Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

taigi

T

1 įrašai

2011/10/16 18:06:53 18:06:53

rimtas klausimas: As paskaitau kartais pasisakymus cia ir man kyla naturalus klausimas - kokia baisus ir nekulturingi zmonescia renkasi. Vyrai vien sekso maniakai ar psichiniai ligoniai.Atsakykite man ar gali rimta dirbanti 35 metu moteris turinti buta,rasti cia rimta inteligentiska su aukstuoju issilavinimu vyra,su kuriuo butu galima isgerti kavos,nueiti i teatra,padiskutuoti apie perskaitytas knygas,pasivaikscioti parke ir kad tam vyrui nerupetu vien antras galas.Ar dar yra tokiu vyru sioje svetaineje? Jei butu palikciau savo tel.numeri.Aciu uz atsakymus.

Galima susirasti net ir mokslu daktara, su kuriuo ir apie Kanta padiskutuoti galima, ir savaitgaliui i Roma nuskristi ir kavos i lova kiekviena diena i lova butu galima sulaukti - tiesa tik smulkmena - tas zmogus jau sau pora butent cia, DP, susirado ir jau santykius iteisino...

PS Maziau zygfrida skaitykite - ir kepenims sveikiau bus ir makaronu nuo ausu nubraukineti nereikes

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/16 18:33:41 18:33:41

Svečias:
Taigi, mieloji, su visa pagarba jums, negalite būti gera patarėja čia. Kadangi dėl savo duomenų, niekada nežinosite, ką pažintyse tenka patirti moterims, turinčioms, kokį nors, kad ir nedidelį išvaizdos trūkumą. Jums pasisekė to nežinoti ir tai sakote, kad lyg ir tapote įtaresnė ir atsargesnė. Įsivaizduokite, kaip jaučiasi moterys, kurios dėl tam tikrų trūkumų, yra pašiepiamos.
Mano išvada - internetinės pažintys tik gražioms moterims. Visoms kitoms, geriau tiesiog negadinti sau nuotaikos su jomis. (Nekalbu apie labai stambias, apsileidusias, ar ne pagal amžių susenusiais, užtenka labai nedidelių trūkumų).

Negaliu nesutikti, nes Jūsų žodžiuose daug tiesos. Ir visgi - gal reiktų į kai ką tiesiog nekreipti dėmesio ar pasistengi užsiauginti storą skūrą, nurašant, kad visi tie įžeidinėjimai yra tik nekultūringo žmogaus problema.
Iš mano pusės tik toks patarimas: žmonės, užsiregistravę čia, DP, yra lygiai tokie patys kaip ir gatvėje. Vieniši, trokštantys būti suprasti, laukiami, mylimi, įvertinti. Todėl nereikia to išankstinio negatyvaus požiūrio į visus juos. Manau, kad nuoširdumas ir atvirumas labiausiai pralaužia ledus ir gali padėti užmegzti pažintį ir toliau kurti santykius.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 18:51:55 18:51:55

Tiesa, tik...Nepavyko man užsiauginti storos skūros. Geriau būti vienai, negu laukti normalių pakalbinimų, laikas nuo laiko susinervinant dėl nekultūringų. Nemanau, kad kas nors nusipelno įžeidinėjimų. Todėl pasirinkau geriau gyventi viena ir išsiregistravau iš pažinčių. Sėkmės gražiems ir...turintiems storą skūrą

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/16 19:04:52 19:04:52

Išvaizda yra subjektyvus dalykas. Ir - kaip mano mama sakydavo: nėra negražių moterų, yra tik nemylinčios savęs ir nevertinančios savęs moterys. Tas, kuris kažką negražiai Jūsų adresu pasakė, yra tik nevertas Jūsų dėmesio prašalaitis, o Jums reikalingas mielas artimas bendrakeleivis, kuris mylės Jus tokią, kokia esate.
Viskas bus gerai. Reikia tik tikėti.
Sėkmės.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/16 20:04:11 20:04:11

Kai vyras renkasi moteri, isvaizda yra tikrai ne pirmoje vietoje. Aisku ant sekso, tai reikia graziu. Bet gyvenimui yra dar daug svarbesniu savybiu nei isvaizda.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 20:49:41 20:49:41

Seksui irgi nebutina pati graziausia. Svarbiausia bendravimas be barjeru ir aistra.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/16 21:04:13 21:04:13

Esme ta, kad zmona turi buti nedurna. Nes grazums tai ner svarbu- vistiek atsibosta ta pati skyle greit. Svarbu, kad gyvent but imanoma. O graziu ir jaunu- yra papigiai nupirkt. O vat proto nenupirksi- deficits.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 21:20:26 21:20:26

brudas tu Zygfrid

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/16 21:40:23 21:40:23

Svečias: brudas tu Zygfrid

Kodel taip manote?

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/17 06:32:07 06:32:07

Svečias:
jaucianti:
Svečias:
Desperatiškai 34 m. moteriai, slepiančiai savo foto ir apgaudinėjančiai savo vyrą, tikrai reikėtų. Turite 2 vaikus ir užuot jais rūpinusis, pezat štam forume nesąmones. Psichoterapijos seansai tikrai jums nepakenktų. O jei individualiems neuždirbat, tai ir grupiniai tiks.

Ačiū už tokią išsamią studiją nei jūs manęs pažįstate, nei turite gebėjimų pažinti kitą žmogų, todėl negyvenkite mano gyvenimo bet ką aš nutuokiu... juk jūs irgi čia...

Pritariu svečiui, nors esu moteris. Matyt, pažiūrėjo jis jūsų anketą ir atsakymas jūsų tėra kontrpuolimas, nes jo išsakytiems argumentams neturite kontrargumentų. Jūs esate nevykusi moteris.

Pirmiausiai Svečio pareiškime nėra nė vieno argumento (anketos duomenų nurašymas su išvada "desperatiška" ir "pezate nesąmones" - ne argumentai ), todėl mano atsakyme nėra kontrargumentų. Aš stengiuosi neįžeisti nė vieno čia esančio žmogaus (nebent švelniai per dantį patraukt:)) ir nelabai suprantu, kuo taip užrūstinau tamstą. Kad turiu vyrą? Kad turiu vaikų? Jūs ne? Mano sugebėjimo būti moterimi jūs apskritai negalite įvertinti, todėl vadinti mane nevykusia moterimi yra tiesiog... keista, švelniai tariant Atsipalaiduokite ir džiaukitės gyvenimu- pikčiurnos moralizuotojos greitai susiraukšlėja Ramaus jums gyvenimo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume