Taip, paskaitinėju ir parašau, o ką? Labai jau nepatinka? Norėtum uždrausti? Norėtum, kad DP forumiečiai neturėtų loginio mąstymo, negalėtų kritiškiau galvoti? Nepatinka, kad aš kitaip manau arba nemanau, kad vien seksas traukia vyresnį vyrą link jaunesnės, bet kažkas daugiau taip pat, be jokios abejonės? Kodėl mane priskiri ne mano mintims? Patinka taip elgtis negarbingai? O šiaip aš jums pasakysiu, kad žinoma, jaunystė, jaunas, dailus kūnas, be jokios abejonės, vyresnį vyrą atgaiviną ir suteikia palaimą - pasitenkinimą savimi ir savo gyvenimu. Bet juk ir jauna mergina iš rimto, solidaus vyro mainais gauna daug ką taip pat: išmintį, patirtį, platesnį ir gilesnį pasaulio ir jausmų suvokimą, pagaliau, stabilumą ir pasitikėjimą kitu žmogum, o kartu ir savimi. Aš čia nekalbu apie pašlemėkus, egoistus ar šiaip kokius tai maniakus, kuriems svarbu tik nudulkinti pakabinus kokią jauniklę - sužaloti, sulaužyti jai gyvenimą. Ne visi vyrai linki moterims ir merginoms blogo ar nori kuo tai joms pakenkti - sužlugdyti. O, pgaliau, gi gali užsmegsti ir draugystė, nebūtinai tik seksualinys ryšys, bet koks nors kitas vienas kitą papildantis ir maloninantis, pamokantis, abipusiai naudingas ryšys. Nors, žinoma, sveikas, normalus, mąstantis vyras iki mirties žavėsis jaunomis moterimis - tai glūdi mūsų prigimtyje. Manau, kad ir moterys nelabai jau čia kitokios ir joms nerūpi jauno vyro dailus, atletiškas kūnas, išskyrus savo bendraamžio ar kažkiek vyresnio sutuoktinio. Nemeluokime vienas kitam, vienas kitai, padėkime geriau suprasti vienas kitą be blogų ketinimų vienas kito atžvilgiu ir nebijokite paklaidžioti po Sofijos pasaulį ir pasiieškoti ten išminties ir kitokio, tikresnio pasaulio ir savęs suvokimo, pajautimo.