčioms. Šiuo atveju tikėjau, kad esant dabartiniam vyrų ir moterų santykiui, vyriškį kažkas ,,nusigriebs", bet matyt, esu dar ryškiai per naivi:)
Negi visada viskas susiveda tik į ,,apsimoka - neapsimoka"? Ir negi niekada neverta surizikuoti vardan to, kad kažką rasti?
Ugnele juk tai elementarus lietuviškas mentalitetas - smagu kai kitam blogai, smagu kai gali ką pastumti, paspirti, apspjauti...