2011/12/11 08:03:44 08:03:44
Daug čia tokių norinčių susipažinti "na chaliavu", bet neturinčių ką "v zamien" pasiūlyti. Tik vienas kitas, kaip ir šitas kulinaras, bet ir tai kažin ar tik jis nemeluoja kaip ir visi likę? Nachaliavčikai nelabai tinka, bo reikia būti labai bagotai.
2011/12/11 14:36:45 14:36:45
Svečias: Aš esu: Moku tą daryti. Labai geras - nedrįsčiau teigti, bet tikrai neprastas, iš minimumo produktų skanų patiekalą pagaminu.
Tas skanus patiekalas tai tipo siupinys? Toks improvizuotas skanus jovalas? Paklausiu konkreciau. Ar moki daryti balandelius, cepelinus, virtinukus lipdyti ir panasius kruopstumo bei kantrybes reikalaujancius patiekalus.
Ne, to nemoku, bet vyriškus darbus moku visus. O jums matau virėjo reikia:). Iš bet kurio maisto produkto padarau skanų patiekalą, anot jūsų jovalą, bet tai padeda išgyventi sunkmečiu ir skaniai pavalgyti. Kažkas čia rašė kad neturiu ko pasiūlyti mainais? O bent įsivaizduojate kiek kainuoja padaryti viso buto remontą? Sutvarkyti visą buitinę techniką? Pilnai aptarnauti kompiuterį? Ir dar daug ką. Užsienyje tokie žmonės gauna labai padorius pinigus už tai, ką siūlau už minimalų išlaikymą.
2011/12/11 15:21:55 15:21:55
Aš esu: Svečias: [quote="
Ne, to nemoku, bet vyriškus darbus moku visus. O jums matau virėjo reikia:). Iš bet kurio maisto produkto padarau skanų patiekalą, anot jūsų jovalą, bet tai padeda išgyventi sunkmečiu ir skaniai pavalgyti. Kažkas čia rašė kad neturiu ko pasiūlyti mainais? O bent įsivaizduojate kiek kainuoja padaryti viso buto remontą? Sutvarkyti visą buitinę techniką? Pilnai aptarnauti kompiuterį? Ir dar daug ką. Užsienyje tokie žmonės gauna labai padorius pinigus už tai, ką siūlau už minimalų išlaikymą.
Nu kazkas cia nesueina Daug moki ,daug ka sugebi, tad negi tavo aplinkoj nera moteru ,kurios noretu toki aukso grynuoli tureti? Juk ne visoms rupi pinigines dydis Moteriai svarbu saugumas ar galetum tai uztikrinti ? Valgiai man nerupi ,remonto nesiruosiu daryti, buitine technika kas savaite negenda
2011/12/11 17:53:47 17:53:47
Svečias: Aš esu: Svečias: [quote="
Nu kazkas cia nesueina Daug moki ,daug ka sugebi, tad negi tavo aplinkoj nera moteru ,kurios noretu toki aukso grynuoli tureti? Juk ne visoms rupi pinigines dydis Moteriai svarbu saugumas ar galetum tai uztikrinti ? Valgiai man nerupi ,remonto nesiruosiu daryti, buitine technika kas savaite negenda
Kas yra moters saugumas? Kad jos kas nesumuštų apsaugoti? Kiek teko suprasti, moteris saugi tada jaučiasi, kai ji saugi finansiškai, turi savo namus, darbą. Šito deja užtikrinti negaliu.
2011/12/11 18:16:19 18:16:19
Svečias: Jo, buvo čia toks irgi geras, sakėsi esąs geras elektrikas, bet nei viena DP narė ir taip neėmė tokio darbštuoliuko, todėl dabar supykęs ant visų moterų. Moterims nereikia namų tvarkytojų, virėjų ir kulinarų. Joms reikia tikrų vyrų, o ne išlaikytinių.
Ai tai cia tas Borgija kur dabar ant visu varo ir perka plastakes???
2011/12/11 18:23:17 18:23:17
Aš esu:
Kas yra moters saugumas? Kad jos kas nesumuštų apsaugoti? Kiek teko suprasti, moteris saugi tada jaučiasi, kai ji saugi finansiškai, turi savo namus, darbą. Šito deja užtikrinti negaliu.[/quote]
Moteriai saugumas yra kai jos kavalierius pas kitas nevaiksto ir ji galima ramiai palikti namuose viena kuriam laikui. Ir kai esant nelaimei i ji galima atsiremti. Va ko reikia moterims.
2011/12/11 19:15:50 19:15:50
Svečias: Aš esu:
Kas yra moters saugumas? Kad jos kas nesumuštų apsaugoti? Kiek teko suprasti, moteris saugi tada jaučiasi, kai ji saugi finansiškai, turi savo namus, darbą. Šito deja užtikrinti negaliu.
Moteriai saugumas yra kai jos kavalierius pas kitas nevaiksto ir ji galima ramiai palikti namuose viena kuriam laikui. Ir kai esant nelaimei i ji galima atsiremti. Va ko reikia moterims.[/quote]
Taip, tokį saugumą garantuoju. Nelaimė jei ne finansinė, tai galima į mane ir atsiremti.
2011/12/11 19:32:19 19:32:19
Aš esu: [
Taip, tokį saugumą garantuoju. Nelaimė jei ne finansinė, tai galima į mane ir atsiremti.
Gaila, bet geras zmogus ne profesija .Nors ka gali zinoti arteja Kaledos - stebuklu metas
2011/12/11 20:40:43 20:40:43
Kompiuteri perinstaliuoti kainuoja daugiausia 50Lt ir tai to retai prireikia. Buitine technika genda ne daznai, o jos remontas pigus. Realiai jokio indelio neinestum.
Kokius konkreciau buto remonto darbus moki? Ar gali padaryti prabangu remonta name: sienos, lubos, grindys, instaliacija, santechnika?
2011/12/11 21:03:23 21:03:23
nesamone kazkokia, vienas nukvakes senis siulosi, o pulkas dar labiau nukvakusiu moteriskiu kaip varnos utineja- ar ta moki, o gal ta moki?a, to nemoki...nu juokas ima, argi tokios derybos vyksta, kai zmones nori uzmegsti santykius, draugyste? kaip is vis toki vyra gerbti? tai susirask darba, atsistok ant koju, ir tada moters ieskokis, nezemines cia save...galu gale jei Lt nera darbu, kreipkis i firma, i kokia anglija isvarysi, uzsidirbsi, zmogum pasijusi. Nereikes cia tau zyzti, kas priims
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume