2013/03/27 18:11:31 18:11:31
Krikščionybėje pavydas yra viena iš septynių didžiausių ydų.
2013/03/27 18:39:47 18:39:47
be saibu: [quote=" iki neapykantos, kersto, žmogžudystės.
Nu va laba diena. Pakalbėjot.
Pavydi tai moteris, o tema "Nera normaliu vyru siame portale ("
Žmogui pavojus gyvybei gresia.
labaivairuojanti: Paanalizuok situaciją, save ir jį joje.
Kaip Tau sekasi pačiai save analizuoti?[/quote]
Cia klausimelis, besaibi? Ar man pasirode?
Jei ne, labai kvailas.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2013/03/27 21:17:33 21:17:33
Svečias: be saibu: [quote=" iki neapykantos, kersto, žmogžudystės.
Nu va laba diena. Pakalbėjot.
Pavydi tai moteris, o tema "Nera normaliu vyru siame portale ("
Žmogui pavojus gyvybei gresia.
labaivairuojanti: Paanalizuok situaciją, save ir jį joje.
Kaip Tau sekasi pačiai save analizuoti?
Cia klausimelis, besaibi? Ar man pasirode?
Jei ne, labai kvailas.[/quote]
O man pasirodė, kad tai buvo klausimas su mintim ir aš jau prieš kelis postui atsakiau. Patikslinimui galėčiau pasakyti, kad sekasi
Realiam gyvenime teko išgyventi situacijų, kuriose buvau ir teisi, ir neteisi.Na nebuvo taip sunku pačiai suvokti, pripažinti. Už tai esu dėkinga gyvenimui
2013/03/28 06:22:30 06:22:30
labaivairuojanti:
O man pasirodė, kad tai buvo klausimas su mintim ir aš jau prieš kelis postui atsakiau. Patikslinimui galėčiau pasakyti, kad sekasi
Realiam gyvenime teko išgyventi situacijų, kuriose buvau ir teisi, ir neteisi.Na nebuvo taip sunku pačiai suvokti, pripažinti. Už tai esu dėkinga gyvenimui
Tai ne klausimas buvo.
Pasakymas klausimu, po Tavo posto.
2013/03/28 11:03:02 11:03:02
čia daugelį pilnatis taip veikia?
2013/03/28 16:05:47 16:05:47
be saibu: labaivairuojanti:
Tai ne klausimas buvo.
Aisku kad ne klausimas, naivi jaunuole vairuojanti . Argi nematai pasyviai agresyvaus elgesio? Besaibiui dzin ar tau sekasi ar ne sekasi save analizuoti, tavo asmenybe ji domina kaip pernai iskrites sniegas. O domina ji sumenkinti kita zmogu iskelus save, tam jis ir panaudoja visokius neva tai ismintingus klausimus. Taip ir matau senoli apuoka tupinti simtameciame azuole
2013/03/28 16:06:50 16:06:50
Wit: čia daugelį pilnatis taip veikia?
Kaip matote, madmuazele
2013/03/28 16:28:48 16:28:48
Svečias: be saibu: labaivairuojanti:
Tai ne klausimas buvo.
Aisku kad ne klausimas, naivi jaunuole vairuojanti . Argi nematai pasyviai agresyvaus elgesio? Besaibiui dzin ar tau sekasi ar ne sekasi save analizuoti, tavo asmenybe ji domina kaip pernai iskrites sniegas. O domina ji sumenkinti kita zmogu iskelus save, tam jis ir panaudoja visokius neva tai ismintingus klausimus. Taip ir matau senoli apuoka tupinti simtameciame azuole
Dar jauna, bet užtai pas ją navigacija gera
2013/03/29 06:43:47 06:43:47
Svečias:
Nei žeminau nei aukštinau. Pats(pati) prie mano žodžių pridėjai ko savoje širdyje pertekęs. Tai ir nauja istorija...
2013/03/29 16:29:16 16:29:16
be saibu: Svečias:
Nei žeminau nei aukštinau. Pats(pati) prie mano žodžių pridėjai ko savoje širdyje pertekęs. Tai ir nauja istorija...
Na kurgi ne:D
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume