2011/09/17 06:28:06 06:28:06
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Labai vairuojanti teisi. Taciau leidau sau fantazuoti.
Panasia patirti, vadinasi auginantis vienas vaikus.
Dovanokit, siuo atveju nenoreciau buti "mama" dar dviems vaikams.
Kiek prisimenu cia vienas vienisas tevelis, auginantis vaikus, skundesi, kad jam neimanoma susrasti moters bendravimui - tik jis, skirtingai nuo sios temos autores, moteru asilemis nevadinao
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/09/17 06:54:49 06:54:49
Svečias: Dovanokit, siuo atveju nenoreciau buti "mama" dar dviems vaikams.
Kiek prisimenu cia vienas vienisas tevelis, auginantis vaikus, skundesi, kad jam neimanoma susrasti moters bendravimui - tik jis, skirtingai nuo sios temos autores, moteru asilemis nevadinao [/quote]
Asilemis nevadinau. Nesiskundziau.
2011/09/17 07:01:28 07:01:28
Nežinau, vaikų neturiu ir su vyru niekada negyvenau, neturėjau. Ne todėl kad nenorėčau.
O poras susiranda ir jaunos ir senos, plonos ir storos, su vaikais ir be jų. Tačiau ar nuo to priklauso gyvenimo laimė?
Gal greičiau reikėtų suvokti - kad moterys būna laimingos su vyrais ir be jų, su vaikais ir be jų, pasiekusios karjeros ar rankdarbių namuose aukštumas ir vidutinybės, sportiškos ir tinginės.
2011/09/17 07:06:12 07:06:12
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias: Dovanokit, siuo atveju nenoreciau buti "mama" dar dviems vaikams.
Kiek prisimenu cia vienas vienisas tevelis, auginantis vaikus, skundesi, kad jam neimanoma susrasti moters bendravimui - tik jis, skirtingai nuo sios temos autores, moteru asilemis nevadinao
Asilemis nevadinau. Nesiskundziau.[/quote]
O kaip bus, jei susirasi moterį, bet ji vistiek norės savo vaiko?
C
1075 įrašai
2011/09/17 07:12:55 07:12:55
Pilni vaiku namai vaiku. Kuris "tevas" ar tas kuris pradejo? ar tas kuris i gyvenima islydejo?
Ar tas Tevas kuris ta vaika visa gyvenima lydes?
Svečias: O kaip bus, jei susirasi moterį, bet ji vistiek norės savo vaiko?
C
1075 įrašai
2011/09/17 07:16:52 07:16:52
O kas liecia savo. Savu pakanka. "Niekada nesakyti op".
Nezinau kas butu jeigu butu.
Panasu, jau ne mano amziui tai. Ir tokios perpektyvos nesviecia.
2011/09/17 08:05:25 08:05:25
Ugnelė.: Aurase,
Vienas klausimas: kai tu kūrei šitą temą, gi tikėjaisi, žinojai, kad negali būti vienareikšmiškų nuomonių ir atsakymų.
Kodėl tie, kurie iš principo nepeikia mamyčių kaip žmonių, bet pasisako už tai, kad nenorėtų kurti santykių su jomis dėl vienokių ar kitokių priežasčių, t.y. turi kitokią nuomonę nei tavo, iškart nusipelno tokių epitetų?
Čia juk diskusija, nuomonių įvairovė, žmonės yra skirtingi, skirtingai mąsto, skirtinga jų patirtis.
Pagaliau gi kiekvienas turi teisę rinktis.
Tu įsiklausyk į jų nuomones, tame tikrai daug tiesos yra.
Aš, beje, esu moteris ir su vaikais, jei ką...
VISŲ PIRMA AŠ ŠITOS TEMOS NEKŪRIAU. JI nemano Tik jaučiu per daug joje dalyvavau..
2011/09/17 08:25:27 08:25:27
aurase: Ugnelė.: Aurase,
Čia juk diskusija, nuomonių įvairovė, žmonės yra skirtingi, skirtingai mąsto, skirtinga jų patirtis.
Pagaliau gi kiekvienas turi teisę rinktis.
Tu įsiklausyk į jų nuomones, tame tikrai daug tiesos yra.
Aš, beje, esu moteris ir su vaikais, jei ką...
Visų antra taip čia diskusija, nuomonių įvairovė ir t.t. ir pan, bet va ka galima suprast iš tavo parašymo, kad mano nuomonė nepriimama.. Tai kodėl nepriimat mano nuomonės ??
Įsiklausiau į čia rašiusių vyrų nuomones ir perskaičiau jas. Atsiversk pradžia šios temos ir paskaityk, kad nei vienas ten rašęs vyras nedraugautų su moterim su vaiku, jie tiesiog nurašo moteris turinčias vaikų. Gi ten kažkam tokia moteris tinkama tik seksui t.y. jis ateis pas tokia moterį patenkins savo instinktus ir viso gero. Kitas draugauja su moterim su vaiku, bet ruošias palikt ir palikt ruošias ne dėl jausmų , o todėl , kad ji rūpinas savo vaiku ir neturi laiko su juo laiko praleist ( miške, prie jūros ir dar kur jis ten rašė). Parašiau, kad lai kviečia ją su vaiku, tai vėl gi ne patiko.
2011/09/17 08:31:51 08:31:51
aurase:
Įsiklausiau į čia rašiusių vyrų nuomones ir perskaičiau jas. Atsiversk pradžia šios temos ir paskaityk, kad nei vienas ten rašęs vyras nedraugautų su moterim su vaiku, jie tiesiog nurašo moteris turinčias vaikų. Gi ten kažkam tokia moteris tinkama tik seksui t.y. jis ateis pas tokia moterį patenkins savo instinktus ir viso gero. Kitas draugauja su moterim su vaiku, bet ruošias palikt ir palikt ruošias ne dėl jausmų , o todėl , kad ji rūpinas savo vaiku ir neturi laiko su juo laiko praleist ( miške, prie jūros ir dar kur jis ten rašė). Parašiau, kad lai kviečia ją su vaiku, tai vėl gi ne patiko.
Nepykit, bet tamsta buka, kaip bato aulas - jei nesugebat perskaityti, ka kiti raso... Jei vyras puoseleja jausmui moteriai - tai kodel jis turi BUTINAI be islygu myleti ir jos vaika? - net jei jis pvz. chuliganelis? Vyrai renkasi MOTERI, o ne jos vaikus.
2011/09/17 08:33:46 08:33:46
Beje ir moteris renkasi VYRA, o ne jo vaikus - paklauskite neturincio pinigu draugo apie jo patirti...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume