2013/03/19 16:08:58 16:08:58
kodelciukas: Svečias:
Per daug klausimų, Kodelčiuk . Atmintį turiu šiokią tokią:). Ukraina mano močiutės tėvynė.
Patikslinti prašau, ką šituo nori pasakyti.
Kodelčiuk, labai parašau, pradėk mąstyti, įjunk galvą, juk ji duota ne vien tam, kad į kaklą neprilytų . Tau viską reikia sukramtyti, į burnytę įdėti...o prarysi tu pats, tikiuosi?
2013/03/19 16:16:50 16:16:50
Ak, Leli Borgia, vien apie gražuoles godojate, aišku jos daug kam neprieinamos - anokia čia įžvalga. Tačiau yra normalių paprastų merginų/moterų, neišsiskiriančių spindinčiu grožiu, bet gal jų sielos grožis spindi? Beje yra nuomonė, kad visos gražuolės viena į kitą kažkuo panašios (grožio standartai), o įprastos merginos turi savyje spindulėlį ar kibirkštėlę ar "vinelę" tik jai vienai būdingą ir darančią ja patrauklia ir nepakartojama, savita. Nekalbant apie tai, kad tokios merginos dažnai patikimesnės, ištikimesnės ir nuoširdesnės negu kai kurios gražuolės. Jūsų teisė rinktis. Pasipuikavimui - gražuolė, gyvenimo pilnatvei - savitą. Beje, vyrams irgi taikytina.
2013/03/19 16:22:45 16:22:45
svetlana: kodelciukas: Svečias:
Per daug klausimų, Kodelčiuk . Atmintį turiu šiokią tokią:). Ukraina mano močiutės tėvynė.
Patikslinti prašau, ką šituo nori pasakyti.
Kodelčiuk, labai parašau, pradėk mąstyti, įjunk galvą, juk ji duota ne vien tam, kad į kaklą neprilytų . Tau viską reikia sukramtyti, į burnytę įdėti...o prarysi tu pats, tikiuosi?
Ar galetum sukramtyti?!
2013/03/19 16:37:24 16:37:24
Kodelciukas:
Ar galetum sukramtyti?![/quote]
Bėda su tavim ir tiek... mamos paprašyk.
2013/03/19 17:04:43 17:04:43
Svetlana, mieloji, elementariai neturi nei ka pasakyti, nei kuo argumentuoti.
Uzvedi durnus zaidimus, kai prisijungiau prie zaidimo, nepatenkinta.
Ka tu pati manai, apie psihologa kaip apie profesija kuris leidzia sau taip kalbeti viesoje erdveje, kitus vertina asmeni, ar klijuoja jam pravardzius?
Liudna, bet taip as nemaciau realybeje.
Aplamai net netureciau cia teisintis kur as buvau ir su kuo as buvau, na bet va.
Nuotrauka daryta mono paties telefonu.
gal as as tureciau banko korteles israsus parodyti?
jei tai cia api tai?!
Gana nesamonem.
Uzsimanysi pagalbos kreipkis...
2013/03/19 17:05:11 17:05:11
Svečias: labaivairuojanti: "Be solidžios sąskaitos banke vyrukams išties yra sunku susirasti padorią merginą. Juk televizija, internetas, apskritai žiniasklaida, žurnalai jaunoms merginoms ir šou realybė klykte klykia, kad be solidžios sąskaitos banke nėra ko lįsti prie gražių merginų. '
Gerbiamasis, Jūsų amžiaus grupėje, tikrai taip. Labai protingai parašėte.
Oi, nulūšiu... Nu jau taip teisinga ta Vairuojanti parašė, kad griūk negyvas Senis BORGIJA užsimanė jaunos gražuolės, nu durnas blemba per visą pilvą. Savo amžiaus žmonos nesugebėjo išlaikyti nes impotentas, o dabar jaunos gražuolės užsimanė. Taip taip, tau tik su sąkaita gali tą jaunikl gauti, durneli, tu
Ir aš manau, kad durnelis tas Borgia.
2013/03/19 17:06:07 17:06:07
svetlana: Kodelciukas:
Ar galetum sukramtyti?!
Bėda su tavim ir tiek... mamos paprašyk.[/quote]
Mamos as neturiu ir nei tevo, psichologe!!!
2013/03/19 17:06:26 17:06:26
Be saibu: Svetlana, mieloji, elementariai neturi nei ka pasakyti, nei kuo argumentuoti.
Ka tu pati manai, apie psihologa kaip apie profesija kuris leidzia sau taip kalbeti viesoje erdveje, kitus vertina asmeni, ar klijuoja jam pravardzius?
Aplamai net netureciau cia teisintis kur as buvau ir su kuo as buvau, na bet va.
jei tai cia api tai?!
Gana nesamonem.
Įdomu, įdomu, o kur visgi buvai ir ką ten veikei?
2013/03/19 17:14:30 17:14:30
Svečias: labaivairuojanti: "Be solidžios sąskaitos banke vyrukams išties yra sunku susirasti padorią merginą. Juk televizija, internetas, apskritai žiniasklaida, žurnalai jaunoms merginoms ir šou realybė klykte klykia, kad be solidžios sąskaitos banke nėra ko lįsti prie gražių merginų. '
Gerbiamasis, Jūsų amžiaus grupėje, tikrai taip. Labai protingai parašėte.
Oi, nulūšiu... Nu jau taip teisinga ta Vairuojanti parašė, kad griūk negyvas Senis BORGIJA užsimanė jaunos gražuolės, nu durnas blemba per visą pilvą. Savo amžiaus žmonos nesugebėjo išlaikyti nes impotentas, o dabar jaunos gražuolės užsimanė. Taip taip, tau tik su sąkaita gali tą jaunikl gauti, durneli, tu
Nu blemba, kodėl tik per pilvą?
2013/03/19 17:16:02 17:16:02
Ispardavimai buvo.
Svečias: Be saibu: Svetlana, mieloji, elementariai neturi nei ka pasakyti, nei kuo argumentuoti.
jei tai cia api tai?!
Gana nesamonem.
Įdomu, įdomu, o kur visgi buvai ir ką ten veikei?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume