Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/16 15:44:41 15:44:41

Bet kuris normalus vyras turi kaip minimum zmona ir meiluze- cia is pastoviuju. Ir siekia dar nepastoviu. Is tu nepastoviuju laimetoja perima neper garbingiausia meiluzes vieta. O kai kada ir zmonos.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/10/16 16:07:10 16:07:10

Zygfrid: Bet kuris normalus vyras turi kaip minimum zmona ir meiluze- cia is pastoviuju. Ir siekia dar nepastoviu. Is tu nepastoviuju laimetoja perima neper garbingiausia meiluzes vieta. O kai kada ir zmonos.

Na ir kam be perstojo rašyti vėjus? Čia tik tavo toks požiūris, o gal svajonės Ne visi vyrai lakstūnai. Toms moterims, kurios ieško susitūpėjusio žmogaus nedaryk tokio įspūdžio. Rašyk - aš toks ir toks, kiti apie save patys pasisakys.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 16:21:21 16:21:21

Koks naivumas tų moterų, visai be smegenų, kad šitaip pasitiki vyrais ir nesupranta ko jie nori?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 16:24:31 16:24:31

Svečias:
Desperatiškai 34 m. moteriai, slepiančiai savo foto ir apgaudinėjančiai savo vyrą, tikrai reikėtų. Turite 2 vaikus ir užuot jais rūpinusis, pezat štam forume nesąmones. Psichoterapijos seansai tikrai jums nepakenktų. O jei individualiems neuždirbat, tai ir grupiniai tiks.

Taip, jūs tikriausiai norėtumėt, kad 34 metų moteris neturėtų vaikų, būtų savo gyvenimą pragyvenusi su vienu vyru, kuris žuvo avarijoje, todėl dabar našlauja? Ir su tuo nuostabiu vyru kažkodėl būtų nesusilauksui vaikų

Turiu pažįstamą, 30-metę moterį, kuri surado vyrą per pažintis. Ji buvo išsiskyrusi, neturėjo vaikų. Graži, liekna, protinga, savarankiška. Žinot, kiek ji gaudavo laiškų? Šimtais. Spėkit, keliems iš jų atsakydavo? Vienetams. Ilgai filtruodavo. Atmesdavo visus, kurių ketinimai atrodė nerimti, kurių požiūris į gyvenimą atrodė vėjavaikiškas, pasipūtusius, pasikėlusius, nepakankami parodančius pagarbą moteriai.
Išsirinko, turi vaikelį, laimingi.
Tad, vyrai, pamąstykit apie savo keliamus reikalavimus ir galimybes. Tiesiog, pasižiūrėkit į save.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 16:37:32 16:37:32

jaucianti:
Svečias:
jaucianti: Gal kur galima į grupinius psichoterapijos kursus užsirašyt? Psichologiškai sužalotiems...

Desperatiškai 34 m. moteriai, slepiančiai savo foto ir apgaudinėjančiai savo vyrą, tikrai reikėtų. Turite 2 vaikus ir užuot jais rūpinusis, pezat štam forume nesąmones. Psichoterapijos seansai tikrai jums nepakenktų. O jei individualiems neuždirbat, tai ir grupiniai tiks.

Ačiū už tokią išsamią studiją nei jūs manęs pažįstate, nei turite gebėjimų pažinti kitą žmogų, todėl negyvenkite mano gyvenimo bet ką aš nutuokiu... juk jūs irgi čia...

Pritariu svečiui, nors esu moteris. Matyt, pažiūrėjo jis jūsų anketą ir atsakymas jūsų tėra kontrpuolimas, nes jo išsakytiems argumentams neturite kontrargumentų. Jūs esate nevykusi moteris.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 16:42:38 16:42:38

Ugnelė.: Aš čia užsiregistravusi prabuvau nepilnus 2 metus.

Ugnele, jei gerai suprantu, jus taip pat tokiu atveju buvo galima priskirti senbuvems. Gal galite papasakoti, ar buvo nesunku issiregistruoti (turint omenyje pasisakymus, kad internetas pakeicia zmogaus poziuri i gyvenima). Ir kaip susiieskojote "jo". Rasydavote vyrams pati, ar laukdavote ju laisku? Tuo labiau, vyrai moteris senbuves priskiria "tykotojoms" (atleiskite uz pavartota zodi). Taigi, ar ir jus zvalgydavotes neseniai uzsiregistravusiu nariu, ar vis pertikrindavote "paieska"? Ar buvote auksine nare?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 17:07:55 17:07:55

rimtas klausimas: As paskaitau kartais pasisakymus cia ir man kyla naturalus klausimas - kokia baisus ir nekulturingi zmonescia renkasi. Vyrai vien sekso maniakai ar psichiniai ligoniai.Atsakykite man ar gali rimta dirbanti 35 metu moteris turinti buta,rasti cia rimta inteligentiska su aukstuoju issilavinimu vyra,su kuriuo butu galima isgerti kavos,nueiti i teatra,padiskutuoti apie perskaitytas knygas,pasivaikscioti parke ir kad tam vyrui nerupetu vien antras galas.Ar dar yra tokiu vyru sioje svetaineje? Jei butu palikciau savo tel.numeri.Aciu uz atsakymus.

O man labai keistas savęs apibūdinimas - dirba ir turi butą. 35 metų moteris...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/16 17:11:21 17:11:21

Svečias:

Ugnele, jei gerai suprantu, jus taip pat tokiu atveju buvo galima priskirti senbuvems. Gal galite papasakoti, ar buvo nesunku issiregistruoti (turint omenyje pasisakymus, kad internetas pakeicia zmogaus poziuri i gyvenima). Ir kaip susiieskojote "jo". Rasydavote vyrams pati, ar laukdavote ju laisku? Tuo labiau, vyrai moteris senbuves priskiria "tykotojoms" (atleiskite uz pavartota zodi). Taigi, ar ir jus zvalgydavotes neseniai uzsiregistravusiu nariu, ar vis pertikrindavote "paieska"? Ar buvote auksine nare?

Manau, kad taip, aš save irgi priskirčiau ,,senbuvėms". Netgi pati jaučiau, kad laikas, kuris buvo reikalingas pažinti ,,rinką", savo vietą joje ir žmones(vyrus) jau tikrai praėjo ir ilgiau būdama registruota, pradėčiau ,,gesti".
Išsiregistruoti buvo kiek sunku, nes gal buvo atsiradęs pripratimas. Iš kitos pusės gan džiugu, nes pabodo būti gan viešu ir apžiūrimu asmeniu:) Bet priklausomybė forumui išlikusi iki šiol:)
Tai va: auksine nare buvau visą laiką, nes tuoj po prisiregistravimo buvo kažkokia akcija, per kurią ,,labai pigiai" gavau tą auksinę narystę 2 metams ir išėjau iš DP taip jos iki galo ir neišnaudojusi.
Karts nuo karto, kai būdavo laiko ir nuotaikos, pasižvalgydavau per paiešką, kas naujo ir gero vyrų fronte. Kurie atrodydavo verti dėmesio, t.y. kurių anketos pasirodydavo įdomios, parašydavau. Gal į pusę laiškų gaudavau atsakymus.
Iš vyrų laiškų ir gaudavau nemažai. Spėju, kad dėl to, kad visą laiką buvo nuotrauka, be to, kaip čia švelniau ir kukliau pasakius - gal mano asmeniniai duomenys palankūs ir leido man būti paklausiai. Atsakydavau iš mandagumo visiems parašiusiems, toliau pasilikdavau bendravimui gal 1 iš 10. Nei įžeidinėjimų, nei kažko labai nešvankaus iš parašiusiųjų nesusilaukiau. O tai, kad kai kurie gan tiesmukiškai išdėstydavo savo norus - tai žinojau, kur esu ir kad tokie pasiūlymai yra tiesiog neatsiejama internetinių pažinčių dalis.
Tarp tų ,,pasiliktų" vyrų tikrai buvo labai neblogų žmonių, turėjau nemažai pasimatymų ir kavagėrių, bet kai kurie vyrai man netiko, kitiems netikau aš, o su kai kuriais pažintys rutuliodavosi toliau. Turėjau gražią draugystę su žmogumi, kuri vėliau nutrūko, nes mūsų lūkesčiai perspektyvai buvo skirtingi. Bet liko labai gražūs ir mieli prisiminimai bei nebloga gyvenimo pamoka.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/16 17:16:37 17:16:37

Ugnelė.:
Svečias:

Manau, kad taip, aš save irgi priskirčiau ,,senbuvėms". Netgi pati jaučiau, kad laikas, kuris buvo reikalingas pažinti ,,rinką", savo vietą joje ir žmones(vyrus) jau tikrai praėjo ir ilgiau būdama registruota, pradėčiau ,,gesti".
Išsiregistruoti buvo kiek sunku, nes gal buvo atsiradęs pripratimas. Iš kitos pusės gan džiugu, nes pabodo būti gan viešu ir apžiūrimu asmeniu:) Bet priklausomybė forumui išlikusi iki šiol:)
Tai va: auksine nare buvau visą laiką, nes tuoj po prisiregistravimo buvo kažkokia akcija, per kurią ,,labai pigiai" gavau tą auksinę narystę 2 metams ir išėjau iš DP taip jos iki galo ir neišnaudojusi.
Karts nuo karto, kai būdavo laiko ir nuotaikos, pasižvalgydavau per paiešką, kas naujo ir gero vyrų fronte. Kurie atrodydavo verti dėmesio, t.y. kurių anketos pasirodydavo įdomios, parašydavau. Gal į pusę laiškų gaudavau atsakymus.
Iš vyrų laiškų ir gaudavau nemažai. Spėju, kad dėl to, kad visą laiką buvo nuotrauka, be to, kaip čia švelniau ir kukliau pasakius - gal mano asmeniniai duomenys palankūs ir leido man būti paklausiai. Atsakydavau iš mandagumo visiems parašiusiems, toliau pasilikdavau bendravimui gal 1 iš 10. Nei įžeidinėjimų, nei kažko labai nešvankaus iš parašiusiųjų nesusilaukiau. O tai, kad kai kurie gan tiesmukiškai išdėstydavo savo norus - tai žinojau, kur esu ir kad tokie pasiūlymai yra tiesiog neatsiejama internetinių pažinčių dalis.
Tarp tų ,,pasiliktų" vyrų tikrai buvo labai neblogų žmonių, turėjau nemažai pasimatymų ir kavagėrių, bet kai kurie vyrai man netiko, kitiems netikau aš, o su kai kuriais pažintys rutuliodavosi toliau. Turėjau gražią draugystę su žmogumi, kuri vėliau nutrūko, nes mūsų lūkesčiai perspektyvai buvo skirtingi. Bet liko labai gražūs ir mieli prisiminimai bei nebloga gyvenimo pamoka.

Ai, neužbaigiau.
Tai va: po tos gražios iširusios draugystės tapau įtaresnė ir atsargesnė. Ir netgi pradėjau bijoti, kad netapčiau cinike.
O po kiek laiko mane susižvejojo dabartinis mano angelas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/16 17:48:50 17:48:50

Ugnelė.: kaip čia švelniau ir kukliau pasakius - gal mano asmeniniai duomenys palankūs ir leido man būti paklausiai.

Taigi, mieloji, su visa pagarba jums, negalite būti gera patarėja čia. Kadangi dėl savo duomenų, niekada nežinosite, ką pažintyse tenka patirti moterims, turinčioms, kokį nors, kad ir nedidelį išvaizdos trūkumą. Jums pasisekė to nežinoti ir tai sakote, kad lyg ir tapote įtaresnė ir atsargesnė. Įsivaizduokite, kaip jaučiasi moterys, kurios dėl tam tikrų trūkumų, yra pašiepiamos.
Mano išvada - internetinės pažintys tik gražioms moterims. Visoms kitoms, geriau tiesiog negadinti sau nuotaikos su jomis. (Nekalbu apie labai stambias, apsileidusias, ar ne pagal amžių susenusiais, užtenka labai nedidelių trūkumų).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume