Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

Felice della Rovere

F

1 įrašai

2013/04/01 12:58:59 12:58:59

Manau daugeliui aktuali tema..Tik man va čia tokia situacija išpuolė, sakykit, ar aš tokia reikli ar tiesiog mano draugas skūpas? PVZ. per pusę metų niekada nebuvome išvažiavę niekur pailsėti, kad ir savaitgaliui, visada už vakarienę ar pietus kavinėse susimokam atskirai, parduotuvėje kine taipogi.. niekada negaunu iš jo gėlių, nebent vieną kartą, kai buvo prisidirbęs.. Kokia jūsų nuomonė ? Ar tai normalaus vyro elgesys? Aš nesakau, kad turi mokėti VISADA už mane, tačiau kartais norisi kavinėje jaustis patogiai, kai žinau, kad vaikinas moka už mane...

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 13:13:55 13:13:55

Felice della Rovere: Manau daugeliui aktuali tema..Tik man va čia tokia situacija išpuolė, sakykit, ar aš tokia reikli ar tiesiog mano draugas skūpas? PVZ. per pusę metų niekada nebuvome išvažiavę niekur pailsėti, kad ir savaitgaliui, visada už vakarienę ar pietus kavinėse susimokam atskirai, parduotuvėje kine taipogi.. niekada negaunu iš jo gėlių, nebent vieną kartą, kai buvo prisidirbęs.. Kokia jūsų nuomonė ? Ar tai normalaus vyro elgesys? Aš nesakau, kad turi mokėti VISADA už mane, tačiau kartais norisi kavinėje jaustis patogiai, kai žinau, kad vaikinas moka už mane...

Borgija, tu rimtai psichiskai nesveikas.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/01 13:32:15 13:32:15

Felice della Rovere: Manau daugeliui aktuali tema..Tik man va čia tokia situacija išpuolė, sakykit, ar aš tokia reikli ar tiesiog mano draugas skūpas? PVZ. per pusę metų niekada nebuvome išvažiavę niekur pailsėti, kad ir savaitgaliui, visada už vakarienę ar pietus kavinėse susimokam atskirai, parduotuvėje kine taipogi.. niekada negaunu iš jo gėlių, nebent vieną kartą, kai buvo prisidirbęs.. Kokia jūsų nuomonė ? Ar tai normalaus vyro elgesys? Aš nesakau, kad turi mokėti VISADA už mane, tačiau kartais norisi kavinėje jaustis patogiai, kai žinau, kad vaikinas moka už mane...

Yra porų, kai vyrai moteris išlaiko, yra - atvirkščiai, bet jei jiems taip gera ir normalu, vadinasi viskas gerai. Tai pirmiausiai turėtumėt pagalvoti ar jums tas tinka, ar jums tai normalu.Tačiau jei geles dovanoja tik "prisidirbęs" - greičiausiai nebenorėčiai nei jo, nei apirbtų gėlių.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 13:39:14 13:39:14

Ir vėl Borgia? Nu blyn, net Velykų normalei užbaigt neduoda pridurkas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 14:14:59 14:14:59

Vel Borgijai ta liga, kai vyras i boba pavirsta Borgija, ar uzsimovei bobiskus triusikus ir ar papinyka uzsidejai ant savo riebaliniu papu?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 14:30:49 14:30:49

Svečias:

Vel Borgijai ta liga, kai vyras i boba pavirsta Borgija, ar uzsimovei bobiskus triusikus ir ar papinyka uzsidejai ant savo riebaliniu papu?

Nesiparinkit, chebra, cia ne borgia.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 14:40:18 14:40:18

Zinok, mano vyrukas irgi toks pat, tik net i kavines beveik neinam, na uz kokius 10lt,jis sumoka, o kartais as, tai lygiosios. Kinas ne, teatras ne, pajuris ne. Nes jis atidavineja skola ir neturi tam pinigu. Labai nesmagu man del to nes nukencia praktiskai visos musu bendravimo sritys. Zinau kad ir taip jis amzinas skrudzas, drabuziai rtik skudurynuose pirkti, laime kad vyrams ten geresnis pasirinkimas. Man taip netinka, bet darau savaip, perku tai kas man reikalinga, i kavines einu su draugemis, i kurortus...kol kas nevaziuoju viena. nezinau kiek tokia draugyste prasites. nelabai man tai normalu, nes netikiu kad atidavus skola jis taps kitoks nes pernelyg iprates taupyti. Puse metu tavo atveju gal nera labai daug, gal ateity jis taps dosnesnis? As esu gana dosni, man patinka mylimajam iteikti dovanele, pamaitinti skaniai. Bet turi buti ir atoveiksmis. Tu pastebek, kaip jis elgiasi su artimaisiais, tevais, seserim ar broliu, draugais. Ar visur jis toks skupus? Jei taip, turi rimtai primesti ar tau tinka. Skupumas sunkus trukumas. Nepainioti su protingu taupumu!

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 16:14:49 16:14:49

Skūpus moka du kartus

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/01 17:55:59 17:55:59

http://gyvenimas.delfi.lt/karjera/sykst ... d=19461889

Saja

S

2 įrašai

2013/04/01 19:57:51 19:57:51

O mano situacija priešinga. Mano vaikinas su kuriuo jau penki menesisikartu labai išlaidus, priperka visokių dovanėlių, kurios man kartais net nereikalingos, o mėnesio gale skolinasi, nes nebeturi pragyvenimui. Man nereikia tiek tų cackių, bet kaip jam gražiai pasakyt, kad neįžeist. Kartą bandžiau sakyti, bet jis vistiek peka visokius siurprizus. Gale mėnesio skolinasi, gavęs alga gražina skolas ir toliau cackes pirkinėja. Aš jam siūliau pasitaupyti bendrai kelionei, atostogom, jis sutinka, bet ir vėl savo daro gal jo toks būdas ir nieko čia jau nepakeisi?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume