Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 20:22:46 20:22:46

Aš esu:
Svečias: Man nei sienu ,nei stogo remontuoti nereikia.
OK. As dirbsiu moteriskus darbus, tu vyriskus. O kas pinigus uzdirbs, is ko mes gyvensim?

Miela moteriške, grįžk į pirmo puslapio pirmą temą ir perskaityk atidžiai. Ar galėtum tai padaryti?

As skaiciau. Tu rasai, kad uz pinigus nedirbsi- zapadlo. O tai ka veiksi? Pas mane niekas taip ziauriai negenda. Jei ka- per pusdieni pataisysi. Ir ka tada veiksi? Ok, as moteriskus padarau, o kur tie vyriski?
Dar karta klausiu, kas mums pinigus uzdirbs?
Negi as turesiu eiti i darba uz minimuma, paskui dar moretiskus darbus dirbti?

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/15 22:18:46 22:18:46

Pigiau gaunasi pasamdyti zmogu, kuris atliks vyriskus vadinamuosius darbus, negu islaikyti namie veltedi. Nes jeigu zmogus nenori eiti niekur dirbti tai nera garantijos, kad ir namie neprades tinginiauti...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/15 22:21:38 22:21:38

Na jau, na jau jeigu už maistą vien tikrai nepigiau.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/15 22:40:19 22:40:19

deepsorrow: Na jau, na jau jeigu už maistą vien tikrai nepigiau.

pala pala,nepamirsk tokiu dalyku kaip elektra, vanduo, maistas (o manau vyrukas su geru apetitu). Vien tai i men minimum 500lt. O darbininkui ne puses tiek nereiketu moketi

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/12/15 22:43:30 22:43:30

Mane labiau stebina kitas dalykas.
Aš nei smerkiu nei teisinu šitą žmogų - kiekvienas gyvena kaip išmano.
Mane tik labai stebina žmonių (šiuo atveju moterų) visiškas netolerantiškumas kitaip gyvenančiam. Na, netinka jums toks žmogus, tai palikite jį ramybėje. Bet tas blusinėjimas - ką moki, ką nemoki, ką darysi, ko nedarysi, ar apsimokės... Na trūksta žodžių... Juk ir porose dažnai būna, kad vienas kuris nors dėl įvairių priežasčių nedirba. Ir ką? Ir nieko. Ir myli, ir laukia, kol situacija pasikeis. Juk kaip dažnai moterys -50 sako: viską turiu, iki pilnos laimės tetrūksta to vienintėlio. O kai vyras pasisiūlo, tai dar aibė reikalavimų jam. Vadinasi, nelabai ir trūksta jo, to vyro.
Mane asmeniškai žavi šito vyro nuoširdumas ir kantrybė, aš pati neturėčiau nė perpus tiek atsparumo užgauliojimams ir patyčioms. Šiuo atveju tikėjau, kad esant dabartiniam vyrų ir moterų santykiui, vyriškį kažkas ,,nusigriebs", bet matyt, esu dar ryškiai per naivi:)
Negi visada viskas susiveda tik į ,,apsimoka - neapsimoka"? Ir negi niekada neverta surizikuoti vardan to, kad kažką rasti?

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/15 22:57:15 22:57:15

Ugnelė.: Mane labiau stebina kitas dalykas.
Mane tik labai stebina žmonių (šiuo atveju moterų) visiškas netolerantiškumas kitaip gyvenančiam. Na, netinka jums toks žmogus, tai palikite jį ramybėje. Bet tas blusinėjimas - ką moki, ką nemoki, ką darysi, ko nedarysi, ar apsimokės... Na trūksta žodžių... Juk ir porose dažnai būna, kad vienas kuris nors dėl įvairių priežasčių nedirba. Ir ką? Ir nieko. Ir myli, ir laukia, kol situacija pasikeis. Juk kaip dažnai moterys -50 sako: viską turiu, iki pilnos laimės tetrūksta to vienintėlio. O kai vyras pasisiūlo, tai dar aibė reikalavimų jam. Vadinasi, nelabai ir trūksta jo, to vyro.
Mane asmeniškai žavi šito vyro nuoširdumas ir kantrybė, aš pati neturėčiau nė perpus tiek atsparumo užgauliojimams ir patyčioms. Šiuo atveju tikėjau, kad esant dabartiniam vyrų ir moterų santykiui, vyriškį kažkas ,,nusigriebs", bet matyt, esu dar ryškiai per naivi:)
Negi visada viskas susiveda tik į ,,apsimoka - neapsimoka"? Ir negi niekada neverta surizikuoti vardan to, kad kažką rasti?

Kai pati turejau islaikyti savo buvusi vyra, kuris nedirbo, nes per mazai jo manymu jam mokejo, pastovei viskuo buvo nepatenkintas ir mane sugebejo davesti iki tokio lygio, kad as nestumo metu troskau tiktais mirties... Ir reikia susimastyti kodel tam tikras zmogus negali isbuti vienoje darbovieteje ilgai arba kodel isvis nenori dirbti, galbut turi labai rimtu psichologiniu problemu?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/15 22:58:44 22:58:44

MisteryGirl:
deepsorrow: Na jau, na jau jeigu už maistą vien tikrai nepigiau.

pala pala,nepamirsk tokiu dalyku kaip elektra, vanduo, maistas (o manau vyrukas su geru apetitu). Vien tai i men minimum 500lt. O darbininkui ne puses tiek nereiketu moketi

Nepamirškim ir to, kad meistrai užsiėmę ne vien jumis, gero santechniko laukti reikia min 3 dienas, o ir iškvietimas vienas, žinoma priklausomai nuo apimties darbų, gali kainuoti jums pusę tos sumos kurią įvardinote, jeigu nedaugiau. ūkvedys, nagingas mėsiui be 1500 nepasirašys, nebent koks atgrubnagis, o kam jums tokio reikia.

Ugnelė.: Mane labiau stebina kitas dalykas.

Ugnele juk tai elementarus lietuviškas mentalitetas - smagu kai kitam blogai, smagu kai gali ką pastumti, paspirti, apspjauti...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/15 23:03:36 23:03:36

Na vat miela Mistery jūs man pasakykit, kodėl jūs ryžtatės susisaistyti su tokiu vyru, argi nesimato to išlanksto, nejaugi nėra kažkokių kabliukų. Negi taip skubate tuoktis, kad visa kita nesvarbu?

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/15 23:09:59 23:09:59

deepsorrow: Na vat miela Mistery jūs man pasakykit, kodėl jūs ryžtatės susisaistyti su tokiu vyru, argi nesimato to išlanksto, nejaugi nėra kažkokių kabliukų. Negi taip skubate tuoktis, kad visa kita nesvarbu?

tame ir esme, kad nepastebejau... Bet ir pykti ant jo negaliu, nes jo deka turiu nuostabia dukryte. O gyvenimas tesiasi toliau

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/15 23:16:18 23:16:18

Tai žinoma, gyventi reikia ateitimi.
Tačiau sutikite, kad šitas žmogus, kuris neslėpdamas išsakė savo pasiūlymą, na elementariai negalime jo teisti, nes jis duoda apsisprendimo laivę, imk tai kas siūloma arba praeik pro šalį, kam tos patyčios (Tiesa mes su autoriumi irgi gana smarkiai susikibome dėl požiūrio į darbą, bet tik tiek)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume