Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Internetine pazintis

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 19:12:10 19:12:10

Aguonele:
Svečias: O kaip tau Aguonele sekasi vyrus kabinti internetineje erdveje? Ar dar niekas kavos neuzfundijo?

mielas Svety, pasiskaityk sios temos pradzioje kaip man sekasi internetineje erdveje...galiu pasakyti, man visiskai nesiseka...

o kodėl Aguonėle manai, kad tavo simpatija kitoms dovanėles dovanoja? Matei ar vaidenasi? Ir taip viskas iki šiol taip blogai ir niekas nesikeičia?

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/23 19:38:38 19:38:38

o kodėl Aguonėle manai, kad tavo simpatija kitoms dovanėles dovanoja? Matei ar vaidenasi? Ir taip viskas iki šiol taip blogai ir niekas nesikeičia?[/quote]
Maciau...ten virtualios dovaneles, kada gali kitam nariui padovanoti visokius kaciukus, sirdutes ir panasiai...tai va, ir gauna tas dovaneles is vienos paneles...deja, niekas nesikeicia ir tik, manau, blogyn eina..tiesiog, pasiulau susitikti ir atsakymas buna, kad daug darbu yra manau, ne vienam yra teke isgirsti tokius atsakymus ir gal ne vienam yra teke taip sakyti, kai nesinori su zmogumi susitikti tad atsiranda klausimas, ar susitikti karta i savaite yra tikrai norma?:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 19:45:30 19:45:30

Aguonele: o kodėl Aguonėle manai, kad tavo simpatija kitoms dovanėles dovanoja? Matei ar vaidenasi? Ir taip viskas iki šiol taip blogai ir niekas nesikeičia?

Maciau...ten virtualios dovaneles, kada gali kitam nariui padovanoti visokius kaciukus, sirdutes ir panasiai...tai va, ir gauna tas dovaneles is vienos paneles...deja, niekas nesikeicia ir tik, manau, blogyn eina..tiesiog, pasiulau susitikti ir atsakymas buna, kad daug darbu yra manau, ne vienam yra teke isgirsti tokius atsakymus ir gal ne vienam yra teke taip sakyti, kai nesinori su zmogumi susitikti tad atsiranda klausimas, ar susitikti karta i savaite yra tikrai norma?:)[/quote]
O tai Aguonėle, ne jis tau siūlo susitikti, o tu jam? Nu gal ir nieko baisaus, kad tik kartą per savaitę, bet ko jis tada ten toje DP būna, jei su tavim draugauti nori? Man atrodo, kad nelabai rimtai jis į tave žiūri... nenoriu liūdinti, bet taip galvoju,kad nelabai rimtai...Ai, rasi dar daug geresnį, ne karo metas, pilna tų vyrų, ne tas, tai bus kitas,dar geresnis. Tik jei vyresnė moteris,tada sunkiau, nes labai vyrai išpaikinti o moterų čia gerų ir kultūringų labai daug.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/23 20:01:37 20:01:37

O tai Aguonėle, ne jis tau siūlo susitikti, o tu jam? Nu gal ir nieko baisaus, kad tik kartą per savaitę, bet ko jis tada ten toje DP būna, jei su tavim draugauti nori? Man atrodo, kad nelabai rimtai jis į tave žiūri... nenoriu liūdinti, bet taip galvoju,kad nelabai rimtai...Ai, rasi dar daug geresnį, ne karo metas, pilna tų vyrų, ne tas, tai bus kitas,dar geresnis. Tik jei vyresnė moteris,tada sunkiau, nes labai vyrai išpaikinti o moterų čia gerų ir kultūringų labai daug.[/quote]

na, man nesunku kartais pasiulyti susitikti, juk bendraujam jau keli menesiai. tad nematau nieko blogo, jei pasiulau ir as...bent jau taip manau... Na, cia veiksmas vyksta ne DP, o kitame pazinciu tinklapyje...bet esme ta pati...taip, manau, kad nelabai rimtai ziuri, tiesiog, kaip ir anksciau kazkas minejo, esu tik atsarginis variantas, o dabar gal jau ir atsirado geresne ir idomesne zinau, kad yra tu vyru, bet sutikti toki, kuris patiktu, tiktu ir kuriam patikciau ir butu gera buti...nera taip paprasta...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 20:31:37 20:31:37

tai kad daugiau nera rimtu svetainiu, kur gali su kuo nors rimtu susipazinti, vien tik sekso svetaines.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/24 04:23:43 04:23:43

Svečias: tai kad daugiau nera rimtu svetainiu, kur gali su kuo nors rimtu susipazinti, vien tik sekso svetaines.

na, cia jau kiekvieno individualus poziuris..

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/24 06:20:15 06:20:15

Svečias: tai kad daugiau nera rimtu svetainiu, kur gali su kuo nors rimtu susipazinti, vien tik sekso svetaines.

Nejuokink, si svetaine niekuo nuo kitu nesiskiria. Nebent tik tuo, kad cia maza veiksmo. Negi manai, kad uzrasius "rimtos pazintys", zmones kazkaip surimteja?

Juk visur tie patys renkasi.

Anne_

A

2 įrašai

2011/08/26 20:34:36 20:34:36

Jeigu dar yra rimtų žmonių ir domina rimtos pažintys, tai parašykit

dalidada

D

12 įrašai

2011/08/26 23:39:49 23:39:49

Anne_: Jeigu dar yra rimtų žmonių ir domina rimtos pažintys, tai parašykit

nusivyliau situo portalu,kiek matosi,nieko naujo negali pasiulyt,tik mokama auksine naryste...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/27 06:02:32 06:02:32

dalidada:
Anne_: Jeigu dar yra rimtų žmonių ir domina rimtos pažintys, tai parašykit

nusivyliau situo portalu,kiek matosi,nieko naujo negali pasiulyt,tik mokama auksine naryste...

o negi taip sunku susimoket tuos nedidelius pinigelius ir galet rasyti kam tik nori? Kokie jus gyvenime skupus busite, jei cia tokiam svarbiam reikalui, kaip mylimo zmogaus radimas, negalite tiek nedaug skirti? keisti man tie zmones, kurie tik skundziasi ir nori , kad viskas jiems dykai ant leksteles butu paduota. Todel ir vieni, matomai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume