Svečias:
Internetinės pažintys negrįžtamai sugadina žmones, jei jie čia tupi ilgai. Todėl normalių abiejų lyčių asmenų čia galima rasti tik išbuvusių neilgą laiką. Jeigu jiems nusišypsojo laimė, 1 iš 1000, rasti tokį pat normalų ir išeiti, arba, jie tiesiog nusivilia ir išeina.
Ilgalaikiai "pažintiniai internautai" išsiugdo nuomonę, kad visai nebūtina puoselėti santykių, pirmam ginčui pasitaikius, ieško kito (ypač tai liečia vyrus), nes norinčių susipažinti -marios. Be to, pasidaro labai išrankūs, nes pasiduoda iliuzijai, kad visada galima rasti gražesnę, mielesnę, geresnę, tobulesnę.. Gal moterų tokių mažiau, bet taip pat yra dalis, nuolat ieškanti turtingesnio, protingesnio ir t.t.
Internetinės pažintys sugadina daug žmonių, tik kol kas to poveikio patys dar nesuvokiame.
Tiesiog pasekime, kaip keičiasi mūsų mintys, ilgiau pabuvus ir pabandžius bendrauti pažintyse.
Spėju, kad tai parašė moteris ir tame yra daug tiesos.
Kai tik čia užsiregistravau, teko sutikti vyrų, kurie tuo laiku jau skaičiavo savo buvimo čia ir trečiuosius, ir net penktuosius metus. Man tada atrodė labai keista, kad paklausaus amžiaus (40-50 m.), vieniši, lyg ir normalūs vyrai per tiek laiko nieko nesusiranda, kai minėtoje amžiaus grupėje moterų tikrai yra kur kas daugiau. Vėliau, daugiau mažiau su jais pabendravus, pastebėjau, kad tikrai visą laiką ieškoma gražesnės, geresnės, t.y. vis palankesnio varianto, visiškai nesistengiant pažinti žmogaus, su kuriuo tuo metu bendraujama ir neinvestuojant į kuriamus santykius.
Gal aš klystu, bet manau, kad yra tam tikras laikas, kai buvimas čia leidžia kažkiek pažinti žmones, leidžia suprasti savo lūkesčius i galimybes, bet ilgas buvimas pažintyse iškreipia mąstymą.
Aš pati esu su mielu žmogumi iš DP, kuris buvo čia registruotas, pasimatė tik su viena moterimi, ji nelabai jam patiko, tada jis parašė man. Susitikome ir kadangi mums viskas klojosi neblogai, jo iniciatyva gal po 3 mėnesių išsiregistravome. Rimtas žmogus nematė reikalo čia ilgiau būti. Jis čia prabuvo gal 4 mėnesius.
Nesakau, kad pas mus viskas buvo kaip sviestu patepta. Tačiau ko jau ko, o noro ir stengimosi, kad santykiai būtų sklandūs jam tikrai netrūko.