Negalejau nuo vaikystes pakesti vyru su skustom galvom, trumpais plaukais. Jie man slykstus, net uz pinigus manes tokie nesuviliotu. Mano tevas filosofijos mokslu daktaras, poetas, zymus labai Rusijoje, jis visa gyevnima nesioja ilgus plaukus. Man visada patiko tik Antonio Banderas, o mano vyras kopija jo, tik, kad melynu akiu, uz tai ir pamilau savo vyra, maciau vyro nuotraukas is armijos, kur jis plikas - i toki gyvenime neziureciau. Jei vyras nusikirptu plaukus - issikirciau iskart, nes salia skustagalvio man butu geda ir zema gatveje eiti. Skusta galva, tai tiuregininku, zeku mada. Skusta galva atejo i mada is nusiklateliu ir zmoniu su blusom, utelem ir t.t. pasaulio. As ilgu plauku fetisiste ir tuo labai patenkinta, pas mane pacia plaukai ilgi, sveiki, grazus ir zemiau liemens - mano vyras dievina mano plaukus, o as jo. O ka jus dievinat man visai nerupi. Kuo trumpesni pas vyra plaukai, tuo jis prastesnis zmogus ir linkes i nusikaltimus, smurta - kazkada skaiciau angliskai kažkokia kriminaline knyga, kurioje buvo parasyta kodel visi zekai megsta trumpai kirptis arba plikai skustis ir t.t. Lietuviai vyrai labai negrazus. Dauguma tai nupiepe blondinai be bruozu, be išminties ir proto. Tai ryzi ir slyksciai kudi, tai alaus pilva turintys su bukucio snukeliu. Man mano vyras rusas geriausias is visu vyru. Uz lietuvio niekada nenorejau teketi, nes man jie negrazus. O man is vyro tik grazi isvaizda, seksas, demesys rupi, nes pinigu, namus, karjera ir taip turiu.