Gal ir parenkami pagal testų rezultatus, bet...kas trukdo atsakinėjant meluoti, apsimesti? Niekas.
O panašu, kad apsimetinėjama apie 90 %.
Be to, testų, patikimų 100 % taip pat nebūna.

ieva
2011/10/15 17:36:39 17:36:39
Gal ir parenkami pagal testų rezultatus, bet...kas trukdo atsakinėjant meluoti, apsimesti? Niekas.
O panašu, kad apsimetinėjama apie 90 %.
Be to, testų, patikimų 100 % taip pat nebūna.
Ugnelė.
2011/10/15 18:26:46 18:26:46
Nesuprantu, kokia prasmė atsakinėjant į testą, meluoti? Savo laiko negaila nesąmonėms?
Kitas dalykas - man, tarkim, niekad nebuvo labai svarbus tas suderinamumas. Reikia palikti vietos ir žmogiškajam faktoriui. Tarp visų mano DP pažinčių tik vienas žmogus buvo iš ,,suderinamų narių", visi kiti atsirado kitais keliais. Ir net nežinau, dėl kokių ir kieno - mano ar tų vyrų - kriterijų tie žmonės ,,nebuvo su manim suderinami''. O pažintys su jais mezgėsi ir vystėsi... Todėl nemanau, kad reikia labai įsikibus laikytis tų suderinamumo procentų.
ieva
2011/10/15 18:29:00 18:29:00
oho, o jus norejote ne dykai o uzsidirbti is to?????
labaivairuojanti
2011/10/15 18:41:24 18:41:24
Kam taip viską priimti pažodžiui, aš pvz. šitą išsireiškimą supratau maždaug taip - labas, labas ir į lovą norėtų, ir tai tiesiai leido suprasti. Kodėl jūs suprantate, kad norėjo užsidirbti??. Mano manymu, moteris ieškojo rimto draugo, o ne lovos nuotykių ieškotojo.
ieva
2011/10/15 19:20:21 19:20:21
nu man irgi juokinga kai vietoj to kad gauti sekso,kas ne visoms nuskyla,boba ima ir atsisako.Kam tokios kvaisos reikalingos? aplink vien frigidiskos
ieva
2011/10/15 19:51:29 19:51:29
Na va kaip būna, tavo sekso net ir kvaišoms nereikia, dabar tai jau mane prajuokinai
ieva
2011/10/15 19:59:53 19:59:53
nu bet cia tikrai nera normaliu moteru su normaliais poreikiais. Nenori sekso,nenori aktyvaus laisvalaikio,tik buityje paskende,del to ir paliktos vyru.
Zygfrid
2011/10/15 21:00:59 21:00:59
Tikra teisybe. Sedi namuose prie teliko, celiulita augina. Tingi net paseksuoti. Kam tokios reikalingos. Is viso dabar moterys neaisku i ka pavirto. Nori, kad vyras apie jas kaip apie invalides sokinetu ir islaikytu. Senoveje moteris visus trobos kampus laikydavo. O kas dabar liko... Parodijos is moters. Kai paziuriu dabartines merginas jau virs 25 metu, gyvena is mamos kotletu. Arba is fast fudo, net barsciu nemoka pravirti. Atidarai saldytuva- nerandi nei ko paest. Lovoje irgi tingi pakruteti, guli kai pliauskos. Ir dar skundziasi kokie blogi vyrai. I save pasiziuretu is salies. Apie piniginius reikalus geriau patyleti. Nori is vyro, kad ir bmw naujas ir butas centre, o pacios ant triusiku normaliu neuzsidirba. Vaiksto nutriususios visokiais Zara skarmalais ir dar princo nori. Na ir kam tokios normaliam vyrui reikalingos? Pagimdys vaika, tai ir tas nevalges nepraustas bus. O ir gimdyt nelabai jos ruosiasi. Svajoja apie princus. Su vienu pasitampo, po to ant kito. Po to jau 30 let- baby net. Jo, o po 30 lietuvaites naftalinines visai pasidaro. Baisu ziuret. Tokia situacija.
ieva
2011/10/15 21:10:26 21:10:26
taip taip, taip ir yra. Bandai draugaut,tai aiskina is karto, kad tarnauti nesiruosia, neskalbs ir nevirs, vaiku dar maziausiai 5 metus nenori tureti,o seksas tai isvis kam reikalingas,tipo tu kaip purvinas esi jei apie seksa galvoji. Nafig tokios kam reikalingos? Beveik visos storos,apdribe, i kurortus negali tipo vaziuoti,nes negali nusirengti kokios storos,nei paslidinesi su jomis, nei dviraciu pavazinesi kartu ar su kateriu kokiu. Nafig ta boba,tada geriau bent jau seksui kokia jaunikle pasiimti.
ieva
2011/10/16 08:26:05 08:26:05
Kur cia aktyviu vyru buna? Turbut fantastiniam kine matet...