Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Internetine pazintis

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/27 06:51:46 06:51:46

o man keisti zmones, kurie uz bet kokia nesamone pinigus moka

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/27 07:58:54 07:58:54

Svečias: o man keisti zmones, kurie uz bet kokia nesamone pinigus moka

o ko cia sedi, jeigu nesamone? pats supranti, kad esi beviltiskas ubagas visais kampais

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/28 22:36:59 22:36:59

Va man buvo toks atsitikimas. Susipazinau su mergina internete. Jos profilyje aisku buvo parasyta, kad ji vienisa. Po to susitikom ir draugavom kuri laika. Kol is uzsienio negryzo jos vaikinas. Jis pasirodo ten dirbo. Ir as staiga pasidariau nebereikalingas. Itariu, kad jei reikejo tik pramogu ir nuo pat pradziu nesiruose su manim likti. Ji pasinaudojo manimi ir ismete kaip kokia siuksle. Ir kaip po viso to atgauti pasitikejima internetinem pazintim? Kaip zinoti kas istikruju profilyje yra nuslepta? Nu vistiek tai ytra tik kazkokie internetiniai zaidimai ir nieko rimto cia nesurasi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/29 08:47:52 08:47:52

Svečias:

o ko cia sedi, jeigu nesamone? pats supranti, kad esi beviltiskas ubagas visais kampais

Pirmiausia tai as ne jis ,o ji. Antra, negalvoju, kad nusipirkus auksine naryste, kazkas pasikeis. Trecia, jei nesi lopas(lope), tai rasi ko nori be jokiu narysciu. Ketvirta, forumas nemokamas ir tai vienintele vieta sioje svetaineje, kur dar siek tiek idomu.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/29 18:04:52 18:04:52

Svečias: Va man buvo toks atsitikimas. Susipazinau su mergina internete. Jos profilyje aisku buvo parasyta, kad ji vienisa. Po to susitikom ir draugavom kuri laika. Kol is uzsienio negryzo jos vaikinas. Jis pasirodo ten dirbo. Ir as staiga pasidariau nebereikalingas. Itariu, kad jei reikejo tik pramogu ir nuo pat pradziu nesiruose su manim likti. Ji pasinaudojo manimi ir ismete kaip kokia siuksle. Ir kaip po viso to atgauti pasitikejima internetinem pazintim? Kaip zinoti kas istikruju profilyje yra nuslepta? Nu vistiek tai ytra tik kazkokie internetiniai zaidimai ir nieko rimto cia nesurasi.

ach..ir kada zmones supras, kad ne susipazinimo vieta lemia santykiu kokybe...nejau, jus manot, kad susipazine kavineje ar ciuozykloje, tokios patirties neturetumete?:D juk tie patys zmones, kurie uzsiregistrave internete, vaiksto gatvemis. nes tie zmones esame mes patys kaltinkit ne internetines pazintis, o apskritai, zmoniu lengvabudiskuma.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/29 19:00:17 19:00:17

Aguonele:
Svečias: Va man buvo toks atsitikimas. Susipazinau su mergina internete. Jos profilyje aisku buvo parasyta, kad ji vienisa. Po to susitikom ir draugavom kuri laika. Kol is uzsienio negryzo jos vaikinas. Jis pasirodo ten dirbo. Ir as staiga pasidariau nebereikalingas. Itariu, kad jei reikejo tik pramogu ir nuo pat pradziu nesiruose su manim likti. Ji pasinaudojo manimi ir ismete kaip kokia siuksle. Ir kaip po viso to atgauti pasitikejima internetinem pazintim? Kaip zinoti kas istikruju profilyje yra nuslepta? Nu vistiek tai ytra tik kazkokie internetiniai zaidimai ir nieko rimto cia nesurasi.

ach..ir kada zmones supras, kad ne susipazinimo vieta lemia santykiu kokybe...nejau, jus manot, kad susipazine kavineje ar ciuozykloje, tokios patirties neturetumete?:D juk tie patys zmones, kurie uzsiregistrave internete, vaiksto gatvemis. nes tie zmones esame mes patys kaltinkit ne internetines pazintis, o apskritai, zmoniu lengvabudiskuma.

Nu zinai itarineti visus viskuo ir niekuo nepasitiketi irgi neiseitis. Taves paklausius , tai susidaro ispudis , kad visa Lietuva sedi panasiuose puslapiuose. Turbut pati nebuvai nudegusi, kad tau taip linksma. Gal tavo zodziuose ir yra dalis tiesos, bet sutik, kad internetine pazintis skiriasi nuo gyvos ir sakyk ka nori. Bendraujant internetu labai lengva apsimesti kazkuo kuo tu nesi, o gyvai tai padaryti kurkas sunkiau. Aisku meile mus daro aklais ir kurciais, bet ka cia padarysi...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/29 19:35:01 19:35:01

jei moteris panasi i dinozaura jokia pazintis nebus jai sekminga.Pirma i veidrodi pasiziurekit,o paskui tik pazindinkites.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/29 19:45:13 19:45:13

Svečias: jei moteris panasi i dinozaura jokia pazintis nebus jai sekminga.Pirma i veidrodi pasiziurekit,o paskui tik pazindinkites.

O tu į ką panašus, tik atvirai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 10:59:50 10:59:50

Svečias: rimtos internetines pazintys tik tos, kai kitas pats pasiulo issiregistruoti ir likti vienam su kitu. O kai ir toliau iesko, tai cia tu skaitaisi tik viena is daugelio jo drauguziu, kol nepasipainiojo geresne. O kai pasipainios geresne, tada bus kita. Daugeliui tai yra priklausomybe, o ne rimtas vienintelio partnerio ieskojimas.Zinau vyra, kuris cia tupejo 4 metus ir permiegojo su 150 moteru.Po to isvaziavo i UK,taip ir nesurades

Saliamonas su dar daugiau permiegojo ir nieko - karaliumi buvo ir Biblijoje įsiamžino.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 11:02:39 11:02:39

Svečias:

Neturi babkių, žmona neduoda, ir ieško čia kvailų mergų, kurios veltui duotų. Bet taip nebūna.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume