Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

as esu

A

59 įrašai

2011/12/12 19:54:15 19:54:15

Svečias:
Kvailes, as moteris, ir dar labai turtinga

Tad prašau jūsų koordinačių. Jeigu jūs rimtai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/12 19:55:08 19:55:08

Pamenu šios diskusijos pradžią ir tamstos išsireiškimus apie darbą, kuriuos gana skeptiškai vertinau, tačiau dabar kai konkrečiai apibrėžėte viską – remontai, santechnika, maisto ruošimas, sutiksiu su jūsų požiūriu, tačiau tik tokiu atveju jeigu atlikimo kokybė – kaip sau. Santechnikui už minimalū remontą sumoki 600, ne todėl kad pats to nesugebėtum padaryti, nėra ten ko nesugebėt, tačiau nėra laiko, rezultate išeina taip, kad didžiąją laiko dalį praleidi pats rodydamas pirštu kur ir kaip viskas turi būti padaryta, su remontu lygiai tas pats. Palieki savaitgaliui, atvažiuoji patikrint ir vėl pirštu rodai jų broką, žinoma jie laiko save profais ir į pastabas reaguoja nenoriai, nes juk jie daro ne sau, bet kai plika akimi matai nelygumus ir trūkus kantrybei pasakai – pridėk gulsčiuką, prasideda „a, nu, jo čia biški negerai išėjo“ tai tikrai pamanai, kad šiuo atveju moters vietoje vietoj kažkokių besikeičiančių atgrubnagių (o tokių dauguma, nes jie daro ne sau ir stengiasi padaryti kuo greičiau) galbūt ir geriau turėti kažkokį pastovų „ūkvedį“.

as esu

A

59 įrašai

2011/12/12 19:57:32 19:57:32

deepsorrow: Pamenu šios diskusijos pradžią ir tamstos išsireiškimus apie darbą, kuriuos gana skeptiškai vertinau, tačiau dabar kai konkrečiai apibrėžėte viską – remontai, santechnika, maisto ruošimas, sutiksiu su jūsų požiūriu, tačiau tik tokiu atveju jeigu atlikimo kokybė – kaip sau. Santechnikui už minimalū remontą sumoki 600, ne todėl kad pats to nesugebėtum padaryti, nėra ten ko nesugebėt, tačiau nėra laiko, rezultate išeina taip, kad didžiąją laiko dalį praleidi pats rodydamas pirštu kur ir kaip viskas turi būti padaryta, su remontu lygiai tas pats. Palieki savaitgaliui, atvažiuoji patikrint ir vėl pirštu rodai jų broką, žinoma jie laiko save profais ir į pastabas reaguoja nenoriai, nes juk jie daro ne sau, bet kai plika akimi matai nelygumus ir trūkus kantrybei pasakai – pridėk gulsčiuką, prasideda „a, nu, jo čia biški negerai išėjo“ tai tikrai pamanai, kad šiuo atveju moters vietoje vietoj kažkokių besikeičiančių atgrubnagių (o tokių dauguma, nes jie daro ne sau ir stengiasi padaryti kuo greičiau) galbūt ir geriau turėti kažkokį pastovų „ūkvedį“.

Būtent, čia blaivus mąstymas. esu menininkas ir viską atlieku ypatingai kruopščiai, nors gal ir lėtai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/12 19:59:38 19:59:38

Aš esu:
O kas anot jūsų yra geras žmogus? Sutinku, ne profesija, bet kas?

Geras tas, kuris nesugeba nei muštis, nei bėgt. Toks žmogus nepakels rankos, bet ir neatliks Heraklio žygdarbių....

as esu

A

59 įrašai

2011/12/12 20:22:33 20:22:33

Svečias:
Aš esu:
O kas anot jūsų yra geras žmogus? Sutinku, ne profesija, bet kas?

Geras tas, kuris nesugeba nei muštis, nei bėgt. Toks žmogus nepakels rankos, bet ir neatliks Heraklio žygdarbių....

Na, mano atveju tai netikslus atsakymas. Noriu konkrečiai sužinoti kodėl nesu "geras žmogus".

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 07:15:09 07:15:09

Aš esu:
Svečias:
Na, mano atveju tai netikslus atsakymas. Noriu konkrečiai sužinoti kodėl nesu "geras žmogus".

Tai apibudinimas gero zmogaus .O koks tu nezinau , nes nepazistu Bet kita vertus nenusimink :blogieciu buti geriau ,juos labiau myli moterys (joke)

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/12/13 09:38:47 09:38:47

Aš esu:
Svečias:

Atleiskit, kad kisu nosi, kur nereikia, bet vis tiek noriu paklausti: o kam Jums turtinga moteris, jei pinigai Jusu nedomina? Ar nenoretumete moters, uzdirbancios minimuma, koordinaciu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 12:35:20 12:35:20

[quote=
Atleiskit, kad kisu nosi, kur nereikia, bet vis tiek noriu paklausti: o kam Jums turtinga moteris, jei pinigai Jusu nedomina? Ar nenoretumete moters, uzdirbancios minimuma, koordinaciu?[/quote]

Aha, rimtai ir man tas klausimas kirba Kaip cia taip pinigai blogis , bet piniginga moteris -lobis ? Kas cia dabar gaunasi ? Nei velnias ,nei gegute sakyciau

as esu

A

59 įrašai

2011/12/13 17:34:41 17:34:41

Lady-scorpio:
Aš esu:
Svečias:

Atleiskit, kad kisu nosi, kur nereikia, bet vis tiek noriu paklausti: o kam Jums turtinga moteris, jei pinigai Jusu nedomina? Ar nenoretumete moters, uzdirbancios minimuma, koordinaciu?

Tai kad man nesisiūlė moteris, uždirbanti minimumą. Parašė labai turtinga. Tinka ir minimalistė, tik manau kad jai save net sunku išlaikyti. Bet pragyvensim kaip nors.

susidomejusi

S

13 įrašai

2011/12/15 08:53:06 08:53:06

... sakote mokat dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus? "Vyriški"- tai čia kurie? Tarkim medžių šakas ar medžius nupjauti, bulves pasodinti-prižiūrėti-nukasti, namuko stogą karts nuo karto palopyti, namus (kambarius, san mazgus, virtuvę) sutvarkyti, tris kartus per dieną valgyt padaryti ir paskui indus suplauti - į minėtą sąrašiuką įeina ar čia jau bus "ne carskoje eto delo"?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume