Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 17:44:47 17:44:47

O tai čia kur? Akropolyje ar Babilone? O gal Eifelyje? Prašom patikslinti - smalsu pasidarė.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/19 17:59:52 17:59:52

Tai nesvarbu. Svarbungera kaina.

Gero vakaro.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 18:54:10 18:54:10

labaivairuojanti: "Be solidžios sąskaitos banke vyrukams išties yra sunku susirasti padorią merginą. Juk televizija, internetas, apskritai žiniasklaida, žurnalai jaunoms merginoms ir šou realybė klykte klykia, kad be solidžios sąskaitos banke nėra ko lįsti prie gražių merginų. '
Gerbiamasis, Jūsų amžiaus grupėje, tikrai taip. Labai protingai parašėte.

chi chi chi, cha cha cha, senas bezdalius jaunos grazuoles uzsigeide, nemokamo sekso, chi chi chi.... Pigameleone,tavo amziaus grupeje tokiu ~60 moteryciu nors vezimu vezk sutaisyk ten kuriai nors krana, gal pasirasys tau ant nemokamo sekso, dar ir saltibarsciu lekste nemokamai gausi

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/19 20:21:10 20:21:10

Be saibu: Svetlana, mieloji, elementariai neturi nei ka pasakyti, nei kuo argumentuoti.
Uzvedi durnus zaidimus, kai prisijungiau prie zaidimo, nepatenkinta.
Ka tu pati manai, apie psihologa kaip apie profesija kuris leidzia sau taip kalbeti viesoje erdveje, kitus vertina asmeni, ar klijuoja jam pravardzius?
Liudna, bet taip as nemaciau realybeje.

Aplamai net netureciau cia teisintis kur as buvau ir su kuo as buvau, na bet va.

Nuotrauka daryta mono paties telefonu.
gal as as tureciau banko korteles israsus parodyti?
jei tai cia api tai?!

Gana nesamonem.

Uzsimanysi pagalbos kreipkis...

Čia nesu psichologė, bet eilinė pašnekovė, kaip ir tu ne pacientas, nereikia painiotis. O pravardes tu sau pats pritaikai - arba jas prisiemi ne kartą arba ne. Šią matau prisiėmei . Apie žaidimus irgi tu prašnekai. Vertiname ne asmenį, bet jo poelgius - vėl tavo paties prašymu. Aplamai neturi teisintis, bet nuolat tą kažkodėl darai. Apie nuotrauką aš net neužsiminiau. Apie korteles irgi. Gana nesąmonėm - ir aš sakau. Pamatyk ką sakai/rašai. Aš (kaip ir kai kurie kiti - tik veidrdis, kuriame matai savo atspindį...). Skaudi teisybė būna,bet reikalinga..Tik neklausk, meldžiu, ką aš vadinu teisybe, esi jau didelis, pats atrask savo tiesą.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 20:52:07 20:52:07

Pavojingas griovys ir dar pavojingesnis griovelis:
labaivairuojanti: "Be solidžios sąskaitos banke vyrukams išties yra sunku susirasti padorią merginą. Juk televizija, internetas, apskritai žiniasklaida, žurnalai jaunoms merginoms ir šou realybė klykte klykia, kad be solidžios sąskaitos banke nėra ko lįsti prie gražių merginų. '
Gerbiamasis, Jūsų amžiaus grupėje, tikrai taip. Labai protingai parašėte.

Šaunioji, jūs dabar vairuojate į griovį ar iš griovio? Problemiškas mėgavimasis grioviu jums gali būti nenaudingas - laikas išsiropšti iš jo ir pakilti. Griovys neskirtas nei imtacijai, nei parodijai, o griovelis - jau visai kas kita. Tai jau didelė Puota ir Fedras - tai paveikslas, piešiantis intymų sapną Artemidorui, o ne vairuojančiai į griovį, tiesa?

Bet ar tik tas vienas griovelis kaip vermišėlis, prilaikantis ausis

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 20:59:43 20:59:43

Artemidoras, sapnuojantis erotinius sapnus tai naujas Borgios vardas?

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 21:05:02 21:05:02

Svečias: Artemidoras, sapnuojantis erotinius sapnus tai naujas Borgios vardas?

Ne tik sapnuojantis, bet ir aprašantis, tapantis, mato gyvai griovius ir griovelius

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 21:11:29 21:11:29

Be saibu: Svetlana, mieloji, elementariai neturi nei ka pasakyti, nei kuo argumentuoti.
Uzvedi durnus zaidimus, kai prisijungiau prie zaidimo, nepatenkinta.
Ka tu pati manai, apie psihologa kaip apie profesija kuris leidzia sau taip kalbeti viesoje erdveje, kitus vertina asmeni, ar klijuoja jam pravardzius?
Liudna, bet taip as nemaciau realybeje.

Aplamai net netureciau cia teisintis kur as buvau ir su kuo as buvau, na bet va.

Nuotrauka daryta mono paties telefonu.
gal as as tureciau banko korteles israsus parodyti?
jei tai cia api tai?!

Gana nesamonem.

Uzsimanysi pagalbos kreipkis...

Kaip miela Gal galėtum kraną suremontuot už šaltibarščių lėkštę, jei nesunku? Banko korteles pageidautina, kad išsigrynintum

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/19 21:14:27 21:14:27

Svečias:
Svečias: Artemidoras, sapnuojantis erotinius sapnus tai naujas Borgios vardas?

Ne tik sapnuojantis, bet ir aprašantis, tapantis, mato gyvai griovius ir griovelius

Fu, Borgija senas susmirdes iskrypelis Artemidoras Pomidoras

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/19 21:14:48 21:14:48

čia mano postas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume